Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

duyguya siddete evet diyormusum

ilkdefa gönullulerın kazanmasına sevındım çünku unluler bunu hak ettı resmen bıraktılar kendılerını eğlenceye verdıler yarışmaları unuttular bu hafta muhtemelen ırmak gıder dağhanla eşleşir

dogukana niye yukleniyorlar bu kadar anlamadim kazanmakta var kaybetmekte daghana gereksiz cikisti o ayri..

takima bak cay demle

simdide hic birsey olmamis gibi tartismamiz ise yaradi diyor bozok efendi demin kizin ustune yururken iyiydi,
oyunu kaybetseydin gorurdum ben o zaman tartismayi

Onların ikisi de normal değil.
Bozok ta anormal biri.
Duygunun da çenesi durmuyor.

İkisinin de kafasında tahta noksan yani.

iyiki kavga ettik takım tetiklendi diyor inanamıyorum
kesinlikle bozok ve duygu sorunlu

Ya inanamıyorum 8-5ti nasıl kaybeder bu ünlüler
Doğukanda bir talihsizliktir gitti ya oyunun başından beri :44:
Bakalım bu hafta kim gidecek
Umarım sürpriz bir isim yazılmaz

kazandiklari icin iyiki diyorlar kaybetselerdi esas kavgayi o zaman gorurduk

kesinlikle tatlım bi kaybetselerdi öyle bi kavga ederlerdi ki kesin biri diskalifiye olurdu
acunun t-shirtü gerçek mi

Yok ya bu kız katlanılır gibi değil, lafı sokuyor kinini kusuyor sonra fermuar çekme işareti sustum ohh ne ala valla. Kendine en ufak bir lafa tahammülü yok ama millete tonla laf sayıyor. Biri şu yarışma bitmeden yolsun şu kızı litfennn

erhanda daghana takmis kafayi irmak dururken daghan yazilirmi ya

herkese merhaba
gonullulerın kazanmasını ıstıyorum ben huyum kurusun herzamankotu durumda olanın yanıda olurum:)
amaaaaa....
bozogu sevmıyorum zaten cokta fazla oyun kazanamıyo
fatmagul zaten kusura bakmayın ama her oyunda mıçıp batırıyo resmen bı kere kazan allah rızası ıcın yeaaa
duygu cenesını bıraz tutarsa gonulluler tarafından sonlara kadar gıdebılır bence
unluler tarafından daghanı hıc sevmıyorum cok antıpatık zaten bu hafta buyuk ıhtımal onu yolluycaklar dogukanda onun ukala ukala konusmasına kızdı bence

o kadar konuşursan, kendin pek bir şey yapamıyorken herkese akıl verirsen olacağı bu dağhan..
elenmeyi hakediyorsun bi sus artık.

şimdi adı çıkınca kağıtlardan, sırtımdan vuruldum moduna girer :)

o kadar konuşursan, kendin pek bir şey yapamıyorken herkese akıl verirsen olacağı bu dağhan..
elenmeyi hakediyorsun bi sus artık.

şimdi adı çıkınca kağıtlardan, sırtımdan vuruldum moduna girer :)

zaten gecen hafta cok bozuldu aslında ama caktırmamaya calıstı genede

Dağhan yarışmalarda yok, adada da bir şey yapmıyor galiba, hep el ense yatıyor. Bir işe yarayım akıl hocası olayım bari dedi galiba ama Doğukan dan zılgıtı yedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…