Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

pişmemiş miydi o ahtapot ıykkkk

oy ben bu duyguyu yolarım

Son düzenleme:
duygununda cenesi ahtapot gbi masallah heryere uzaniyo erhanda daghanda gitsn.ama once erhan gitsin.kompleksli bıdık

haftayada daghana gule gule sana yolun ack olsun derz umarm dogukani yazamicaklar ama sonraki haftada onu yazarlar gibi.ah bide irmak gidigidiverse nolurdu

Son düzenleme:
Sonuç düşündüğüm gibi gerçekleşti.
Önceden yazılmış bir senaryo
Bir yandan da diyorum ki geçeklik payı var,
Dağhan gibi yan gelip yatıp, nabza göre şerbet vererek karnını doyuran,
Çalışanı hor görüp, onu saf dışı bırakan bir çok gerçek insanlar da var,
Bir de sürü durumu var, herkes aynı kişiden aynı şekilde şikayetçi olur,
Ama bakarlar ki hımmm bunun etrafında toplanırsak nemalanırız deyip birden saf değiştirip,
Abuk subuk davrananlar da mecvut hayatta.
Öte yandan çenesiyle bir çok kişiyi bezdirip, hala bu böyle konuşuyorsa vardır bildiği deyip aynı b.ka üşüşen sinekler gibi insanlar da var bu hayatta.
Neyse....
Herkesin kişiliği çıkıyor meydana ve ben ilk defa ciddi bir şekilde Survivor seyrediyorum.
Kişiliğine güvendiğim kişilerden 3 kişiyi de eledim. Dilerim geri kalan iki kişi hayal kırıklığına uğratmaz.

ben belki umite verir dedim ama heralde anladi dogukandan kapmaya basladilar eliyemesinler diye ona verdi

yazık oldu erhana tutuğu balıklardamı gelmedı gözlerının önune bılmem dağhan gibi çal çene değilya şimdi kendılerı tutsun balıkları

haftayada daghana gule gule sana yolun ack olsun derz umarm dogukani yazamicaklar ama sonraki haftada onu yazarlar gibi.ah bide irmak gidigidiverse nolurdu

Dilerim giden Dağhan olur. Bir kişinin sırf para için bu kadar iğrenç bir kişiliğe dönüşeceğini düşünmüyorum.
Bu nedenle büyük hayalkırıklığına uğradım en baştan beri.
Dedesi ne tatlı bir insandı allah rahmet eylesin, keşke biraz birşeyler kapsaymış .... Çok boş hatta bomboş bir insan.

Not : İlk defa Survivoru tam olarak seyrediyorum ve çok sinirleniyorum. Eşim de diyor ki artık izleme. Küfür kültürün gitgide artıyor diyor.
Sigara bırakma çabamdan mı yoksa gerçekten sinir bir program mı anlamış değilim

yazık oldu erhana tutuğu balıklardamı gelmedı gözlerının önune bılmem dağhan gibi çal çene değilya şimdi kendılerı tutsun balıkları

irmak dururken erhani yazmalari gereksizdi bencede strateji yapmadilar,
oyunlarda erhan bir cogunda iyiydi irmak ne ise yariyor

Strateji yapıcaklar diye adanın en beceriklilerinden birini gönderdiler..Dokunulmazlığı olmasaydı doğukanı bile yazıcalardı , bu kadar mantıksızlar
Kim erhan ve doğukan gibi masa,koltuk vs yapmış acaba..ikiside 1dk oturmuyolar,sürekli bişeyler üretmeye çalışıyolar..
Dağhan napıyo?Sürekli uyku halinde,ismi yazıldı diye eski neşesinden eserde yok.Kesinlikle dağhan gitmeliydi

acaip saçma bi yarışma oldu yaa
resmen dizi tadında kafalarına göre yarışıyolarr
pazar günü ünlülerin alacağı yarışmayı gönüllüler zaten birbirine girdi bi kişi daha elense birbirlerini parçalarlar die oyunu verdiler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…