Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

selamlar..sinir oldum duyguya saydırıp duruyorum..
burdanda yazayım istedim..
ödül oyunlarını sırf duygu aç kalsın diye kazanmasınlar istiyorum..
ne çirkef biri bu yaa..

dağhanın gitmesi lazım oyuncu olarak sempatik ama yarışmacı olarak çok itici geldi yaaaa hiç oynamıyor sürekli laylay modunda ırmak daha fazla işe yarıyo
erhan çok uyuz komleksli biri
orda ümit cengiz ve bennuyu seviyorum
doğukan da ukala sürekli bir depresif ergen modunda

gönüllülerde duygunun saçını yolaydı bozok süper olurdu ama ağzı çok bozuk demin fragmanlarda bi sürü bipler vardı girdiler birbirine iki tarafta

duygu ne yapıyor, nasıl çirkeftir bilemedim yahu... kendi çapında prensipleri vardı falan, yalan oldu onlarda sanırım :)
benim nişanlım da duygu çıkınca sesi kıs diyor :)))

cengiz ve doğukanın şımarık tıpler olduğunu düşünüyordum dağhanınsa daha ağır başlı tam tersı oldu

yarışmacılar açıklandığında pek çok kişinin favorisiydi dağhan ama hayal kırıklığı oldu

selamlar..sinir oldum duyguya saydırıp duruyorum..
burdanda yazayım istedim..
ödül oyunlarını sırf duygu aç kalsın diye kazanmasınlar istiyorum..
ne çirkef biri bu yaa..

Sorma Badem bu kız yüzünden yarışmayı izlemeye tahammül edemiyorum. İçimdeki şiddet dürtüsünü ortaya çıkarıyor bu kız. Hani ıssız adaya kaçası gelir ya insanın, ama kız ıssız adanın ortasında adayı toptan yaktırır böylesi

Son düzenleme:
sadece 2 haftadır takip ediyorum ama o duygu denilen kızı yolmak hissi uyandı içimde..ne gıcık bişi o ya

henüz favorim yok ama duygu elensin yeter.

Son düzenleme:
Ben de yazayım düşüncelerimi. Diziler bölümüne baktım burası aktifmiş
Bu Dağhan nekadar gıcık biri öyle en sonunda Doğukan patladı..
Ama Doğukan`a yapılan da ayıp yani. Bugün kaybediyor diye dokunulmazlığı olmasa yazardık diyorlar.
Duygu`ya birşey diyemiyorum. Acunun ekmeğine bal sürüyor. Yarışma sonuna kadar kalacak. Ekşideki yorumları okuduğumda daha önce tanıyanların onun gıcıklığından bahsettiklerini gördüm. Tam Acuna göre yani...
Bu yarışma boyunca Doğukan, Cengiz , Hilmican, Ümit ve Murat nekadar hoş insanlar derken Ümit`in Doğukan hakkındaki yorumlarında bitirdi kendini.

onun kafa da problem var..normal değil bu kız..
kimseyi bulamasa kendiyle yoluşur

duygu bu akşam bozokla tartışırken yarışmanın başından berı susuyorum dedıyaa konuşan halını düşünemıyorum ıyıkı susuyor

murat duyguyla arayı düzeltmiş..
bu çocukta saf galiba

Son düzenleme:
şu acunun tşörtlerıne dıcek laf buamıyorum koca kedıyı koymuş önune sankı karanlık odada eline ne geçerse gıyıp çıkıyorya

şu acunun tşörtlerıne dıcek laf buamıyorum koca kedıyı koymuş önune sankı karanlık odada eline ne geçerse gıyıp çıkıyorya

aynen ya bir de dünyanın parasını vermiştir o tsirte
biz de arkadaslarla tsirte şok olduk
kedi acundan büyüktü

cengizin babasıyla ilgili anlattıkları beni çok duygulandırdı
duygu sınırını aştı artık, acunun da işine yarıyor tabi
erhan gider gibi zaten bişiy kazandığı yok dağhana yazık olur

ailecek erhana gıcığız hiç sempatik çıkışları yok bence erhan gitsin zaten elenen o olacak dağhan fan clup üyeleri onu seçer elenmez , bende onu tuttum kızlardan birini yazmadığı için helal olsun yoksa şimdiye kadar hemen kızları yazarlardı

Son düzenleme:
Becerip 1 oyun alamadılar adamlar geriden yetişti

Geçen sene ya da ondan önceki seneydi tam hatırlamıyorum Pascal Nihat Doğan'ı dövdü diye diskalifiye edilmişti. Bu gidişle Bozok'un sonu da Duygu'yu dövüp diskalifiye olmak olacak

Fatmagül'de oyunu kaybedince sakatlanıyor hemen olmaz ki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…