Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

irmakla sevgili degillermis canim,
gazetede okudum..

Fatmagül çok bile kaldı onun yüzünden Bozok'a yazık oldu bence. Bakalım bugün neler olacak Fatmagül performanslarını engelliyordu bana göre

ewet bencede çok keyifsiz bir survivor akşamıydı. :44:
yarınki dokunulmazlık takım oyununda ise fragmanından çıkardığım sonuçlara göre gönüllüler kazanacak.
çok eminim gönüllüler kazanacak bu hafta

oyunda ümit kötü performans sergileyecek , bennuda öyle.
konseyde ise büyük çoğunluk bennunun adını yazacak

Gecen hafta dokunulmazlik oynanmadi ? Bu haftami oynandi yada yayinlandi ? Bu kazanilan dokunulmazliklar bu haftami gecerli ?
Bugun cok skiciydi evet..yarin hareket gelir umarim bireysel dokunulmazlik oyunlarini pek sevmiyorum..

Eveeet bugün dokunulmazlık vaaar
Heyecanlı bir akşam bizi bekliyooor
Ve yine duyguyla ümit karan kavga ediyor :106:
Şu duyguyla dağhan bir gitse varya çok iyi olacak
Dağhanın da gönüllülere geçince gerçek yüzünü gösterdi
Ama bir yandan da gönüllüler kazansın istiyorum zaten kaç kişi kaldılar ya bunu da kaybetmesinlerrr :26:

gördüğüm en uyuz insanlardan biri Duygu.Ne kadar sevimsiz ya.Gönüllülerden murat'ı,ünlülerden doğukan'ı tutuyorum.

Bireyse dokunulmazlık oyunlarında Duygu alamasın diye gözüne bakıyorum resmen oradan heyecan yapıyorum bir de.Artık bir de tabi Dağhan var kazanmasını istemediğim.Allah'tan Hilmi Cem kazandı bireysel dokunulmazlığı.Doğukan'ın da kazanmasına çok sevindim.Bakalım bu akşam dokunulmazlığı kim kaybedecek ?

Gülme krizine girdim şuan
Cengizle ümit karşılık kurbaa gibi zıpladılar
Allah ne güldüm ya

Cengizle ümite hala gülüyorum

Yalnız en azından son tahtayı iptal etmeliydi acun, çok zorlandılar çünkü.

Allah rizasi icin biri su duyguyu dowsun ya.hatta umit dowse cok hos olur ama umitin oyun disi olmasini istemem.canim bnm,bennu da ne kadar asil gecen sene nihat dogan bu sene duygu ne cektik bee

Oyunu bırakmak en doğal hakkı.Kolay bir oyun değil.

Yani bunu olay haline getirmenin manası yoktu.

Ama klasik duygu işte, çene ishali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…