dağhan yavaş yavaş hilmiyle muratın yanına yaklaşmaya başladı
çok kötü plan ları var hissedebiliyorum
bu hafta da dokunulmazlığı kaybederlerse duyguyu yazarlar kesin
fatmagül de giderken hafiften laf dokundurdu sanki duyguyaa:44:
En sakin gördüğüm Fatmagül'ü bile çileden çıkardın Duygu helal sana.
ünlüler ve gönüllüler birleşince onlarıda çileden çıkaracak.bağırıp çağırmaktan herkeze istediğini yaptıracağını zannediyor..tutturmuş herkeze sen kimsin diyor acaba kendi kim.kendini ne zannediyor anlamış değilim.kadında saygı denen hiçbirşey yokkkk.
Duygu arkadaşlarıyla kameralı konuşurken çok özledim lan sizi dediben yarıldım orda kro duygucan
sanki arkadaşları onu pek özlememiş gibiydi
Fatmagül'ün gitmesi iyi oldu. Çok yavaş ve beceriksiz bir kızdı. Yarışlarda da başarı gösteremiyordu.
Dağhan'ı ünlülerde göremeye alışık olduğumdan mı nedir bi türlü alışamadım bu duruma.
Yani nedense sanki samimiyetsiz bi planları varmış ortalığı karıştıracakmış gibime geliyor.
Bakalım izleyip göreceğiz.
Yalnız bu Duygu çok terbiyesiz olmaya başladı. Herkese bağırıp çağırıyor. Kimse onun kaprislerini çekmek zorunda değil. Nasıl kalıyor adada hala anlamış değilim..
adam anında planlarını stratejisini yaptı ve uygulamaya başladı yaadağhan murat ve hilmiye yaklaşacak ki onu değil duyguyu yazsınlar.
evet yaa iyi olmuş böyle olmasıallahtan bu sezon birleşme olmayacakmış.Acun anladı adalar birleşirse duygunun neler yapacağını heralde
İki adadan birinde 1 kişi kalana kadar birleşme yokmuş bu sene
fatmagülün gitmesi iyi oldu bugüne kadar sessiz durup nabza göre şerbet verdi adı yazılıp gitmesi kesinleştikçe o da yüzünü gösterdi
murat gitse çok üzülürdüm çocuk tam kendini göstermeye başladı oyunlarda da başarılı
fatmagülün bişiy yaptığı yoktu
adaların birleşmemesi formata aykırı olduğundan acun ve ekibinin kafasına göre hareket ettiği konuşuluyor:44:
fatmagül bugüne kadar fazla kaldı gerçek anlamda o adada çok fazla kaldı artık gönüllere sinirlenmeye başladım tutmucam duyguya uyuz oluyorum bide gönüller bu hafta 3 ödül oyunu kazandı sanırsam baya hırs yaptılar dokunulmazlığı kaptırmasalardı kavga olmazdı acunda ünlüleri tutuyor çünkü ünlülerde öyle olaylar olmuyor ama dokunulmazlık gönüllerden gidince kavga dövüş adası oluyor
allahtan bu sezon birleşme olmayacakmış.Acun anladı adalar birleşirse duygunun neler yapacağını heralde
allahtan bu sezon birleşme olmayacakmış.Acun anladı adalar birleşirse duygunun neler yapacağını heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?