Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Dikkatimi çeken bişey oldu.
Gönüllüler hiç yemek yemiyorlar
Buzdolabı gelene kadar ne hindistan cevizi , ne balık yok ortada.
Yemeği geçtim ateş bile yanmadı.
Ünlüler hindistan cevizi falan yediler ama diğerlerinde tık yok.
Bütün gün sabah akşam dedikodu , oturuyolar.Merak ettim neyle beslendiklerini

Fatmagül'ün gitmesi iyi oldu. Çok yavaş ve beceriksiz bir kızdı. Yarışlarda da başarı gösteremiyordu.
Dağhan'ı ünlülerde göremeye alışık olduğumdan mı nedir bi türlü alışamadım bu duruma.
Yani nedense sanki samimiyetsiz bi planları varmış ortalığı karıştıracakmış gibime geliyor.
Bakalım izleyip göreceğiz.

Yalnız bu Duygu çok terbiyesiz olmaya başladı. Herkese bağırıp çağırıyor. Kimse onun kaprislerini çekmek zorunda değil. Nasıl kalıyor adada hala anlamış değilim..

dağhan murat ve hilmiye yaklaşacak ki onu değil duyguyu yazsınlar.

En sakin gördüğüm Fatmagül'ü bile çileden çıkardın Duygu helal sana.

ünlüler ve gönüllüler birleşince onlarıda çileden çıkaracak.bağırıp çağırmaktan herkeze istediğini yaptıracağını zannediyor..tutturmuş herkeze sen kimsin diyor acaba kendi kim.kendini ne zannediyor anlamış değilim.kadında saygı denen hiçbirşey yokkkk.

allahtan bu sezon birleşme olmayacakmış.Acun anladı adalar birleşirse duygunun neler yapacağını heralde
İki adadan birinde 1 kişi kalana kadar birleşme yokmuş bu sene

Duygu arkadaşlarıyla kameralı konuşurken çok özledim lan sizi dedi ben yarıldım orda kro duygucan

sanki arkadaşları onu pek özlememiş gibiydi

Arkadaşlarının keyfi gayet yerindeydi o kızı kim özler
Bi de Fatmagül konuşurken tv nin sesi kısıyordum artık gerek kalmadı
Murat'ın arkadaşları süperdi maske falan hazırlamışlar sevildiği belli

fatmagülün gitmesi iyi oldu bugüne kadar sessiz durup nabza göre şerbet verdi adı yazılıp gitmesi kesinleştikçe o da yüzünü gösterdi
murat gitse çok üzülürdüm çocuk tam kendini göstermeye başladı oyunlarda da başarılı
fatmagülün bişiy yaptığı yoktu
adaların birleşmemesi formata aykırı olduğundan acun ve ekibinin kafasına göre hareket ettiği konuşuluyor:44:

fatmagül bugüne kadar fazla kaldı gerçek anlamda o adada çok fazla kaldı artık gönüllere sinirlenmeye başladım tutmucam duyguya uyuz oluyorum bide gönüller bu hafta 3 ödül oyunu kazandı sanırsam baya hırs yaptılar dokunulmazlığı kaptırmasalardı kavga olmazdı acunda ünlüleri tutuyor çünkü ünlülerde öyle olaylar olmuyor ama dokunulmazlık gönüllerden gidince kavga dövüş adası oluyor

dağhan murat ve hilmiye yaklaşacak ki onu değil duyguyu yazsınlar.
adam anında planlarını stratejisini yaptı ve uygulamaya başladı yaa
ama duygu gitmez
yine duygu kimi isterse gönderir
hep öyle olmadı mı zaten
duyguyla sms e çıkan gidiyoo
allahtan bu sezon birleşme olmayacakmış.Acun anladı adalar birleşirse duygunun neler yapacağını heralde
evet yaa iyi olmuş böyle olması
yoksa ümit döver duyguyu
o değil de ünlüler dokunulmazlığı kaybederse kimi gönderecek onu merak ediyorum
ırmak gider heralde
bu saatten sonra doğuyu gönderirlerse ayıp ederler

fatmagül kendisi söyledi zaten giderken
kendime 2 hafta veriyodum ben diye
gerçekten o kızın 9 hafta hiçbişey yapmadan o adada kalması bi mucizeydi

Aynen. Ben o kızı baştan beri sevmiyorum. Bak Duygu'yu da sevmiyorum ama Bozok varken Fatmagül'ün kız arkadaşını tutması gerektiğini düşünüyordum.
Bozok abii diye küçük çocuk gibi sırnaşıklıklarına gıcık oluyordum.
Gitmesine sevindim.

birleşmesin zaten acırım ünlülerin haline tasını tarağını alıp kaçarlar duyguya kim katlanabilir.ünlüler alışık değil ada hergün düzenli kavgaya /COLOR]

birleşmesin zaten acırım ünlülerin haline tasını tarağını alıp kaçarlar duyguya kim katlanabilir.ünlüler alışık değil ada hergün düzenli kavgaya

birleşmesin zaten acırım ünlülerin haline tasını tarağını alıp kaçarlar duyguya kim katlanabilir.ünlüler alışık değil ada hergün soluksuz kavgaya

Fatmagül'ün adaya veda etmesi isabet oldu bence.Murat gitseydi kötü olurdu o ada da kalmayı hak ediyor çünkü.Bundan sonra gidecek kişiler de Duygu,Dağhan olur inşallah.İkisini de sevmiyorum şahsen ben.

çok şükür ki Fatmagül gitti artık bir göz kontrolüne gitsin lensleriyle kum deniz suyu ne hale geldi kimbilir.

yalnız ilk defa Fatmagül'ü mantıklı konuşurken gördüm dün normalde 2 laf ederken aradan tren gececek gibiydi ve saçmalıyordu.

Duygu'ya dağhan hakkında dediklerine katılıyorum: "ben dağhana güçlü adaya yararlı olur diye bakmadım .neşeli enerjik esprili diye baktım o yüzden gelmesini istedim. fakat adaya gelen kişiyle o apayrıydı. adaya kafasında binbir türlü plan ve sorunları olan dağhan geldi"dedi.

helal be fatmagül bu lafını tebrik ettim.

dağhan sinsisi neler yapacak bakalım

Bide Fatmagülün havalara girmesine ne dersiniz ? ..
Bozok muhabbetinde Bozokla eşitim oyunlarda demişti hadi neyse dedik..
Sonra dünde ne derse begenirsiniz .. Muratla aynı derecede oyun kazandım nerdeyse dedi..
E yuh yani dedim..

Duygunun gazına fena gelmiş
Neyseki gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…