Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Eee nolcak canım onu istemediler ve gönderdiler
O da hırs yaptı tabii :111:

Ben de aynısını düşünüyorum. Adamı göndermişler, işimize yaramazsın demişler. Şimdi de diyorlar ki iki ay birlikte yedik içtik.
İyi de ne yapacak. Teşekkürler beni istemediğiniz için , gerçekten işe yaramasın tekiyim mi diyecek?
Kim yapar bunu ya...

CAnını dişine takacak tabi...

Duygu ve Dağhan adlı iki karaktersizi görmemek için yarışmayı izlemiyorum. Bu kadar Survivor izledim ama hiç bu sene ki kadar sinir olmamıştım. Sanki o lafları Ümit'e değil de bana diyor. Ümit'e dediklerini de reklamda duydum olayı bilmiyorum ama kesin Duygu haksızdır

Daghanin hirs yapip yarismasina kendini gostermeye calismasina birsey dedigim yok ama surekli laf vurup karsi tarafa laf carpmasina filan hic gerek yok hic hos durmuyor duygu umitle atisiyo daghana ne oluo ? Dune kadar o takimdaydin yaris kazan ama bu kadar da olmasin iyi izlenim birakmio..

Gönüllülerden hiç haz almıyorum ya. Ama ne yazıkki bu akşam gönüllüler kazanıcak.

Ben muratı seviyorum.Hatta onun survivor olmasını isterdim.
Hilmiceme bayılmıyorum ama oyunlarda başarılı buluyorum.
Gönüllüleri duygu antipatikleştirdi bence.

Tabi ki canini diaine takacak ama cirkinlsmesine karaktersizligini ortqya koymasina gerek yok.oyunu oynasin adam gibi arkalarindan dedikodularini yapacagina,taktiklerini anlatacagina,cirkeflesecegine.madem o kadar kotulerdi ne die bennuyla irmak i dolduruodu o zmn doukani yazalim die.karaktersiz insanlardan nefret ediom ya.o gidince de ben gtmek istiodum zaten falan oldu olay.

O saatten sonra izlenim gibi bir derdi olmaz ki. Zaten adamı yerin dibine batırdılar gönderirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…