Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

evet kızlar ya
muratla hilmi konuşmuyo
walla tam yakıştılar duyguyla dağhan adaya
bu kadar olur ya
kendini 40 yaşındaki kadınla bir tutuyor

al daghani vur duyguya duyguyuda daghana
sonra ikisini birlikte duvara
sonra at yere
sonrada üstlerine cik tepiiinnnn

Doğukan ın da ağzını bozdu, ohh ne güzel dedi.

Bu kıza öyle muamele edeceksin, ya da ölü taklidi yapacaksın. Sanane diyemedi Bennu da...

duyguya hepimiz gicik oluyoruz ama kelimelerin biraz agir kacmis icinden soyleyebilirsin fark etmez ama buraya yazmasan iyi olurdu..

Survivor sayesinde evde tiyatro sergiliyorum.
duygunun tripleri acayip güldürüyor.
Sinirleniyor ve hemen el kol hareketleri başlıyor. bi laf söylüyor ardından kolunu kaşımalar, bacağını kaşımalar, saçını toplamalar vs.. bi yerinde duramıyor sinirden
Adadan dönünce psikolog adresi vericem o kıza

Son düzenleme:
daghanin gözü hep gönüllülerdeymis
ondanmi gözleri kayik ki bunun yazik
ee biri oraya biri buraya bakarsa kayar tabi

duyguya hepimiz gicik oluyoruz ama kelimelerin biraz agir kacmis icinden soyleyebilirsin fark etmez ama buraya yazmasan iyi olurdu..

Canim hakli olabilirsin fakat gercktn oyle gorunuor.ben lfimin arkasindaim.kizin ruhu ucuZ gayet ortada.bennu ne kadar hanimefendi ve asil mesela.fatmagulde oyleydi.sezarin hakkini sezara vermez lazim.kizin yuzunden cirkeflik akiyo.ben de boyle insanlara hic tahammul edemiorum.

kiz zaten gicik yani bariz ortada da buyuk hakaret etmeye gerek yok..
bu kadar kisi tarafindan sevilmiyor demekki sorunlu

Duygunun yaptıklarını sevmesemde bu gün duygunun haklı olduğunu düşünüyorumDuygu bennuya saygısızlık yapmadı sadece ben oynamak istiyorum o da çekilmemesi lazım dedi :18: ümit ordan hemen çıkıştı karektersiz dedi ben bu kadar karektersiz görmedim dedi ırmak ta karşında bu söylediğini anlayacak kapesitede kişi yok diye duygunun duyacağı şekilde bennuya dedi,duyguda sabır cekti sonra ümit allah bize sabır vermiş zaten saygısız falan diye saydırdı burada duygunun sinirlenmesi cevap vermesi normal bence çünkü karşı taraf kışkırtıyor..Doğukanada bıravo duyguya ve takıma -köpek demediği kalmıştı pes diyorum başka da birşey demiyorum:26: aCUN Beyde ünlülerin yalakası resmen nasıl duyguya yükleniyor

Son düzenleme:
Duygu'nun adadaki herkesi çıldırttığı sinir ettiği yetmezmiş gibi beni de burada sinir ediyor rresmen ya.Bir gidemedi adadan sinir.Dağhan da amma meraklıymış gönüllülerle bir olmayı ya tamam o adaya geçtin ama ne bu samimiyet rakipse rakipliğini görse de sürekli dil uzatmasa bir mesafeyi konuşmayı bilse keşke.Sonuçta bir zamanlar da ünlüler adasındaydı yani.

Abartmayın yahu.
Sözlerinizi bir yakını okusa size dava açar.

Ayrıca bu mesele neden bu kadar büyüdü anlamış değilim.
Duygunun "neden oynamıyor" diye tepki göstermesi ne kadar yersizse, olayın "analar bizim baş tacımızdır, ana deyince orada duracaksın" boyutuna gelmesi de o kadar yersiz.

Ne alakası var yani.
Duygu haksızdı, bu saçma sapan tepkiyle haksızı haklı haklı konuşturdular.
Ben de buna uyuz oluyorum.

İnan dağhanın gitmesini daha çok istiyorum ben.
Kırıtık karakterli şey.

En sonunda Doğukan`ı da çıldırtmışlar. Bakalım Cengiz ne zaman açacak ağzını..
Çok zor karşı takımda birinin oyunlarda vır vır konuşması ki birken iki oldular
Tam seyredemedim ama bir ara Ümit`in karakterliyiz tarzında konuşmasını duydum.
Çok güldüm. Bir kaç hafta önce Doğukan bir oyunu kaybetti diye hemen dokunulmazlığı olmasaydı yazardık demişti Dağhanla...
Güzel yarışma, insanların nasıl karaktersiz olduğunu görüyoruz
Ünlüler artık balık yemiyor mu, artık avlanan görmüyorum

İnan dağhanın gitmesini daha çok istiyorum ben.
Kırıtık karakterli şey.

Dağhan'ın zaten suyu ısındı yani.İlk dokunulmazlığı kaybettiklerinde çıkacak isim olur tahminimce bir de karşısında Duygu olursa ne ala.Sinir oluyorum ikisine de.

kımler yazıldı bı mutfağa gıttım reklam çıkmış gösterdılermi :26::26:

Takım ruhu var ünlülerde de iki bayan yarışmacının adı çıktı bakalım kim gidecek.Bence Bennu gider gibi ama belli de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…