Duygudan acaip gicik aliorum ok ama bunun disinda inanilmaz ucuz bi kiz ya inanilmaz.okadar yansiyoki yuzune ruhundaki ucuzluk...eminim normal hayatta da bol bol yuva yikiodur,hasetlik yapiodur,komsum olsa ewe almam yeminle kadinin ruhu kahpe.evlat olsa sevilmez tanrim bizi koru boyle kadinlardan
duyguya hepimiz gicik oluyoruz ama kelimelerin biraz agir kacmis icinden soyleyebilirsin fark etmez ama buraya yazmasan iyi olurdu..
Canim hakli olabilirsin fakat gercktn oyle gorunuor.ben lfimin arkasindaim.kizin ruhu ucuZ gayet ortada.bennu ne kadar hanimefendi ve asil mesela.fatmagulde oyleydi.sezarin hakkini sezara vermez lazim.kizin yuzunden cirkeflik akiyo.ben de boyle insanlara hic tahammul edemiorum.
kiz zaten gicik yani bariz ortada da buyuk hakaret etmeye gerek yok..
bu kadar kisi tarafindan sevilmiyor demekki sorunlu
Duygudan acaip gicik aliorum ok ama bunun disinda inanilmaz ucuz bi kiz ya inanilmaz.okadar yansiyoki yuzune ruhundaki ucuzluk...eminim normal hayatta da bol bol yuva yikiodur,hasetlik yapiodur,komsum olsa ewe almam yeminle kadinin ruhu kahpe.evlat olsa sevilmez tanrim bizi koru boyle kadinlardan
Duygu'nun adadaki herkesi çıldırttığı sinir ettiği yetmezmiş gibi beni de burada sinir ediyor rresmen ya.Bir gidemedi adadan sinir.Dağhan da amma meraklıymış gönüllülerle bir olmayı ya tamam o adaya geçtin ama ne bu samimiyet rakipse rakipliğini görse de sürekli dil uzatmasa bir mesafeyi konuşmayı bilse keşke.Sonuçta bir zamanlar da ünlüler adasındaydı yani.
İnan dağhanın gitmesini daha çok istiyorum ben.
Kırıtık karakterli şey.
Takım ruhu var ünlülerde de iki bayan yarışmacının adı çıktı bakalım kim gidecek.Bence Bennu gider gibi ama belli de olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?