Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

artık ben survivordan zevk alamıyorum ya izlerken..

haftanın kaç gününe bölmüşler.

bir sürü ödül oyunu .. işin suyu çıktı..

dağhan ile duygu zaten sinirlerimi çökertiyor. dağhan cidden çok pis... diğerlerinin saçı ile onun saçı arasında dağlar var.

bir de gülüşü gıcık ediyor beni hhııhhhaahaa

Hakikaten Hilmi'deki ne sevinmedir öyle.
Dün ünlüler bi kertenkele buldu ya debelenen, Irmak da 'Hilmicem'in yarışma kazanmış hali' deyince koptum.

Ciddi ciddi kertenkele Hilmi'ye benziyordu ya

Hakikaten Hilmi'deki ne sevinmedir öyle.
Dün ünlüler bi kertenkele buldu ya debelenen, Irmak da 'Hilmicem'in yarışma kazanmış hali' deyince koptum.

Ciddi ciddi kertenkele Hilmi'ye benziyordu ya

aynen çok komikti o

doğukan bnce iyi bu aralar. neblm ümitten cengizden daha iyi..

duygu kadar tuaf bi insan olamaz. cidden çekilmeyen insanlar vardırya duygu öyle biri. geçimsiz resmen

dağhana sinir oldum.. bi insan bukadar yüzsüz ukala olamaz. geçengün takımdan atıldı bugun kendini adam saydı..

inş ilk fırsatta onu gönderirler

Geçen yarışmada yok yaşılık bilmem ne konuşuyordu Bennu'ya karşı.

Ünlülerdeyken dibinden ayrılmıyordu ama arkasından Doğukan yazdırmak için. İşte bu kadar kaypak olunur dedim.

Geçen yıl hariç hep bilirim survivor'ı ama bu dağhan gibisini görmedim.

Duygu oyuncu olduğundan resmen sivrilip reklamını yapmak için gelmiş, ardındastrateji olduğunu düşünmüyorum.

Dikkat çekeyim de nasıl çekersem çekeyim modunda.

Yine kaybetti ünlüler yaa amann. Neyse kaybedilen ödül olsun.

Ya Duygu hala neyin peşinde karşı takım dağılsın kavga etsin diye baykuş gibi bekliyor. Yok Cengiz oyunda ayrı bir yerde oturmuşta, onlarla konuşmamışta falan zannediyorlar ki herkes kendileri gibi. Hilmi Cem'e ne dedi oyunda son oyunlar da sana kalıyorum yavrum ya finallerin adamı yahuu sen bu adama demediğini bırakmadın adam değilsin dedin şimdi göklere çıkarıyorsun bu kadar iki yüzlülüğün sırrı nedir yani. Fatmagül'de Bozok'ta bunların elinde harcandı hiçbir şey değil yani. Dağhan Doğukan ya da Ümit yazarlar diye heveslendi hevesi kursağında kaldı. Duygu oyuncu olarak unutullmuş olduğu için o günleri geri kazanmaya çalışıyor sadece.

duyguda kişilik bozukluğu var .bence hasta gönülülerde tek adam murat diğerlerini at gitsin. dağhan bitiriyo kendini fanları artık ona oy atmazlar diye düşünüyorum inşallah halkta takımı düşünür çünkü ırmak duyguyla savaşamaz ama bennu üstesinden gelir..

Dün akşam ki ödül oyununu ünlüler kaptırdılar ama bu akşam ki ödül oyununu kaptırmazlar umarım.Özellikle ödül oyunundan daha çok Duygu ile Dağhan sevinmesin istiyorum ya.Artık programda ikisini görmeye tahammül edemiyorum resmen ben.

Kesinlikle sorunlu bir kız kimseyle anlaşamıyor herkese bir çamur atma peşinde ancak çıkarları kadar yaklaşıyor şu anda Dağhan yanında olmalı ki onu yazmasın ama kısa süreceğe benzer aralarındaki samimiyet. Karşı takıma bile el attı Ümit'le ne alıp veremediği varsa korkuyor çünkü Ümit'in fanları oy verirse ona diye. Onu çökertmeye çalışıyor ama kendisi zom oldu bile. Dengesiz insan Hilmi ile o kadar kavga ettiler şimdi can ciğer kuzu sarması oldular var ya Murat ve Duygu oylamaya çıksınlar Duygu kesin gider. Ama bunun için Duygu'nun veya Dağhan'ın Murat yazması lazım ki çok zor.

Acunun forumunda millet doğukanı yerden yere vuruyor.Kertenkeleyi kuyruğundan tuttuğu için
Duygunun yaptıklarına millet nasıl gözlerini kapatıyor ben anlamıyorum

su gunlerin 4 e ciktigindan beri survivori izlerken eskisi kadar eglenemiyorum,
karman corman birseyler olmus anlamadim gitti...
kac gundur yarim yamalak izliyorum ki onceden kacirsam uzuluodum

Acunun forumunda millet doğukanı yerden yere vuruyor.Kertenkeleyi kuyruğundan tuttuğu için
Duygunun yaptıklarına millet nasıl gözlerini kapatıyor ben anlamıyorum

oyunculuğunu çok iyi yapıyor duygu

ama cidden en rezil survivor bu yılki sanırım

nihat doğan bile çekilebilirdi...

Bennu Gerede sayesinde bütün doğuştan sarışınlardan nefret eder gibi oldum:) bir kadının kaşı, gözü güzel olmayınca olmuyor, fazla sarı olunca hiç olmuyor.

doğukanın kertiş i hilmi ceme benzetmesıne koptum ya çok komıktı...gönüllülerden hiç haz etmıyorum...murat hariç.....bizim ünlülerde boş çuval gibiler görüntü var ses yok.bu gidişle gönüllüler bızımkılerı yiyecek......

Doğukanın hastasıyız aplaaaa:)) Favorımmm kesınlıkle 1. olmalıııı

Eşitlikle beraber heyecanlı giden bir ödül oyunu çok heyecanlı

bennu yuzunden kaybedecekler hic birini kazanamadi sayi kaybettirio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…