- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Sırf şu Dağhan ve Duygu yüzünden televizyonu kapattım resmen. O nasıl yüzsüzlük nasıl ukalalıktır anacım.
Tam birbirlerine uygunlar.
Bir de ünlüler çöktü şöyle böyle birbirlerine girdiler diye kendilerini kandırıyorlar. Ünlüler takımında en azından saygı var onlar ilk başlarda oyun kaybedince birbirlerine giriyorlardı. Hemen unutuldu bunlar.
Hele o Hilmi kadar görgüsüzce sevinen bir insan yok. O sevinmesin diye oyun kazanmalarını istemiyorum.
Ünlülere ne laf söylüyorlarsa aynısını kendileri yapıyorlar farkında değiller. Ünlüleri de kendileri gibi çirkef zannediyorlar herhalde.
Gönüllülerde tek doğru düzgün insan Murat. Keşke ünlülere geçme gibi bir şansı olsaydı. Dağhan, Duygu, Hilmi asıl o zaman fantastik üçlü olurlardı.
Dağhan; sinsi, pislik ikiyüzlü, Duygu;çirkef, ukala vs. vs. Hilmi;fesat, ikiyüzlü
Ünlülere gelince Ümit çok fena formdan düştü.
Doğukan biraz daha hırslanmalı.
Cengiz'e kesinlikle nazar değdi maşallah coçuğa
Bennu yaşına göre mükemmel bence.
Irmak oyunlarda hemen bırakmasa daha iyi olacak.
Ben den yorumlar böyle. Ayrıca Bennu ve Irmağı çok taktir ettim. Takım için karar verdikleri çok belli. Helal olsun.
Hakikaten Hilmi'deki ne sevinmedir öyle.
Dün ünlüler bi kertenkele buldu ya debelenen, Irmak da 'Hilmicem'in yarışma kazanmış hali' deyince koptum.
Ciddi ciddi kertenkele Hilmi'ye benziyordu ya
aynen çok komikti o
doğukan bnce iyi bu aralar. neblm ümitten cengizden daha iyi..
duygu kadar tuaf bi insan olamaz. cidden çekilmeyen insanlar vardırya duygu öyle biri. geçimsiz resmen
dağhana sinir oldum.. bi insan bukadar yüzsüz ukala olamaz. geçengün takımdan atıldı bugun kendini adam saydı..
inş ilk fırsatta onu gönderirler
duyguda kişilik bozukluğu var .bence hasta gönülülerde tek adam murat diğerlerini at gitsin. dağhan bitiriyo kendini fanları artık ona oy atmazlar diye düşünüyorum inşallah halkta takımı düşünür çünkü ırmak duyguyla savaşamaz ama bennu üstesinden gelir..
Acunun forumunda millet doğukanı yerden yere vuruyor.Kertenkeleyi kuyruğundan tuttuğu için
Duygunun yaptıklarına millet nasıl gözlerini kapatıyor ben anlamıyorum
doğukanın kertiş i hilmi ceme benzetmesıne koptum ya çok komıktı...gönüllülerden hiç haz etmıyorum...murat hariç.....bizim ünlülerde boş çuval gibiler görüntü var ses yok.bu gidişle gönüllüler bızımkılerı yiyecek......
Bennu Gerede sayesinde bütün doğuştan sarışınlardan nefret eder gibi oldum:) bir kadının kaşı, gözü güzel olmayınca olmuyor, fazla sarı olunca hiç olmuyor.
duygu kazaninca ne kadar kabara kabara yuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?