duygu bazı konularda tabıkı haksız değil ama duygunun uslubu çok sınır bozucu tavırları resmen tahrık edıyor yoksa herkes düşüncesini dile getırıyor ama duygu ne zaman hakkını savunacak olsa bırden ses yukselıyor tartışma başlıyor duygu dağlar kadar haklı olsada ses tonu tavrı hepsini unutturuyor
Evet doğru, ben bile izlerken of yine konuşuyor diyorum artık beynim fena oluyor.
Ama kız bumerang gibi, herkes ona oynuyor, o da savuşturmak istiyor haliyle ses yükseliyor sanırım. Çünkü gerçekten çok da haksız değil..
Bugün saydım aynı şeyi tam 6 kere tekrarladı.
Aynı şey ama.
Çene ishali ya.
Bir de bağıra bağıra konuşması geriyor beni.
fatmagul duygunun adada en ıyı anlaştığı yada en uzun sure konuşabıldığı kişiydi
ona bıle geçen hafta demediğini bırakmadı bu oyun sadece evet kazanmak guzel ama insanlıktan bişiler kaybederken kazanmak hiç güzel değil
herkes duyguya oynamıyor duygu gerçektende huzursuzluktan beslenıyor bence bişekilde huzursuzlukla ayakta kalıyor yoksa oyunlarda okadarda başarılı değil
eğer bıryerde bıraz problem varsa duygu gidip o problemi kaosa çeviriyor
Orada insanlığını kaybetmeyen nadir kişiler vardı Survivor tarihi boyunca.
Nitekim show programı, hoş görmek lazım. :)
fatmagul duygunun adada en ıyı anlaştığı yada en uzun sure konuşabıldığı kişiydi
ona bıle geçen hafta demediğini bırakmadı bu oyun sadece evet kazanmak guzel ama insanlıktan bişiler kaybederken kazanmak hiç güzel değil
herkes duyguya oynamıyor duygu gerçektende huzursuzluktan beslenıyor bence bişekilde huzursuzlukla ayakta kalıyor yoksa oyunlarda okadarda başarılı değil
eğer bıryerde bıraz problem varsa duygu gidip o problemi kaosa çeviriyor
Buna kesinlikle katılıyorum keti.
Çok tuhaf bir kişiliği var.
Yalnız ayakta kalma adına güçlü bir karakter.
Beni o adada 2 gün dışlasalar ağlaya ağlaya evime dönerdim
hele ayrı yatıcam hee
tv iizlerken uyuya kalsam uyandığımda koşarak gıdıyorum yatak odasına
Valla ya, kadın 45 gün yengeçlerle yaşadı
Yemin ederim babama haber verin alsın beni diye ortalığı inletirdim
bıraksan yalnızda yaşar duygu adada nası bı hırssa
bu arada ailesı hakaret edenlerı dosyalıyormuş gelince mahkemeye vereceklermiş bu dostada topladıkları kişileri
Abartmayın yahu.
Sözlerinizi bir yakını okusa size dava açar.
Yaa var ya,cok haklisiniz.suan cok utaniorum oyle yasdigim icin haddimi astim,kimse ocin oyle sozler sarfetmeye hakkim yoktu.heyecanima ve sinirine yenik dustum,bana yakismadi ayip ettim.burdan hepinizden ozur diliorum,duauncwlerimi kendime saklamaliydimw,icdanimda rahatsiz oldu simdi.tekrar ozr dilerim herksten,duymasa da duygudanda:
doğukan taraftarıydım fakat dünkü her havlayan köpeğe hoşt diyor musun ? cümlesinekaldım..
en karakterlisi o gelirdi bana.
ayrıca ümit karanın show'u da pek tutmadı.hiç hoş değildi alakasız yere getirip.. türk milleti anaya saygı boyutu nerden cıktı? eleme kaygısı güttüğü aşikardı..
bennunun konuşmaması onun yerine ümit'in konusması ve dokunulmazlık sonrası bennuyu omzunda taşıması çok yapmacıktı.
Dağhanı biri elesin lütfen yaaaaaaaaaböyle karaktersizlik olmaz. bir de hepsi aynı adada muratın hilmi cem'in sacı ne kadar temiz ise dağhanınki o kadar karışık yün yumagı gibi
Dün izlemedim yarışmayı,kimlerin ismlerin yazıldı elemede
ırmakla bennu yazıldı,takımca karar almışlar,erkeklerimizin gücü bozulmasın diye böyle bi karar aldık dediler,
iyide yapmışlar aman allah cengiz gitse kimin kaslarını izleyecektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?