Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Bugün saydım aynı şeyi tam 6 kere tekrarladı.
Aynı şey ama.

Çene ishali ya.
Bir de bağıra bağıra konuşması geriyor beni.

fatmagul duygunun adada en ıyı anlaştığı yada en uzun sure konuşabıldığı kişiydi

ona bıle geçen hafta demediğini bırakmadı bu oyun sadece evet kazanmak guzel ama insanlıktan bişiler kaybederken kazanmak hiç güzel değil

herkes duyguya oynamıyor duygu gerçektende huzursuzluktan beslenıyor bence bişekilde huzursuzlukla ayakta kalıyor yoksa oyunlarda okadarda başarılı değil

eğer bıryerde bıraz problem varsa duygu gidip o problemi kaosa çeviriyor

Bugün saydım aynı şeyi tam 6 kere tekrarladı.
Aynı şey ama.

Çene ishali ya.
Bir de bağıra bağıra konuşması geriyor beni.

böyle bırının karşısında hiç kımse sakın kalamaz

acunun diğer yarışmacılara haksızlık yaptığını düşünüyorum yarışma eskıden açlık ve ilkellikle mücadeleydı şimdi duyguyla mucadele oldu

Orada insanlığını kaybetmeyen nadir kişiler vardı Survivor tarihi boyunca.
Nitekim show programı, hoş görmek lazım. :)

Son düzenleme:

Orada insanlığını kaybetmeyen nadir kişiler vardı Survivor tarihi boyunca.
Nitekim show programı, hoş görmek lazım. :)

ben bu görüşe katılmıyorum bukadarı olmadı gerçekten oyun için yarışmada kalabılmek için stretejiler vardı evet ama bukadar değildi nihat doğan bıle daha sempatıktı o dereceyım yanı düşün artık gerısını

Buna kesinlikle katılıyorum keti.
Çok tuhaf bir kişiliği var.

Yalnız ayakta kalma adına güçlü bir karakter.
Beni o adada 2 gün dışlasalar ağlaya ağlaya evime dönerdim

Buna kesinlikle katılıyorum keti.
Çok tuhaf bir kişiliği var.

Yalnız ayakta kalma adına güçlü bir karakter.
Beni o adada 2 gün dışlasalar ağlaya ağlaya evime dönerdim

hele ayrı yatıcam hee

tv iizlerken uyuya kalsam uyandığımda koşarak gıdıyorum yatak odasına

Valla ya, kadın 45 gün yengeçlerle yaşadı

Yemin ederim babama haber verin alsın beni diye ortalığı inletirdim

bıraksan yalnızda yaşar duygu adada nası bı hırssa

bu arada ailesı hakaret edenlerı dosyalıyormuş gelince mahkemeye vereceklermiş bu dostada topladıkları kişileri

dün hop oturdum hop kalktım ne yalan söyliyim duyguya rağmen gönülleri tutuyorum takım olarak ama tek kişi tabikide cengiz kazanacak ondan eminim hani güç oyunu gelirse cengiz alır

duygu artık çok gereksiz olmaya başladı gitsede gidemez acun çok memnun reytinglerden

acun bile duyguya sinir oluyor dün çok güzel kapak etti duyguyu,hiçbişey söyleyemedi duyguda
artık ben bile baş edemiyorum diye düşünebilir Acun

doğukan taraftarıydım fakat dünkü her havlayan köpeğe hoşt diyor musun ? cümlesine kaldım..

en karakterlisi o gelirdi bana.

ayrıca ümit karanın show'u da pek tutmadı. hiç hoş değildi alakasız yere getirip.. türk milleti anaya saygı boyutu nerden cıktı? eleme kaygısı güttüğü aşikardı..

bennunun konuşmaması onun yerine ümit'in konusması ve dokunulmazlık sonrası bennuyu omzunda taşıması çok yapmacıktı.

Dağhanı biri elesin lütfen yaaaaaaaaa böyle karaktersizlik olmaz. bir de hepsi aynı adada muratın hilmi cem'in sacı ne kadar temiz ise dağhanınki o kadar karışık yün yumagı gibi

ümit dün çok gereksiz davrandı
ama ben duyguyu anlamadım
çok kötüyüm,midem bulanıyo,yarışamıycam diyordu kenarda
sonra bennunun yarışmayacağını duyunca yarışası geldi
ya işte aradığın fırsat
ben de kendimi iyi hissetmiyordum,iyi oldu diyeceğine
her şeyi kendi lehine çeviriyor ve başarıyorda
sonuçta kadın 40 yaşında kalpten bile gider yani,oyun zordu
gönüllülerden murat,ünlülerden doğukan çıksın finale
hangisi kazanırsa artık

33 yaşında kadınım,totomu zor kaldırıp yürüyüşe gidiyorum,muhtemelen 41 ime gelince elimde örgü balkonda gelen gideni izlerim ben,hem dün duygu yarışamıycam ay öldüm bittim diye kıvranmıyormuydu yerde.zaten önde giden yarışma her türlü gönüllüler alıcak,bennu yarışsa ne yarışmasa ne..

duyguya sinir oluyorum,o konuşurken kanalı deiştiriyorum.dağhanı oldum olası sevmezdim şimdi iyice gıcık kaptım,duygu ile tencere kapak olmuşlar,tamam insan yeni takımına adapte olur ama bu kadarda iki yüzlü olmaz dimi..

favorim cengiz,ümit (gönlümün kaptanı) ve murat

sırf murat kazanırsa,duygu sevinir diye cengiz kazansın istiyorum.

o kadar gıcık olmuşum ki duyguya siz anlayın yani,rabbim öyle insanları semtime yaklaştırmasın..

valla ben ümitin tavrına pek şaşırmadım,

ümit karan oldum olası anaç,vatan millet sakarya diye gezinen birisidir.

maç sonrası verdiği demeçlerde bile hep aynıydı,çok coşkulu bir tipti ah ah eskiden,

hey gidi günler hey,bir zamanlar yüreğimizi hoplatan kaptan,abuk subuk insanlara cevap vererek karizmanı fena çizdiriyorsun..

neyse konuyu dağıtmayayım,yoksa ümiti yakından görmek için çığlık attığım günlere gelecek konu

ve sana katılıyorum dağhan bi gitsin yaaaaaa..

ırmakla bennu yazıldı,takımca karar almışlar,erkeklerimizin gücü bozulmasın diye böyle bi karar aldık dediler,

iyide yapmışlar aman allah cengiz gitse kimin kaslarını izleyecektik

hadi yaaa ırmak gitsin o zaman,bennu daha güçlü ona göre,bide iyi yarışıyor hatun 41 yaşında ama seri birisi ..

cengizde pek iş yok herhalde kano yarışını seyretimde nasılda düşmüştü

karar verdim seneye bende gidecem acun kabul edermi acaba beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…