Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Duygu'nun nasıl artniyetli biri olduğunu dün akşam bir kez daha gördük. Ona ne yani Acun'a soruyor neden oynamıyormuş diye bir de yaşlılık işte falan dedi başka şeylerde dedi ben saygısızlık etmedim diyor ama Bennu orada kendini korumayınca Ümit dayanamadı. Elenme korkusuyla ne alakası var ki Duygu'ya laf dedi diye yazmayacaklar mı. Acun harika tespitler yaptı ve ben koptum. Fatmagül oyundan çekilince neden tepki vermedin dedi Duygu önce ya gözünde bir şey vardı sanırım dedi sonra döndü ama omzu daha iyileşmemişti dedi ee o zaman öbür oyunda nasıl oynayabildi dedi bu sefer Duygu cevabı kendisi verdi aslında kimsenin ağrısının derecesini bilemeyiz dedi ee o zaman Bennu'nun yaşadığının derecesini nasıl anlıyorsun. Duygu olayı vatana millete getirdi Ümit öyle bir şey demedi ki türk örf adetleri dedi annelik dedi. Bennu her oyunda gık demeden de oynadı hatta Duygu'yu devirmişliği vardır artık bir şey bulamıyor karşı takıma saldırıyor. Ayrıca da yok Ümit bana bak Bennu rahatsız neden böyle yapıyorsun diye güzellikle deseydi aa Bennucuğum neyin var geçmiş olsun derdim dedi yaa Acun bile inanmadı buna. Bir insan kendini bu kadar bitirebilir. Dağhan'a diyecek laf bulamıyorum bir oyun kazandı ne iyi etmişsiniz beni göndermekle dedi yahu sen geçen hafta kaybettin içinde kaldı dün akşam söyledin nasıl dolmuş nasıl yalakalıktır kardeşim bu yaa. Bir oyun kazandı ya tamam artık kendini bir halt sanır gençlerleymişte öbürküler yaşlıymışta sanki kendisi çok genç. Şansları yaver gitti onlara göre oyundu. Bir kere Murat ve Hilmiyi görmek bile istemiyorum Hilmi kimse adamdlığıma laf edemez dedi, Fatmagül bozok elemesinde haftaya buraya duıygu yazılacak dedi, Murat Bozoka haftaya duyguyu göndericez dedi ama yemedi işte. Bir de şimdi yanyana oturuyorlar hiçbirşey olmamış gibi muhabbet ediyorlar al birini vur ötekine.

kız o küççük kano dağ gibi yiğit cengizimi nasıl taşısın üstünde

hatun 41 yaşında bide 4 çocuk doğurmuş ama taş gibi valla..

sen git seneye bacım,dedikodunu yaparız bizde

Irmak gitsin evet hiçbir yarışta performansı yok yaa demek ki boyla posla olmuyor bu işler işte hırs olacak kız da zerre kadar kazanma hırsı isteği yok öylesine gidiyor katılıyor geliyor bu oyunlar hırsla kazanılır yoksa Duygu Irmak'tan güçlü mü yok değil bence ama hırs kazandırıyor Duygu'ya ancak karakter sıfır.

İzlemedim akşam neler kaçırdım desene

kız o küççük kano dağ gibi yiğit cengizimi nasıl taşısın üstünde

hatun 41 yaşında bide 4 çocuk doğurmuş ama taş gibi valla..

sen git seneye bacım,dedikodunu yaparız bizde

cengiz de maşallah yarışmasaydı odaaa

evet ya 4 çocuk kadın hala taş gbi maşallah
kesin gidecem bakayım ne dolaplar dönüyor orada
dönünce bir bir anlatırım
haaaa bide dedikodu haaaaa yakarın valla bu topiği ona göreee
cebimden çıkarırım yarışmacılarııı bu yaşımda

Irmakta hırs yokki zaten,ama duygu acayip bişi yaa hırs küpü resmen

Irmakta hırs yokki zaten,ama duygu acayip bişi yaa hırs küpü resmen

ay ırmağın yürümeye bile mecali yok,nasıl yarışsın anacım,

hırslı insanları severim ama duyguyu sevemedim ya...

ayrıca ümitin yerinde nihat doğan yada pascal olsa duyguya kafa göz daldılardı valla...

şunuda ekleyeyim ilk başlarda gruplaşmalar vardı ünlülerde,bennu dağhan ve ırmak üçlüsü gibi
o zaman 4ün 1 i oyununda en son ümit karan kalmıştı,ırmak yada erhanı seçecekti ırmakla anlaşamadığı halde ırmağı seçti ve sonra röportajda dediki erhanı seçecektim ama orda bir bayan varken onu aç bırakmak bizim örf ve adetlerimize uymaz

ümitin dün verdiği tepki,tam onun yaşam tarzına göreydi..

Duygu fena zaten,sadece hırslı birisi,bende çok hoşlanmadım kendisinden.
Birde çok düzenliseyretmediğimiçin neler oluyor pek bilmiyorum
Onu seyrettim büskivi ne yemişlerdi herhalde,hatta erhan da cengizimi seçmişti neydi yanlış hatrlamıyorsam

bende sadece pazar akşamları seyrediyorum,özetide veriyorlar ordan bakıyorum ama duyguya tahammül edemediğim için sürekli zap yapıyorum...sonuçta bir oyun ama bu kadar çirkeflik gerçekten rezillik.

geçen sene nihat ve hasan varken hiç kavga çıkmadı reytingleri süperdi.demekki seyretmek için kavgaya gerek yok..

herşey acunun elinde ama ne bileyim işte offf..

bu arada survıvor face sayfasında çok çirkin muhabbetler dönüyor.bugün şikayet ettim.

bennu için seks meraklısı 4 çocuk yapmış baksanıza yazmış şereften yoksun insanlar..

Varya aslında neler dönüyordur oradada bizle görmyoruz tabi,ama işk defa bu kadar uyumsuz yarışmacılar var gönüllülerde ..
İyi yapmışsın şikayet etmekleee çok ayıp yaa illa bişiler diyecekler yani..
Çok ayıp nasılda bel altı laf söylemişler öyle yazıklar olsun söyleyenlere..
Bir anneye bir kadına böyle çirkince şeyler söylenirmi hiççç

biz sadece ekranda olanları görüyoruz ve bunun yarışma olduğunun farkındayız yada farkında olmalıyız

ama bunu gerçek zanneden insanlar var,kendilerinide bir ana doğurdu bunu unutup basıyorlar küfürü

ne diyeyim allah akıl fikir versin..

Bunu farklı yada yanlış algılayıp başka taraflara çekiyorlar maalesef,yazık diyorum sadece

yarışmanın başladığı günden itibaren dağhan için hep ukala ve uyuz olduğunu söylemiştim..ama karektersiz olduğunu görememişim..

duyguyla daghan istediklerini elde edemediler
bnnuyla irmagin karari iyi dokunmus
herkes sizmiii

facede zaten her yerde var oyle tipler ALLAH ISLAH ETSIN INSALLAH hepsini

Sırf şu Dağhan ve Duygu yüzünden televizyonu kapattım resmen. O nasıl yüzsüzlük nasıl ukalalıktır anacım.
Tam birbirlerine uygunlar.
Bir de ünlüler çöktü şöyle böyle birbirlerine girdiler diye kendilerini kandırıyorlar. Ünlüler takımında en azından saygı var onlar ilk başlarda oyun kaybedince birbirlerine giriyorlardı. Hemen unutuldu bunlar.
Hele o Hilmi kadar görgüsüzce sevinen bir insan yok. O sevinmesin diye oyun kazanmalarını istemiyorum.
Ünlülere ne laf söylüyorlarsa aynısını kendileri yapıyorlar farkında değiller. Ünlüleri de kendileri gibi çirkef zannediyorlar herhalde.
Gönüllülerde tek doğru düzgün insan Murat. Keşke ünlülere geçme gibi bir şansı olsaydı. Dağhan, Duygu, Hilmi asıl o zaman fantastik üçlü olurlardı.
Dağhan; sinsi, pislik ikiyüzlü, Duygu;çirkef, ukala vs. vs. Hilmi;fesat, ikiyüzlü

Ünlülere gelince Ümit çok fena formdan düştü.
Doğukan biraz daha hırslanmalı.
Cengiz'e kesinlikle nazar değdi maşallah coçuğa
Bennu yaşına göre mükemmel bence.
Irmak oyunlarda hemen bırakmasa daha iyi olacak.

Ben den yorumlar böyle. Ayrıca Bennu ve Irmağı çok taktir ettim. Takım için karar verdikleri çok belli. Helal olsun.

Son düzenleme:
eskiden survivorı heyecanla beklerdim ünlüler alsın diye ama artık daha fazla tahammül edemiyorum gönüllüleri görmeye..
Hele dağhan geçtikten sonra iyice saygısız oldular
Murata lafım yok , inşallah o kalır.
Ama duygu artık iyice abarttı , acunda farkında bence.
Zaten hiçbişey yemeden durması imkansız..Ne balık tutuyor ne başka bişey yiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…