Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Bence Irmak alacak bu oyunu yemekler ünlülerin olacak çünkü biri kazanmadan oyun bitmeden önce reklam çıkıyor umarım yanılmam da ünlülerin karnı doyar.

Ama haklısınız çok ballandırarak gösteriliyor o yemekler etler falan insanın canı istemez mi dediğiniz gibi et yiyemeyen bu kadar insanımız varken düşünmek lazım yanii.

Irmaaakkk yaa diyecek söz bulamıyorum bu kıza yaa mantık yok mu bu kıızda sadece o baklava 500 gr dan fazla yanii yaaa

Cengiz alır umarım acayip hırs yaptım burada yaa her yemek ödülü gönüllülere gitti ünlüler kazansın bu sefer :26:

yaaa ayıp ama üzüme aşerttiler beni
agzım şapırdıyo
eşime diyimde alsın

ayy canım kıyamam gerçekten çok düşüncesizce bir yarışma. Daha makul yiyecekler olabilir orada illa et ağırlıklı mı olması lazım bir iki tane olsa yeter. Alsın bari eşinde ye canım bazen eşimde yemek yediğimiz halde acıkıyor yarışmayı izlerken gece vakti yine yiyor. Benim de tedavim var bebekle ilgili yemek istemediğim ürünler var ama geçen bir ürün gördüm canım istedi ve yedim yani napıyım.

şu ırmağın yemek yerkenki hallerine delioluyorum yaa ne biçim ses çıkarıyo öle uyuzum kıza zaten

herşey iyi güzelde, günah yaa.. annem küçükken ekmeğin arasına domates koyup bile göndermezdi çocukların canı çeker diye...

şu ırmağın yemek yerkenki hallerine delioluyorum yaa ne biçim ses çıkarıyo öle uyuzum kıza zaten

cocuk var mı canım
yoksa da tez zamanda hayırlı sağlıklı biir evladın olsun insallah

cocuk var mı canım
yoksa da tez zamanda hayırlı sağlıklı biir evladın olsun insallah

yok canım temmuz sonu onun için tedavim var tüp yani ve şimdiden bazı yiyecekleri yemiyorum şarküteri ürünler falan ama elde olmuyor işte fazla yemem zayıf biriyim ama görünce de çok canım çeker benim yedim yanii. Sğol canım inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…