Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Sıra geldi Duygu'ya güle güle demeye

Duygu'nun içine başkası mı kaçtı.. Çok iyimser gördüm kendisini hayırdırr. Ama gözlerinde o korkuyu görüyorumm. Umarım Murat'ın içine doğan gerçek olur Duygu gider. Hani dediniz ya Duygu'yu tutanlar onun gibidir diye gerçekten bazı yerlerde yazılanlar gazetelerde haberlerin altında yorumlar olur ya Duygu'yu tutanlar aynı Duıygu gibi konuşuyorlar. Tamam başarılı olabilir ama karakteri yerinde dğeilse karşı tarafı kaybetsin diye sürekli bozuyorsa olmaz işte. Gitsin artık yaa ama bitecek mi hayırr programlarda gezer konuşur da konuşur ne de olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz dimi.

insallah tutar tüp bebeğin canım
insallahhhh
bende 3 ay sonra 5 senelik evli olcam
insallah benimde senin de tez zamanda evlatlarımız olur sağlıkla huzurla herkesin insallah

duygu dinlemeyi öğrendim mi dedi

buna kim inanır kadir inanır

dinlemeyi öğrenmiş hali bu mu. iki gün önce neler dedi.

Duydunuz mu Dağhan Murat'ın kalmasını isterim dedi. Duygu nasıl baktı ama eee etme bulma dünyaı sen Dağhan gelince Fatmagül'ü harcarsan kavga ederse ona canım cicim der karşı takımı o kadar kötülemesine bir gün o ok bana da vurur demezsen böyle olur yersin kazığı oturursun..

insallah tutar tüp bebeğin canım
insallahhhh
bende 3 ay sonra 5 senelik evli olcam
insallah benimde senin de tez zamanda evlatlarımız olur sağlıkla huzurla herkesin insallah

İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin..

Aman vallahi gitmeyeceğini düşünmek istemiyorum ya bakın şimdi kuzu kuzu konuşuyor ya burada kalsın yine başlayacak çat çat konuşacak. Yanii başından beri hem kendi takımıyla hem de karşı takımla kavga etti hep o saldırdı Irmak'a bile ortada sebeb yokken saldırdı. Şimdi bahane buluyor yine ya vallahi çarpılacak bu kız yani. Hala kendini övüyor övüyor yok yarılmayı hiç bırakmamış bilmem ne ya herkes farklı yaniii sanane ayrıcaa..

:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:122::122::122::122::122::122::122:

:124::124::124::124::124::124::124::124:

Haydi gözümüz aydın Survivorcular Duygu gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…