Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Oh bee sonundaa.. Haftalardır bu kızın gitmesini bekliyordum sonunda gitti işte ayy şu hallere bak ya melek melek. Hilmi Cem ve Murat'la kavga edip hakaretler eden kendi değil sanki. Dağhan'ı saymadı farkındaysanız Hilmi ve Murat'a güveniyorum dedi sen pohpohla bir güzel iyi ki seni almışıız sen şöylesin aslanım yürü be diye seni yazınca sırtını çevir ee ne de olsa hesapları tutmadı dimi ama. Güçsüz dediği Irmak orada ama o dışarı da..

Şunun twit adresi falan var mıdır acaba yaa içimdekiler bir güzel döksemm ohhh buradan durmuyor ki tabii onu gibi hakaret ederek dalga geçerek değil gerçekleri söyleyerek ama onun tiwitine ona yalakalar girer de güzel sözler der ancak. Off bir de her yere çıkacak konuşacak yaa haftaya Burcu'ya konuk olur amanın.. Reklamını yaptı birkaç teklif alır sonra fosss

eşimle iddaya girdik o dedi duygu
kazanacak ben dedim murat tabi bem haklı çıktım hiç blr kadını kazandırırlar mı? eşim halen üzgün ,ben şaşırm,adım oy atanların çoğu kadın!

Gitti sonunda oh ya strese girdiydim olur da murat elenir diye
Eşimle izliyoruz ki eşim öyle sıkı takipçi değildir denk gelirse bakar...
Diyo ki ıyy şu kız ne kadar gıcıkKesin acun bu kalsın diye işler çeviriyodur diyo
Dedim herkes nefret ediyo o kızdan ...

Duygu gitti. Sonunda şu kızdan kurtulduk. Artık Survivor izlemeye kaldığım yerden devam edebilirim

Darısı Dağhan'ın başına

ohh yaaa sonunda gitti duygu :) niyeyse bu kızı görünce herkesin tüyleri diken diken oluyo,herkes demeyim seven de vardır böyle asileri ama genelde öyle:)haklı da olsa haksız da olsa kavga için yer arıyo gibi çok fazla bağırıp çağırıyo saygısızca.ondan heralde..gitti bari neyse kendini gösterdi artık görürüz tv de bi yerlerde.aslında bayağı bişeyde oynamış ama daha da yükselir ne diyelim.

nasıl mesudum anlatamamm
hislerimi anlatacak kelime bulamıyorum sevinçten
tek sıkıntı türkiyeye dönünce tvde her programda karşımıza çıkıcak

:118::118::118::118::118: rinaaaaaa rinaa rinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tez zamanda Dağhan'ın gittiğini de görmek nasip olsun :104::104::104:

the end duygu Show bitti :118: dün bide masum hareketler o murata sarılmalar stresliyimiş açmış ondan öle olmuş ben dedim ümit kalkar oynar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…