Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

irmak yazan cengiz miydi yaw çok güldüm

inşallah cengiz kazara falan gitmez :S of yaa ırmak gitsin.pek bir şey değişmez zaten o giderse de kazara cengizin gitmesinden korkuyorum:18:

irmak yazan cengiz miydi yaw çok güldüm

inşallah cengiz kazara falan gitmez :S of yaa ırmak gitsin.pek bir şey değişmez zaten o giderse de kazara cengizin gitmesinden korkuyorum:18:

evet cengız yazmıştı bır de nokta seklınde de degıl bıldıgın yuvarlak yapmış i sini

şu hilmicemle murat çok gıcık
ayrıca sanki ikisinin arasında bişeyler var gibi

evet bencede
adı dostluk, kardeşlik
tvde birbirinin kuyusunu kazan iki yüzlü insanlara alıştığımızdan garipsemis olabiliriz...

ben bu aksam ki bolumu izlerken tek birşey gecti aklımdan
adamlarda ne hayat var arkadas

Sonunda Irmak elendi, oh. :)
Bence de Hilmi Cem ve Murat, çok tatlılar. :)
Ayrıca, Doğukan sempatikliğini yitirmeye başlamıştı 1-2 hafta önce, dün gece komple yitirdi.
Abi sen çekil, ben 1-2 sayı alayım ne demek, resmen yarışma kaybedicez dedi. İşi gücü, hile hurda. Ümit'e de helal, uymadı ona çekilmedi.

aynen ya katılıyorum başından beri doğukanı seviyordum ama gerçek yüzünü göstermeye başladı bende bi anda soğudum kendisinden sanki sadece kendisi bütün yarışmaları kazanabilir,sadece kendisi becerikli diğerleri maskot sankiırmağın gittiğine çok sevindim zaten misafir sanatçı gibiydi

Aynen de öyle arkadaşım.
Bakalım Doğukan daha neler edecek..

ırmağın gitmesine üzüldüm ya
yarışmanın başından beri hanımlığını gösterdi helal olsun kıza şu hilmicemle murat gitsin ya bu kadar karaktersiz insan ömrümde görmedim ümit düşünce hahaha düştü o diye anırarak gülen insandan ne hayır gelir ünlüler adasında hiç onlar hakkında kötü söz söylenilmiyor ama gönüllüler özellikle o gıcık ikili dedikodu yapıyor ve karakterlerini sergiliyorlar ve birde ömrümde dağhan kadar karaktersiz birine rastlamadım adam resmen ikili oynadı birlikte yemek yediği insanların arkasından konuştu ve yalan yanlış konuştu aslında onların üçü yani dağhan,hilmicem,murat aynılar. ben finale o mükemmel dörtlünün gitmesini isterdim ama ırmak elendi olsun inşallah doğukan,cengiz,ümit üçlüsünü görürüm onlar hakediyorlar ama gönlüm babasının oğlu doğukandan yana inşallah doğu birinci olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…