Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

2-2 kalmaları için eleme oluyor hayret birşey doğrusu..survivorun saçmaladığını çok gördüm ama bu kadarına da pes..

şu ümitte sonradan açıldı valla üstüste hep dokunulmazlık aldı adam hayret yani bide bu gidişle 1.falanda olursa onada şaşırmam sanırım,ben onu kabasakala benzetiyorum çok komik gözüküyo

murat ve hilmicem :129::129::129: süper ikili oturttular sistemlerini . duygu ve dağhan gitti çocuklar kendilerini buldu.

sanırım doğukan elenir. eski performansından eser yok . stres yedi bitirdi onu.

ümit'in tek başarısı dokunulmazlığı alması zaten.Bunca ay adada yan gelip yattı,tatil yaptı resmen.Oyunlarda başarısızdı ama gel gör ki kaldı finale.Adalet değil bu ama neyse.Garibim Doğukan ünlüleri buraya kadar taşıdı,oyunlarda hep en iyiydi ama bu hafta kötü oynadı ve sms'e çıktı.Yazık olmaz inşallah.Cengiz hiçbir şeyde başarılı değil ki.Boşa kas yapmış,hoş o da işe yaramıyor.Ne dengede,ne hızda,ne hafızada ne de güç oyunlarında iyi,insan birini yapar bari.Hilmi de kasıntı adamın biri.Murat veya Doğukan almalı bu yarışmayı.Doğukan elenirse üzülürüm.Ama korkarım bu yarışmayı Hilmi alacak,ne kadar sevmesem de adam hem hızlı hem de akıllı.

aksam cengız cok agır kaldı oyunda.. hılmıcem ve murat gayet ı gıdıyorr .. bende cengızın gıdıcegını dusunuyorumm umıtt aldı basını gıdıyorr

cengiz gitmeli bencede
ilk zamanki hallerinden eser yok
iyice gitti gücü
doğukan da stresten kaybediyo
hilmiceme de bi gıcıklığım var ama sebebini bende bilmiyorum
doğukan kazanmalıı

Cengiz gidecek gibi geliyor bana.Birinciliği ise Doğukan kazansın istiyorum

Bence birinciligi dogukan hak ediyor...cengiz gitmeli geldiginden beri dogru duzgun o vucuda gore cok zayif kaldi,
umitte ilk zamanlar iyiydi sonradan oda kaybetti performansini,dogukan yinede iyi kotu birseyler yapiyor kazaniyor ve ustune cok gidiliyor bence hilmiceminde tipi gicik siritiyo bazen acayip sinir ediyo insani muratta zaten herseye aglak bi tip bence dogukan kazanmali o kazanmassa umit kazansin

cengiz gitmeli bencede
ilk zamanki hallerinden eser yok
iyice gitti gücü
doğukan da stresten kaybediyo
hilmiceme de bi gıcıklığım var ama sebebini bende bilmiyorum
doğukan kazanmalıı

aynen cengiz çok düşüşlerde. benim gıcıklığım hilmicem ve murata sebebi çok şımarıklar ya gıcık oluyorum çok saygısız karaktersiz ve gıcıklar.

aynen cengiz çok düşüşlerde. benim gıcıklığım hilmicem ve murata sebebi çok şımarıklar ya gıcık oluyorum çok saygısız karaktersiz ve gıcıklar.

canim karakterlerini tanimadigimiz icin bilemeyizki bence karaktersiz demek dogru degil,
ama gicik olduklarini dusunuyoruz hareketleriyle gicik geliyorlar bize

canim karakterlerini tanimadigimiz icin bilemeyizki bence karaktersiz demek dogru degil,
ama gicik olduklarini dusunuyoruz hareketleriyle gicik geliyorlar bize

valla benim görüşüm bu herkezin görüşüne saygı duyarım karışmam fakat senide anlamış değilim hem gıcık oluyorsun hemde onları savunuyorsun hemde ümitle dalga geçiyorsun hemde ümit kazansın diyorsun ????

benim gonlum gonullulerden yana ama dogukanin kazanmasinada uzulmem umit kazanirsa uzulurum

Birsey demedim ki sana görüsüne tabiki saygim var ?
evet gicik oluyorum ama bu onlara karaktersiz dememizi gerektirmiyorki,
hareketlerine gicik oluyorum karakterini nerden bileyim taniyorumuyum ki ???
gicik oluyoruz diye her agzimiza geleni sayacagiz diye birsey yok...
umitle dalgami geciyorumperformansi dustu dedim,
evet bazende dogukanin ustune gitmesi filanda kizdiriyor beni ama,
dogukan kazanmayacaksa eger umit kazansin dedim anlatabildim umarim,
bastan beri favorilerim arasinda dogukan ve umit vardi zaten,
hilmicemde vardi aslinda ama vazgectim ondan...

Bu yarışmanın galibi ya Hilmi ya da Murat olmalı..Baştan beri 2 favorim finale kaldılar..Tahminlerim doğru çıkıyor şimdilik.
Bence onlar hakediyorlar..Şahsi fikrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…