Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

umarım dokunmazlığı dağhan almaz, murat alır

Acunda daha oyun yeni baslamis o onde bu onde diye kizistirmaya calisiyor halbuki daha onde olan yok anlamadim gitti,
bence dogukan finali hak ediyor ya yarismalarda en basarili olan unlulerden o bence..

murat agladi yazik bende aglayacaktim bana ne oluosa

hilminin kazandığına çok sevindim umarım Dağhan gider hiç sevmiyorum çünkü murat ve hilmi cem kalmayı hakkediyorlar,bugün dokunulmazlığıda kılpayı kaçırdılar zaten,o ırmak hala niye orda anlamış değilim görende çok başarılı zanneder bi gitseydi,ümitide sevmiyorum zaten,sanki bana sonunda kazanan Doğukan olacak gibi geliyor :44:

ünlülerde hak eden isim bence doğukan ümit pes etti artık bence ırmaksa şans desem daha doğru olacak.Gönüllülerde kimseyi sıcak bulmuyorum özellikle dağhan çok gıcık oldum çok karakteri belli olmayan bi kişiliği var bence anlayamadım yani

bende dün gece eleme yapıldı zannediyorum ara ara bulamadım eleneni
dağhan gider inşallah hilmi cem ve muratı cok seviyorum pırıl pırıl çocuklar

keşke hilmi ile dağhan kalsaydı sms e
murat iyiydi yawww
ünlülerden doğukan
gönüllülerden murat yarışsın finalde

manken bozması dlyor ki blr çok ülke gezdlm böyle hava görmedlm kızım genel kültürün sıfır orası ,tropikal bölge her an hava değişir, e nerden bileceksln bunları.,kostün değiştlrmekten, podyumda ay sinir

sakin olsak daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…