Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Bozok uzaktan ayni hasana benziyor gecen seneki
Ama gucsuz bu hasan canavar gibiydi

Bu daha ilk hafta değilmiii ? İlk haftadan eleme varmı ya :44:

Yahu kızlar birşey sorucam size.
Ben survıvor izlemiyorum zaten pek tvde izleyemiyorum da bu duygu dediğiniz kıza rastladım tanıtımında bu kız binbirgece de oynamıyor muydu?

Yahu kızlar birşey sorucam size.
Ben survıvor izlemiyorum zaten pek tvde izleyemiyorum da bu duygu dediğiniz kıza rastladım tanıtımında bu kız binbirgece de oynamıyor muydu?

bir cok dizide filan oynamis sunuculuk yapmis simdi baktim evet canim binbir gecede de oynamis

bendee izleyenlerdenim..şu duygu denen yarı ünlü, ünsüz kıza çok fena halde sinirlerim kalktı bence bu haftaa bu kızımızzz attaaaadengesiz insan heryerde belli ediyor kendini iştee gönüllülerde de hep biscolata erkeklerini almışlar heee hele adriana lima benzerine ne demeli görünce oldum o ne benzerlik öylee, bence orjinalinden daha güzel benim favorim şimdilik yok ama gönüllülere karşı gönlüm gitti gibiii gelecek haftalarda netleşir herşey nasılsa..

bir cok dizide filan oynamis sunuculuk yapmis simdi baktim evet canim binbir gecede de oynamis

yanılmamışım:)
Ben eskiden binbir gece hayranıydım bu kızda orada hatrı sayılır bir roldeydi.
Şimdi nasıl oluyor da ünlüler de yer almıyor.
Yasak değil mi ünlünün o takımda bulunması:/

bu ikinci hafta canim eleme var

gönüllüler birbirlerine girmisler yine duyguyla bozok bakalim ne olacak

Hmm ben eleme yok diye biliyordum. İkisinede gıcık oldum ben hele o duygu çok geçimsiz
Duygu ünlüler takımındaymış sonra oraya geçmiş sanırım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…