Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Su adriana ya benzeyen kizin surati gunden gune sisiyor mu yoksa bana mi oyle geliyor

Son düzenleme:

canım gönüllüler ünlülere nazaran daha az erzakla başladılar..çok açlar ve oyun kaybettikçe mativasyonları da düştü...
birde duygunun milleti demoralize etmesi de var tabi...bi an önce o kızın gitmesi lazım yoksa birinden biri boğuverecekler o kızı...

ünlülerden daghan kendini göstermeye basladı.ukala bi tip..erhanda gözde kalma cabasında sinir bozucu..manco ise yarayan adamlardan..ırmak desen teşhirci kız..
gönüllülerden duyguyu söylememe ztn gerek yok bozokda ilerde göstercek kendini bi halt sanışını..hilmicem desen tam bi gösteris abidesi.o kaslarını göstercem dye yırtınıyo.reklamci..murat saglam görünüyo suanlik..ftmagul ztn nasil girmis buraya anlamadm.tam süs bitkisi..seda ise duygusal ama takımındaki erkeklere tas cikarir.
beencee

hilmicem nihat dogana benziyor sanki anaaa bu hilmicem yetenksizsinizede katilmis

arkadaşlarr bu survivordakiler gerçekten aç değiller patates veriyolarmışş ünlülerden biri biim akrabamızın akrabası oluyo:) telle konuşuyolarmşş

gonullulerin hepsi siritiyor yandik diyorlar herhalde duygu elenmesse 2 hafta daha kalici yani

bu gonulluler yiyip yatiolar birsey yaptiklari yok

valla güzel analiz etmişsiniz :) en sinir olduğum dağhan...çok şımarık hareketleri var....erhana verdiği tepki tamamen dikkat çekmekti...
birde haksızmıyım diyo...

gazeldustubaglara seni gorunce o sarkiyi soyluyom hep yaa dilara gazel dustu baglara dilara

gazeldustubaglara seni gorunce o sarkiyi soyluyom hep yaa dilara gazel dustu baglara dilara

herkes aynı şeyi söylüyor twety :) zaten ben bu nicki bilinçli bi şekilde almadım..:)
pc de bu şarkıyı dinlerken üye olurken birden aklıma bu geldi :) o gün bugündür herkese şarkı aşılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…