Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Ah nerede o Mustafa Topaloğullu Alp'li Nihat'lı Hasan'lı Anıl'lı Survıvor
Bide şimdikine bakın
Ben ısınamıyorum bu seneki Survıvor'a ısrarla izliyorum zorla sevmek için uğraşıyorum

Öffff artık dahan favorim falan değil..

Gereksiz hareketler yapıp zıp zıp ordan oraya saçma sapan zıplamasından sıkıldım

Dans mı ediyorsun küp mü diziyorsun, hayret bişey ya

Ben bu Duyguyu çok pis yolardım orada olsam... Kendini ne sanıyorsa geldiğinden beri afra tafra gruba negatif elektriğini saldı, uyumu bozan o, yollasınlar şu kızı

survivor izlerken buraya da bakmak istedim ilk kez..:)
şu duygu denen kızı dövesim geldi :)bu ne biçim kız yaa

yanılmamışım:)
Ben eskiden binbir gece hayranıydım bu kızda orada hatrı sayılır bir roldeydi.
Şimdi nasıl oluyor da ünlüler de yer almıyor.
Yasak değil mi ünlünün o takımda bulunması:/

yok canim kendi istegiyle gonullu olmus ona bakarsan bozokta cagla skelin eski sevgilisi

ben bozoga gicik oldum tam izleyemedim bugun ama birbirlerini doverler birinden biri gitmeli ama kiza gerizekalisin diyemez yani

Fatmagulde Tuncay Sanlının sevgilisiymiş

Bu gonulluler de unlu sayılırr

Son düzenleme:
o duyguyu bende binbir geceden hatırlıyorum, kerem beyin kardeşi burak'ın karısıydı :) sezen'miydi neydi adı :) hatta o filmde de burağın annesi istememişti o kızı...varmış bi hikmeti
o kız zaten filmde de böyle erkeksi tavrı ve hareketleri vardı :) çok itici geliyo bana zaten nedense..hiç haz etmem böyle havalı figürleri :)

yok canim kendi istegiyle gonullu olmus ona bakarsan bozokta cagla skelin eski sevgilisi

ben bozoga gicik oldum tam izleyemedim bugun ama birbirlerini doverler birinden biri gitmeli ama kiza gerizekalisin diyemez yani

ah be tweetyım ben bilmem ki bozok mozok kim ki o:)
izlemiyorum sadece duyguyu fragmanda gördüm.
Aman ben zaten gönüllülerin tamamen ünsüz kişiler olacagını düşünmüyorum.
Acun abileri elinden tutsun diye girmişlerdir yarışmaya:)

Ben o dizinin sıkı takipçisiydim dedim ama yanıldım.Siz beni geçtiniz gerçekten kızın adı sezendi orada:)
Ben karakterini tam hatırlamıyorum ama kaşı gözü güzel bir kızdı.

Ben o dizinin sıkı takipçisiydim dedim ama yanıldım.Siz beni geçtiniz gerçekten kızın adı sezendi orada:)
Ben karakterini tam hatırlamıyorum ama kaşı gözü güzel bir kızdı.

şehrazatın hayranı olduğum için o diziyi sıkı takip etmiştim istersen daha uzun uzun anlatabilirim okadar canlandı yani gözümde :)
keremin üvey kardeşiydi sezen..hatta beyaz saçlı müzisyen babası vardı, alkolikti ve borç yapar gelir kızı sezen isyan eder dururdu :) ay özlemişim diziyi be :)

Al benden de okadar:)
Siz anlatırsanız ben dinlerim seve seve:)
o beyaz saçlı babası şuan huzur sokagında oynayan amca değil mi?
Bergüzar hayranıysanız karadayıyı da izliyorsunuz demektir dimi?

Al benden de okadar:)
Siz anlatırsanız ben dinlerim seve seve:)
o beyaz saçlı babası şuan huzur sokagında oynayan amca değil mi?
Bergüzar hayranıysanız karadayıyı da izliyorsunuz demektir dimi?

yok canım yaa, bergüzar korel hayranı deilim :)
şehrazat hayranıyım :)
karadayıya bakmıyorum...
huzur sokağını izliyorum ama o beyaz saçlı adam o değil canım.. sezenin babası zayıf uzun boylu uzun saçlıydı...incecik sesi vardı :) komikti hali..

bugun pek izleyemedim dikkatli ya
tekrar izliyorum

Şimdi baktım da aynı değiller evet:)
Ben bergüzar takipçisiyim oynadığı her diziyi sonuna kadar takip ediyorum:)
Zaten karadayı şuan tek takip ettiğim dizi:)

Yarışmayı bu sene ilk defa izliyorum. Oylamanın sonuna yetiştim. Emel niye yazıldı? Duygu ile Emel sms e çıkacakmış. İki isim mi yazılıyor? :44:

Son düzenleme:
Yarışmayı bu sene ilk defa izliyorum. Oylamanın sonuna yetiştim. Emel niye yazıldı? Duygu ile Emel sms e çıkacakmış. İki isim mi yazılıyor? :44:

Geçen hafta dokunulmazlığı gönüllüler kaybetmişti canım ve duyguyu yazmışlardı, ilk hafta eleme olmadı.
Bu hafta dokunulmazlığı yine gönüllüler kaybetti ve emeli yazdılar bu sefer, duygu ve emel oylamaya çıkacaklar böylece.
Normalde tek haftada dokunulmazlığı kaybeden takımdan 2 isim çıkıp, biri oylama sonucu eleniyordu, bu sene de öyle olacaktır heralde,
bu durum ilk hafta eleme olmayacak diye özel bir durum oldu sanırım.
işte öyle :)
bu arada ben de survivor cıyım, merhaba herkese.

Güzel arkadaşım sein bu Duyguyla ne alıp veremediğin var bakem
Sırf senin yüzünden şu Duyguyu izlicem he merak ettim kızı:)
bi alip veremedigim yok negatif enerji yayiyor o kadar

hosgeldinnn

Merhaba canım, ben ilk defa bu sene takip edeceğim bakalım...

Duygu gitsin, çok gıcık..

İlk hafta psikopata bağladı, kalırsa sonraki haftalarda katil çıkar o kız, Bozok u uykusunda boğabilir...

Bir de bu gönüllüler neden bu kadar beceriksiz, hiç oyun kazanamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…