Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl polisler tutamıyor? Adliyeye gidip şikayet ettiniz mi dilekçe verdiniz mi?Arkadaşlar benim için eşimin benden soğumasını istiyorum gerçekten büyücü bilen var mı yaptıran var mı yaptırdım ama olmadı adamı ne polisler tutabiliyo ne ben beni bıraksın istiyorum yardımcı olacak varmı
Çok karışıkNasıl polisler tutamıyor? Adliyeye gidip şikayet ettiniz mi dilekçe verdiniz mi?
Yani o kadar karışık ki şöyle düşünebilirsiniz ben dava açıp gitsem de aileme zarar verebilirNasıl yani sizi zorbalıkla mı elde tutuyor ?
Evet yani boşanma davası aç ayrıl evi ayır gibi bi durum olsa farklı olabilirdiBen üzüldüm adınıza bir kadının bu kadar çaresiz kalması her biçimde üzücü
En son büyü düşünecek kadar çaresiz kalmışsınız demek ki çok üzüldüm gerçekten. Kimse yok mu bu adamı durduracak? Devletten yardım isteseniz?Yani o kadar karışık ki şöyle düşünebilirsiniz ben dava açıp gitsem de aileme zarar verebilir
Haberlerde gördüğümüz çoğu kadın devletten yardım isteyen insanlar ve bazı avukatlarla da görüştüm zaten yani bana bulaşmadan kendiliğinden gitsin istiyorumEn son büyü düşünecek kadar çaresiz kalmışsınız demek ki çok üzüldüm gerçekten. Kimse yok mu bu adamı durduracak? Devletten yardım isteseniz?
Haklısınız ama bazen insan cehennemi dünyadada yaşıyor zatenBüyüye inanıyorsanız yaptıranın da lanetli sayıldığını bilmelisiniz.