Suskunlar Show Tv

ya başkaydı önceden degiştirmem lazımdı, suskunlara takılınca bunu buldum
Sen beni arkadaş listenden çıkarmışın kuzum

cıkarmadım kızzz :26: Arkadas lıstesıne ekledımmıydı de senı baya bı temızlık yaptımdı gecen eger oyleyse cok pardon bıdenem

oo izledim şok oldumcebrail hortladıgazanfer iyice psikopata bağladıahu ortada tek kaldı
offf offf sıkıntılardayım

valla sizi bilmem ama ben çok sevindim cebrailin geri dönmesine.. :)

[video=dailymotion;xphmnl]http://www.dailymotion.com/video/xphmnl_suskunlar-ahmet-kaya-siz-benim-nasyl-yandyyymy-nereden-bileceksiniz_music[/video]

[video=dailymotion;xpn518]http://www.dailymotion.com/video/xpn518_suskunlar-penceresiz-kaldym-anne-4-bolum_shortfilms[/video]

Sarp Akkaya on numara yaa

ben 4 gunde bitirdim sezonu...cok heyecanliydi ama sezon sonu sacma geldi bana..bayagi uzatcaklar ve tadi kacacak bununda her guzel baslayan dizi gibi..cebraille gazanferin bilal senin ecevit benim diye piskin piskin gulmeleri sacmaydi bence..hani bitse bitermis bu sezon tek havada kalan ahu-ecevit aski olurdu.

Suskunlar'ın Ahu'su Evleniyor!

“Suskunlar” dizisinin Ahu’su Aslı Enver ile “Uçurum”da rol alan Birkan Sokullu evleniyor. Geçtiğimiz mart ayında nişanlanan iki genç oyuncu, 13 Temmuz Cuma günü nikâh masasına oturacak. Çift, İstanbul-Sarıyer’de yapacakları kır düğününe yakın dostlarını davet edecek.

İşte 13 Temmuz Cuma günü Sarıyer’de bir mekanda gerceklesecek olan çiftin düğün davetiyesi;

Asklarına inandıgım ciftlerden biri, digeri ise Özge Özpirincci ve Engin Altan Düzyatan.

güzel dizi yapmışlar.. hele ahmet kaya şarkıları tam yeri geldiğinde girmiyo mu....... salya sümük izlemeye devam

ben kardeş gibiydiler filmini izlemeye çalıştım ama çok sıkıldım beyaa.. ilk 45 dk anca izleyebildim. suskunlar forever :)

çok özledim diziyi başlasa ne var yani nolurdu ne var bu eylülde kırın artık zincirlerinizi herkes eylülde başlarken siz temmuzda başlayın nedir bu anlayamıyorum ki bi tutturmuşlar eylül biz burda çatliyoruz . o heycan dolu suskunlar gününü özledim

inanmam. böylesi bir diziyi böyle bırakmazlar. belki başka bir kanal alıyor da show'da yoktur.

süper bir dizi ya... her bölümü ayrı heyecan... inşallah yeni sezonda kalitesini bozmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…