Suskunlar Show Tv

xxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazik yaaa kiyamam dizinden yaralanmis Sarp Akkaya!! Umarim hemen toparlanir :44:

Zaten incecik bisey cani yok

Takoz Irfan rolunde oynayan adam oturmus aglamis nasil oldu diye. Ozunde nasil bir insandir merak ettim simdi

süreklı agladım bu dızıyı ızlerken hersey super ya sezon fınalı fragmanı tuylerım dıken dıken oldu ya :))

Nasil yaaaa...........

Nasil OLUR YAAAAAA, BILAL Sibel'le yatti.................. Sibel takoz'a geri döndü !! herseyi ötecek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ecevit, bilal, ibo'yla ilgili herseyi anlaticak yaaaa inanmiyorummm !!!! ((((=[[[[[

Fatmagül'ün finalini izleyecem diye bu bölümü parça parça izledim hiç birşey anlamadım :) ama ilk bölümünden itibaren her bölümü zaten final gibi bir dizi diğer dizileri ezer geçer. Tekrarını izleyecez artık

sadece bir bölüm içinde ağlatan, güldüren, mutlu eden, umut tüketen, gururlandıran, şaşırtan, oha dedirten, vicdanları sızlatan, insan olduğumuzu hatırlatan başka bir dizi daha gelmedi, gelmeyecek de. çok seviyorum suskunları.
BİTMEDİ DAHA. YENİ BAŞLIYOR...

Çok iyiydi yine her bölümü film gibi zaten, bı de şarkıları çok iyi seçiyorlar o duygulandırıcı oluyor ama şerifi bu kadar ön plana çıkarmaları sırıtıyor bence, en iyisi o,herkesin güvendiği lider o, abartılı geliyor bana ona yazılan sahneler

Aman allahımmmmmm.. Cebrail geri döndüüüüüüüü...
Hem de ömerin adamı olarak.

Bi arkadaşla yazmıştık burada gitti dalyan gibi adam diye üzülüyorduk. çok sevindim valla yeni sezonda cebraili de izliycez bol bol. Inşallah hemen yaz biter de kavuşurum suskunlara

gazanfer yine yaptı yapacağını offf yaaa.cebrailin ölmediği belliydi okadar abartıp bir anda öldürmeleri saçma olurdu.ama bu ömer ne ayak onu anlamadım o niye düşman bunlara

o şarkılar bitiriyor resmen

işler karıştı baya

keske final yapsalardi. hikaye bitti aslinda... intikamlarini aldilar.
gururun bosyere yardim etmeyecegine adim gibi emindim, altindan illa ki kalleslik cikacakti.
ömer olayi ne anlamadim, ömerin derdi ne bizimkilerle?

[video=youtube;FQZugh1FWh8]http://www.youtube.com/watch?v=FQZugh1FWh8&feature=related[/video]

TAKOZU GÖRDÜNÜZ MÜ :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hakketen yaaaa bu Cebrailin bunlarla ne ilgisi var ??? nedennn ugrasacak onlarla.... ohhhh IRFAN bitti diyoduk bunlar cikti yaaa OFFFFF !!!!!! OLAMAZ !!!!!!!!!!!!!
Hem cebraille ecevit anlasma yapmislardi... orda ecevit ruhum senin demisti.... filan filan oraya noldu ?

evet ömere ruhum senin demişti de ömer de şeytana ruhunu satıyorsun demişti. ömerin ne gibi bi düşmanlığı olacak acaba merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…