Suskunlar Show Tv

cebrailin ölmediği de ihtimaller arasındaydı. morgda gazanferin müdürü cesedin üstündeki örtüye dokunmasına bile izin vermemişti. nitekim görmemiştik cebrailin naaşını :) ama ben sevindim yaa onu bu dizide izlemek keyifli olacak. :)

Bölüm olarak yine her zaman ki gibi müthişti,
keşke sezon finali yerine final olsaydı, Bilal ve Iska beraber, Ecevit ayrı giderken, Ahu da orda dururken diziyi bitirselerdi daha iyi olurdu,
gerçi Guru ve Cebrail'i izlemek çok keyifli olacak ama konu İrfan'dan çıktı Gazanfer - Şerif - Cebrail - Bilal intikamına dönüştü,
bakalım ilk sezonda ki gibi harika olacak mı ikinci sezon, umarım fazla çılkı çıkmadan uzatmazlar.

Yinede şimdiden merak ediyorum yeni bölümü

Yine harika bir bolumdu ama final yapsalardi iyiydi.. Her ne kadar bu diziyi ozleyecek olsam da.. Finala layikti.

Insallah suyunu cikarmazlar yeni sezonda.. Aah Gazanfer aah.. Tam adamsin biliyodum derken yaptin yapacagini.

Ne zaman uslanacaksin sen yaa? Bari bu kadar yakisikli olmasan

Bence erkenden yollari ayirdilar. Sait kacti, Gazanfer, Sibel neredeler belli degil. Takoz desen hapishane de ama cikmayacak mi sonucta? :44:

Erkenden sevindiler bence. Herseyi planla ilerisini bosver olmaz ki? :44:

Cebrailin cikmasina sasirmadim, cok cabuk oldurmuslerdi zaten. Gazanferle arkadas cikmasi garip oldu. Sonra Omer'in adamlari olmalari.. Ecevit ona napti ki..?

Adam guya babalarin mafya babasi, boyle ufak tefek seylerle mi ugrasacak.. ona ne ki?

Cok bosluk var senaryo da ama takmiyorum desem.. Super oyuncular, super sahneler.. Unutturuyor, inanmak geliyor icimden.. Nitekim inaniyorum

Aman aman kimler yaşıyormuş...
Ceboşum gelmiş.
Az tutmadım yasını be Cebo.:)

valla senaristler cok dusunsun bu yaz tatilinde guzel mantikli seyler yazsin
guzelim diziyi mahvetmesinler

Şu Berk Hakman da bu kadar yakşıklı olmasaymış canım,
Gazanfer'den nefret edemiyorum yahu

Ecevit ruhunu satmıştı, bu yüzden bence Gurur'u savunmak zorunda kalacak, hastalığını bahane ederek çok sağlam bir savunma yapacak; mecburen. Diyorum BEN.

hic bir bolumunu izlemedim bu dizinin ama o kadar cezbedici yorumlar yapiyorsunuzki en bastan izlesemmi diye dusunuyorum

Yahu ıyı hostu sezon fınalı ama sonunu sacmalamıslar madem gazanfer cebraılın olmedıgını bılıyordu arkadastı neden yırtındıııı serifi buulcam dıyeee bence sacmalamaıslarrr hemmmm ne alaka cıdden omerlee onlar ve suskunlar hehehe:):)
yanı kızdım son sahned bu gururda akıllanmayack haaa

Ay neler oldu ya, dün ben Fatmagülü izledim daha cazip geldi.. Bugun netten izlicem insallah.

ıskanında şerifle gazenferin yerini nasıl bulduna bi açıklama getirmediler seyredin gitsin diyorlar işte bizlerin mantık aradını düşünemiyorlar herhalde...

Şu Berk Hakman da bu kadar yakşıklı olmasaymış canım,
Gazanfer'den nefret edemiyorum yahu

Bende ehehehehe adam da vahsi bir cazibe var. Filmlerde dizilerde 'kotu' adamin eli yuzu duzgun, sempati uyandirmasi hosuma gidiyor. Tat katiyor cunki..

hic bir bolumunu izlemedim bu dizinin ama o kadar cezbedici yorumlar yapiyorsunuzki en bastan izlesemmi diye dusunuyorum

Izle hic pisman olmazsin emin ol.. Esim zor begenir o bile ilk bolume baktiktan sonra ayni gun 4 bolum ard arda izlemisti.

Ecevit ruhunu satmıştı, bu yüzden bence Gurur'u savunmak zorunda kalacak, hastalığını bahane ederek çok sağlam bir savunma yapacak; mecburen. Diyorum BEN.

Sonra da Bilal'le ve Ecevit'le tekrar is birligi yapsin.. Arada derede kalsin ama iyi tarafi secsin.. Iyi olsun.. Cok yakisikli cunki

ıskanında şerifle gazenferin yerini nasıl bulduna bi açıklama getirmediler seyredin gitsin diyorlar işte bizlerin mantık aradını düşünemiyorlar herhalde...

Bende bekledim o kadar ama aciklama gelmedi. Dizi o kadar guzelken bu mantik hatalarina sinir oluyorum bazen..

Ya ben bu Berk Hakman'a bayılıyorum yahu Benimle evlenir mi acaba?

Saka bi yana adam super otesi oynuyor birde. Bilal'in de dedigi gibi bazen kuduz kopek gibi deli deli bakiyor, rolu geregi.

Evlenmesin seninle kimseyle evlenmesin ehehehehe

Son düzenleme:
ben gazenferin ikizini tanıyorum kızlar, şimdi ikizi deyince gerçektende ikizi oldunu düşünmeyin:) benim komşumun oğlu hık demiş burnundan düşmüş bu çocuğun bundan 7 8 yıl önce ilk dizinde gördüğüm gibi bu kadar benzerlik olur demiştim annesi bile doğru diyosun dedi yolda görsem kendi oğlum sanırım:)))

Suskunlari bastan izleyememistim,simdi ilk bolumden basladim izlemeye. Super bir dizi.. Surukluyor insani..
Takoza hastayim bu arada

diziyi bastan takip edemeyenler icin temmuz ayinda pazar-pazartesi-sali 21.30 da 1.bolumden itibaren tekrar gosterime girecek

yaaa çok geride kalmışım nolur sezonun sonunda noldu sölemisiniz elektirkler kesildi ya

Bu gece saat 23:00da sezon finali tekrarı var benim gibi kaçıranlara duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…