Suskunlar Show Tv

murat yıldırım muhtesem yuzyılda oynamadııı ama benmı yanlıs anladım senı canım

diziyi cok merak ediyorum bi izleyemedim bastan sona , kücük oglum bu aralar gec yatiyor onunla beraberde izlenecek bi dizi degil:18:
ama son tanitimlardaki ahmet kaya sarkisi beni aglatti cok güzel yakismis ahmet kayanin sesi sarkisi , ne kadar icli güzel bi ses...

Son düzenleme:
geröekten bir diziye bir sarkı bu kadar yakışamaz benmde gözlerim doldu

bu dizi de irfan kim. ben anlamadım onun kim olduğunu

uzun reklam arasını değerlendireyim :)

çok iyi gidiyor bu bölüm. heyecanlı, içli. gerçi önceki bölümler de çok iyiydi ama ahmet kaya eşliği süper olmuş. gözlerim dolu dolu oldu.

bir dizi ancak bu kadar güzel olabilir...ama çok duygusal yaa her bölümde ağlıyorum

acaba görevini bu kadar iyi yapan polisler var mıdır çok merak ediyorum:44:

bu bölümde çok sürükleyici. o polis gurur efendiye de ayrı bi kıl oldum. hafif kafadan çatlak belli

valla ben de merak ediyorum. adamruh sağlığını bozacak görev uğruna.

ben ahunun durumuna da çok üzülüyorum yaa. başta her araya illa ki bi aşk meşk sıkıştırmasalar olmaz sanki diyordum ama şimdi üzülüyorum..

bir de izleyen warsa konu kısmen yılmaz güneyin " duwar" filmine benziyor.. yani aslında gerçek olanlar o filmde de anlatılmıştı..

çocuğum yoktu o filmi izlediğimde,ne çok sinirim bozulmuştu..
şimdi hiç izleyemem sanırım..

bu saatte başlasa da çocuklar uyumuşken rahat rahat izlesek bölünmeden. zaten bazı kelimeler arada kaynıyor. ipin ucu bi kaçtı mı sonrasını anlayamıyosun

ayrıca kardeş gibiydiler,duvar filmiyle karışım gibi mi nedir?
kardeş gibiydiler filmini de izleyip çok etkilenmiştim..
ama bu diziye başlayamadım..

kanım çekiliyo sinirlerim tavan yapıyo benim gibi aşırı duygusal yapıya sahip hanımlar izlememeli bence 21 aylık bir oğlum var tüylerim diken diken oluyo

bu dizi de irfan kim. ben anlamadım onun kim olduğunu

hapishanedeyken bunlar ordaki büyük çocuk, geçen bölümün sonunda kaza yapan adam

aynı zamnda bunlara ezıyet eden sanırım tecavuz eden adam ırfannn....

içimden bir ses ilerleyen bölümlerde polis bunlarla birlik olacak diyor...

evet sımdı onu yazcaktım poliiss bence bunlrla bırlk olacak ılerleyen bolumlerdee...

buarada dun yıne cok heyecanlı bir bolumdu ama ben cok agladımmm ... içim kaldırmadı yınede izledımm
murat yıldırımada fılm boyuncaa ıltıfat etmısım farkında oolmadan esım bıara kıbarca uyardıı!

Süperdi süper, gözlerim dolu dolu seyrettim.. O minik oyuncular cok tatlı özellikle Sarının küçüklüğü..
Ahunun kücük yastaki askını fazla abartmışlar gibi geldi bana, camdan kutuyu atmalar sonra almalar falan.. komik geldi bana sanki..

Ya lütfen Sarı ve Şerifin arası Ahu yüzünden acılmasın.. Böyle arkadas askı olayı olmasın..

İrfanın yanında olan varya uzun boylu cocuk o kimdi..? İspiyoncu olanmı?
Face de Gurur için Gazanfer oldugunu yazan olmus.. Kimlik degiştirmiştir yazmıslar..

Ama ben Gazanferin saçma bi şekilde hem kimlik hem de cinsiyet değiştirdigini düsündüm İrfanın sevgilisi rolünde.. Cok saçma olabilir tamam ama öyle hissettim napayım..
İrfanında yanındaki cocugn boynunu sıkmalar.. O Kadına oglum manyakmısın demesi.. Tamam komik kabul :26:

Herneyse, geneliyle cok güzeldi.. İbo da cok tatlı ayrıca..

Aaa bide o Ahunun anne dedigi kadın varya ibonun da annesiydi galiba, o herseyi biliyormu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…