Suskunlar Show Tv

Bu nedir yahu çok hızlı bir bölüm olacak

yeni sezon başladı başlayalı ilk defa perşembeyi iple çekiyorum ve zaten fragmanıda hemen yayınladılar buyrun bunumu istemiştiniz dercesine

merakla başlamasını bekliyorum inşallah beklentileri karşılar

budur! suskunlar budur!!!! çok şükür ya stresten terledim resmen yaa . ÇOKK MUTLUYUM DİZİ SÜPEEERRRRRRRRRRLİĞİNE GERİ KAVUŞTU
ama nisana hala inanmıyorum yine rol yapıyor

Evecit keşke inanmış olsa ahuya da araştırsa bu nur meselesinii

ecevit durumunu gidişatını belli etti kesinlikle araştırmicak çünkü yeni bir hayat istiyor ve acayip üzüldü nisana . o nasıl bir sahnedir arkadaş içim gitti resmen ya çok saçma yanımdasın dokunamıyor çok saçma demesi beni benden aldı götürdü kurban olurum ben sana ağlama sen dedim ya .gururla görmediği sürece nisanı bırakmicak ecevit bunun bir ortası bence yok ya nisan ecevitin yanında olcak yada eceviit gururla nisanı görüp tongaya düştüğünü anlicak yani kısaca olan yine ecevite olcak . diizi resmen kendini aştı ! aynı tempo devam bence intikamdan biraz duygusala kaysalar 10 numara 5 yıldız 1 dizi olcak

ilerleyen bolumlerde Nisan eminim Ecevit'e deli gibi asik olucak gururda iyice deliricek

ahhh ecevit ateşlere kendi ayağınla yürüdün . bu dizinin geri kalanını ecevite yanarak izlicem ve çok üüzülecem

çatladım izleyemedim diye.parça parça izledim ondanda bişey anlamadım nette yayınlansın hemen

biri kısa ozet gecsın ya lutfenn sadece nısanınn sahnesını ızledım kcoasınn oldugunu anlattıg ve sırtının yaralandıgını falan...

o bıcaklama sahnesı ruya falanmıydı acabaaa

ozet lutfen lutfen lutfen

gururun rüyasıydı bu ama bilal böle devam ederse gerçek olcak ahu nisan ıncık cıncık aradı ve buldu güya bunun adı nurmuş evliymiş kocasıyla bir gece denize açılmışlar çok sarhoşlarmış adam nisan atlamasın diye dengesini kaybetmiş ve düşmüş adam yüzmeyi bilmediğinden ölmüş nisanda ölmek istemiş kendini teknenin pervanesine bırakmış o sırtındaki yara ondan adınıda eski kocası gbi kimse seslenmesin diye değiştirmiş gurur ortalığı her zaman ki gibi yine karıştırıyor bilale dükkan buldurdu oda kumpas tabi dükkan sahibi adam onun adamı olması karşılığında verdi dükkanı daha önceden ecevitten borç istedi oda bende işe gircem veremem dedi bilal buna çok içerledi kötü adamların adamı oldu dediler ki bu safa akşama bir iş var bi adam var çağıracan sadece gözünü korkutmak için ayağına sıkcaaz bu aradada gurur ecevitle konuştu dediki bak bilal kötü yolda akşam seni çağırırsa bil ki tuzak dedi kötü adam bilale resmi verdi bilal resmi gördü aboo resimdeki ecevit çıktı bu eceviti dükkana çağırdı ama eceviti kötü adamı sattı bu kötü adamın adamlarıda geldiler dükkanı bir güzel yaktılar tabi bilal dururmu gaza bir geldi aldı eline çekici Allah ne verdiyse hepsine girişti . sonra ecevitle ahunun doruk noktasındaki duygusal konuşma ben seni küçükkenden beri seviyorum dokunamıyorum içim gidiyır dedi ahu bilal yüzünden mi dedi oda evet dedi ben artık yaralanmak değil birinin yaralarını sarmak istiyorum dedim ama senin yerin hep ayrı ahu dedi karışma hayatıma dedi ama ağlaya ağlaya veeeeee en son nisanla öle bir öpüştüler ki sanki nisanı gururu satışa getirecek okadar söylüyorum bu kadar işte

evet o son kısmı gordm sanırm ahu ecevıt nısan kısmını ama demekkı cok heyecanlı deılms gıbı geldı noluyor bızm ekıp dagılıyor sanırım cok uzuldum yaa bılalle ecevıt kız kavgasına dusmesınd edık okadar ama senarıstler yazmıs yıne:):)

teşekkr ederım arkadasım...

[video=youtube;ECQMW73hurc]http://www.youtube.com/watch?v=ECQMW73hurc[/video]

buyrunnnnnnn!

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar....
bu bölümde takoz yok muydu yoksa ben mi kaçırdım

selam arkadaşlar....
bu bölümde takoz yok muydu yoksa ben mi kaçırdım

sadece bir sahnede çıktı müdürle oda bilalin dükkanını yakmaları için müdür talimat verıyordu
takoz ortalarda çok yok ama dönüşü çok muhteşem olcak gibime geliyor

[video=youtube;K6WhSGT-6oE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=K6WhSGT-6oE[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…