gururun rüyasıydı bu ama bilal böle devam ederse gerçek olcak ahu nisan ıncık cıncık aradı ve buldu güya bunun adı nurmuş evliymiş kocasıyla bir gece denize açılmışlar çok sarhoşlarmış adam nisan atlamasın diye dengesini kaybetmiş ve düşmüş adam yüzmeyi bilmediğinden ölmüş nisanda ölmek istemiş kendini teknenin pervanesine bırakmış o sırtındaki yara ondan adınıda eski kocası gbi kimse seslenmesin diye değiştirmiş gurur ortalığı her zaman ki gibi yine karıştırıyor bilale dükkan buldurdu oda kumpas tabi dükkan sahibi adam onun adamı olması karşılığında verdi dükkanı daha önceden ecevitten borç istedi oda bende işe gircem veremem dedi bilal buna çok içerledi kötü adamların adamı oldu dediler ki bu safa akşama bir iş var bi adam var çağıracan sadece gözünü korkutmak için ayağına sıkcaaz bu aradada gurur ecevitle konuştu dediki bak bilal kötü yolda akşam seni çağırırsa bil ki tuzak dedi kötü adam bilale resmi verdi bilal resmi gördü aboo resimdeki ecevit çıktı bu eceviti dükkana çağırdı ama eceviti kötü adamı sattı bu kötü adamın adamlarıda geldiler dükkanı bir güzel yaktılar tabi bilal dururmu gaza bir geldi aldı eline çekici Allah ne verdiyse hepsine girişti . sonra ecevitle ahunun doruk noktasındaki duygusal konuşma ben seni küçükkenden beri seviyorum dokunamıyorum içim gidiyır dedi ahu bilal yüzünden mi dedi oda evet dedi ben artık yaralanmak değil birinin yaralarını sarmak istiyorum dedim ama senin yerin hep ayrı ahu dedi karışma hayatıma dedi ama ağlaya ağlaya veeeeee en son nisanla öle bir öpüştüler ki sanki nisanı gururu satışa getirecek okadar söylüyorum bu kadar işte
[video=youtube;ECQMW73hurc]http://www.youtube.com/watch?v=ECQMW73hurc[/video]
buyrunnnnnnn!
selam arkadaşlar....
bu bölümde takoz yok muydu yoksa ben mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?