canım hepsi çok güzel görünüyor ellerine sağlık
canım öncelikle topiğin hayırlı olsun çok güzeller eline sağlık...bunları gördükten sonra kocama acıdım ben meyveyi bi bıçakla veriom önüneteşekkür ederim canım...
ben yemek tarifi filan yazamam diye böyle bişey yapayım dedim..
eşim meyvayı evlenmeden önce hiç yemezmiş böyle görsellikte olunca yiyo belki sizlerde yapmak istersiniz dedim
ilk zamanlar bende öyleydim pek yemiyodu sonra şekil değiştirip yapınca yemeye basladı benimkicanım öncelikle topiğin hayırlı olsun çok güzeller eline sağlık...bunları gördükten sonra kocama acıdım ben meyveyi bi bıçakla veriom önüne
teşekkürler canımTopicin hayirli olsun tatlim.ellerine saglik
Topiğin hayırlı olsun canım,hayırlı Ramazanlar
teşekkür ederim çok saolun ama pek sizinki gibi değil benimkiler
siz aşmıssınız kendşnizi bende kendim böyle bi uğraş bulayım dedim
mmm kendimi bir 5 yıldızlı hotelin meyve bölümünde hissetim:) eline saglıkk cok güzeller
yemekte bende gayet iyiyimdir canım ama o topiği idare edecek kadar iyi değilim burda o yüzden görsellik olsun istedim ileriye doğru pasta poğaca filanda koyarım ama tarif filan vermeyi düşünmüyorum isteyen olursa belki veririm...Estağfrullah canım,daha başındayım ve kendimi geliştirmek için çok çalışıyorum hala
Seninkilerde harikalar ellerine sağlık,kendi tarifimide gördüm mutlu oldum.
Bende görsellik ön planda olanlardanım,o yüzden mutfağının adınıda içindekileride sevdim.
yemekte bende gayet iyiyimdir canım ama o topiği idare edecek kadar iyi değilim burda o yüzden görsellik olsun istedim ileriye doğru pasta poğaca filanda koyarım ama tarif filan vermeyi düşünmüyorum isteyen olursa belki veririm...
evet canım senin topiktede paylaşmıstım cok güzel teşekkürler
bu resimler öncelere ait telimdeydi bugün canım sıkılınca konu acmak istedim devamı gelecek inşalah..
bu arada konu içeriği bana ait ama isimi neveresteye ait
sabahtan beri isim konusunda bi fikir bulamamıştık o saolsun öyle yazmış
Canım süper olmuş içeriği yansıtıyor,Nevoşuda öpüyorum buradan
bende epey resim topladım ama yayınlayıp yüklemeye nedense üşeniyorum bi miskinlik varki sorma gitsin
bende öpüyorum çok ilgilendi saolsun
yemeklerle ilgiliyse bence tam ramazan önü topiğinde payaş ellosacım çünkü herkes bu dönem misafir ağırlarken farklı lezzetler arıyor..
herkesten dua almıs olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?