Süslü mutfak

ne cok meyva yiyosunuz diceksiniz dimi
ama napayım dondurma yerine soğuk soğuk iyi gidiyor

Eklentiler

• $2013-07-16 23.19.18.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 146
ne yalan soylim bacim ben dedim:)))ii o tabagini bitiyor ben ole seyler hazirlasam 4/3'u cope gider.kocamla bitiremeyiz bi de biz oyle ayni anda cok cesit yiyemiyoz yani mesela yiyosak bi seftali yaninda ne bilim iki kayisi filan bizim olayimiz o:))

ne yalan soylim bacim ben dedim:)))ii o tabagini bitiyor ben ole seyler hazirlasam 4/3'u cope gider.kocamla bitiremeyiz bi de biz oyle ayni anda cok cesit yiyemiyoz yani mesela yiyosak bi seftali yaninda ne bilim iki kayisi filan bizim olayimiz o:))
canım orda 1 seftali 1 armut 1 muz birazda üzüm var zaten.. yani yarım yarım yemiş oluyruz
kuzum ben yapamam meyvasının o tabaklarında 3 te 2 sini ben yiyorum zaten

ayy oruç oruç fena oldummmellerine sağlık canım ama ben o tabağı hazırlasam inan bir hafta da yiyemeyiz aslında çok kötü meyve alışkanlığımız yok bu akşam eve giderken mutlaka meyve alıyorum çok özendirdin beniii

yersiniz kız niye yemiceniz o tabaklarda her meyvadan birer adet var yani yarımsar yemiş oluyonuz
begenmene sevindim canım

Eşim bu topiği görse ve ben ona her zaman ki meyve tabağından getirsem kafama atar yahu :)
Bende çok özendim akşam süslü tabak hazırlamam lazım ki adamın hem midesine olduğu kadar gözüne de hitap etsin :)
Ellerine sağlık hepsi çok çok güzel cancazım çok beğendim.

Elossa sen dur da ben geliştireyim kendimi hayatım

Son düzenleme:
canım beğenmene sevindim..
hazırla tabi adam sevinsin..
ama bişey diyeyimi dün ilk defa bu tabaklar bana eksi olarak döndü
dün işten cıkınca evde temizlik yaptım oruç baya salladı iftardan sonrada devam ettim yorulmuşum eşim meyva istedi canım yorgunum getireyim kendin ye dedim olmaz ben öyle istemiyorum kesip verirsin şekillendirmesende olur dedim
yok illa öyle istiyorum ee ben yorgunum o zaman ya hep ya hiç dedim hiiiiçççç dedi meyva tabagı hazırlamaktan yırttım

Fena alıştırmışsın kocişi bizimkilerde öyle alışıp yoktan anlamazlarsa ne olacak :)
Ama ben olsam bende alışırım böyle tabağa :)

Fena alıştırmışsın kocişi bizimkilerde öyle alışıp yoktan anlamazlarsa ne olacak :)
Ama ben olsam bende alışırım böyle tabağa :)
canım ne coluk var ne cocuk var onlar olsa ugrasamayız zaten..
napayım evde bunlarla oyalanıyorum işte bebişim gelsinde babası yapsın bize böyle seyler

Ben de böyle şeyleri keyifle yaparım. Çok hoş.:109:
beğenmenize sevindim...
topiğimde görsellikler olsun istiyorum isterseniz yaptıklarınızı paylaşabilirsiniz memnun olurum

O günler de gelecek inşallah canımmmm
inşallah canım inşallah..sabretmeye calışsakta sabırsızlıkla bekliyoruz o günleri

Sabretmek bazen zor olsa da geçecek bu günler Allah'ın izniyle.
Dün akşam tabak hazırladın mı enişteye :)

Sabretmek bazen zor olsa da geçecek bu günler Allah'ın izniyle.
Dün akşam tabak hazırladın mı enişteye :)
inşallah canım yaa..
yok kuzum hazırlamadım dün onun geç gelme günüydü saat 2bucuk gibi geldi o saatten sonrada bişicik yapamam yani
hem kırmızılarıda gördüm erkenden bu yüzden keyfimde yoktu acıkcası

En azından gördün kırmızıyı ahhh bende bir görsem :)
Üzülmek yok önümüzde ki maçlara bakacaz canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…