cok guzel olmus cnim ellerine saglikk
afiyet olsun turqoissemmmcok guzel olmus cnim ellerine saglikk
ne yalan soylim bacim ben dedim:)))ii o tabagini bitiyor ben ole seyler hazirlasam 4/3'u cope gider.kocamla bitiremeyiz bi de biz oyle ayni anda cok cesit yiyemiyoz yani mesela yiyosak bi seftali yaninda ne bilim iki kayisi filan bizim olayimiz o:))ne cok meyva yiyosunuz diceksiniz dimi
ama napayım dondurma yerine soğuk soğuk iyi gidiyor
canım orda 1 seftali 1 armut 1 muz birazda üzüm var zaten.. yani yarım yarım yemiş oluyruzne yalan soylim bacim ben dedim:)))ii o tabagini bitiyor ben ole seyler hazirlasam 4/3'u cope gider.kocamla bitiremeyiz bi de biz oyle ayni anda cok cesit yiyemiyoz yani mesela yiyosak bi seftali yaninda ne bilim iki kayisi filan bizim olayimiz o:))
ayy oruç oruç fena oldummmne cok meyva yiyosunuz diceksiniz dimi
ama napayım dondurma yerine soğuk soğuk iyi gidiyor
yersiniz kız niye yemiceniz o tabaklarda her meyvadan birer adet var yani yarımsar yemiş oluyonuzayy oruç oruç fena oldummmellerine sağlık canım ama ben o tabağı hazırlasam inan bir hafta da yiyemeyiz aslında çok kötü meyve alışkanlığımız yok bu akşam eve giderken mutlaka meyve alıyorum çok özendirdin beniii
merhaba arkadaşlar..
ben mutfakta ugrasmayı basit güzel seyler sunmayı cok seviyorum..(kilomdanda bellidir)
bu yüzden bu topiği kendim için açmak istediğim içerisine kendi yaptıklarımı görsel olarak koymak istiyorum..
öncelikle basit meyva tabaklarından başlamak istiyorum...
eşimle kendime meyva hazırladıgımda tabaga bütün getirip yemeyi sevmiyorum onun için ufacık dokunuşlarla güzel seyler hazırlamayı cok seviyorum..
belki sizlerde yapmak istersiiz diye görsel olarak paylaşmak istedim..
Eki Görüntüle 752772
Eki Görüntüle 752773
Eki Görüntüle 752774
Eki Görüntüle 752775
Eki Görüntüle 752776
Estağfrullah canım,daha başındayım ve kendimi geliştirmek için çok çalışıyorum hala
Seninkilerde harikalar ellerine sağlık,kendi tarifimide gördüm mutlu oldum.
Bende görsellik ön planda olanlardanım,o yüzden mutfağının adınıda içindekileride sevdim.
canım beğenmene sevindim..Eşim bu topiği görse ve ben ona her zaman ki meyve tabağından getirsem kafama atar yahu :)
Bende çok özendim akşam süslü tabak hazırlamam lazım ki adamın hem midesine olduğu kadar gözüne de hitap etsin :)
Ellerine sağlık hepsi çok çok güzel cancazım çok beğendim.
Elossa sen dur da ben geliştireyim kendimi hayatım
canım beğenmene sevindim..
hazırla tabi adam sevinsin..
ama bişey diyeyimi dün ilk defa bu tabaklar bana eksi olarak döndü
dün işten cıkınca evde temizlik yaptım oruç baya salladı iftardan sonrada devam ettim yorulmuşum eşim meyva istedi canım yorgunum getireyim kendin ye dedim olmaz ben öyle istemiyorum kesip verirsin şekillendirmesende olur dedim
yok illa öyle istiyorum ee ben yorgunum o zaman ya hep ya hiç dedim hiiiiçççç dedi meyva tabagı hazırlamaktan yırttım
canım ne coluk var ne cocuk var onlar olsa ugrasamayız zaten..Fena alıştırmışsın kocişi bizimkilerde öyle alışıp yoktan anlamazlarsa ne olacak :)
Ama ben olsam bende alışırım böyle tabağa :)
canım ne coluk var ne cocuk var onlar olsa ugrasamayız zaten..
napayım evde bunlarla oyalanıyorum işte bebişim gelsinde babası yapsın bize böyle seyler
beğenmenize sevindim...Ben de böyle şeyleri keyifle yaparım. Çok hoş.:109:
inşallah canım inşallah..sabretmeye calışsakta sabırsızlıkla bekliyoruz o günleriO günler de gelecek inşallah canımmmm
beğenmenize sevindim...
topiğimde görsellikler olsun istiyorum isterseniz yaptıklarınızı paylaşabilirsinizmemnun olurum
inşallah canım inşallah..sabretmeye calışsakta sabırsızlıkla bekliyoruz o günleri
inşallah canım yaa..Sabretmek bazen zor olsa da geçecek bu günler Allah'ın izniyle.
Dün akşam tabak hazırladın mı enişteye :)
inşallah canım yaa..
yok kuzum hazırlamadım dün onun geç gelme günüydü saat 2bucuk gibi geldi o saatten sonrada bişicik yapamam yani
hem kırmızılarıda gördüm erkenden bu yüzden keyfimde yoktu acıkcası
aynen öyle canım ilaçsız bile olmak cok büyük bi mutluluk verdiEn azından gördün kırmızıyı ahhh bende bir görsem :)
Üzülmek yok önümüzde ki maçlara bakacaz canımcım
aynen öyle canım ilaçsız bile olmak cok büyük bi mutluluk verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?