senintek kişilik kahvaltı sunumunda cok güzelcanım cok begendim...
seninde begenmene sevindim
ama benim eşim tek kişilik kahvaltı sunumunu sevmiyo bu kadarcıkmı yedircen bana diyo delüüüü
uğur böcüklerinde cok güzel benm daha ondan yapma fırsatım olmadı ama pileli böreğinden yapıyorum cok güzel oluyo görüntüsü filan cok begendim canım ellerine sağlık
uğur böcüklerinde cok güzel benm daha ondan yapma fırsatım olmadı ama pileli böreğinden yapıyorum cok güzel oluyo görüntüsü filan cok begendim canım ellerine sağlık
olsada yesek
canım ben zaten topiği acarken genelde görsellik olsun istedim tarifleri bi şekilde bulabiliyoruz sunum filan önemli...teşekkür ederim tatlım. Böyle bir topik yapmış olman çok iyi olmuş. Tabakların gerçekten iç açıcı, göze hitap ediyor. Hem birbirimize de ilham kaynağı oluruz.
Ne hoş düşünmüşsün ellerine sağlık:)
teşekkürler mhtp inşallah katılırlar canım bekliyorum bendegeçmiş olsun canım. Umarım diğer arkadaşlardan da gelir böyle paylaşımlar... Düşüncene sağlık :))
olsada yesek
merhaba canım h.sonları evden giremiyorum yazını şimdi gördüm..Canim bana pileli boregin nasil yapildigini anlatir misin ? Yani oyle aciktim ki senin bi sene onceki konunu bile bildum baktim iatahim kabardi
merhaba canım h.sonları evden giremiyorum yazını şimdi gördüm..
istersen anlatabilirim canım böreğin tarifini..
iyi günler
1 yufkayı 4de bolüyosunİstiyorum tabi ki hemde cokkkk
Anladim canim cok tesekkur ederim uzerine yumurta surup firina veriyorsun...1 yufkayı 4de bolüyosun
üçgenin sivri kısmı kendine dogru olacak sekilde koyuyorsun
içerisine hazırladıgın yağlı sütlü sudan hafifçe sürüyorsun
üçgen kısımın sivri yerinden ileriye doğru iterek 2 pileli kulak oluşuyor
o pilelileri alt tarafta birleştirip harcını kouyp yanlardan kapatıp sigara böreği gibi sarıyorsun o iki pilenin oluştugu yer en üste gelecek sekilde bırakıyorsun..
benm kendi resimlerim yok canım ama bi siteden ekliorum bakabilrsin
evet canım anlatabildiysem ne mutlu...Anladim canim cok tesekkur ederim uzerine yumurta surup firina veriyorsun...
evet canım anlatabildiysem ne mutlu...
yumurta sarısını sürüp isteğe göre çörek otu veya susamla fırında pişiriyorum
afiyet olsunnImmmm ellerine sağlikkkkk
teşekkür ederim cok saolun..Hepsi birbirinden güzel görünüyor ellerinize sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?