teşekkür ederim beğenmenize sevindim...
basit şeyler ama belki dedim sizlerde yapmak istersiniz fikir olsun..
zamanla başka şeylerde gelecek inşallah
teşekkür ederim mehtapcımnTopigin Hayırlı olsun tatlımm:))) meyveleri bu şekilde süslemen bile marifet biz kimi bayanlar ugrasmıyoz Valla:)) nafişimm iştahımı kabartın Valla oruç oruçç
saol canım teşekkür ederim..valla koydum ama inan bende gözümde kala kala koydum meyve canavarıyım benEllerine sağlık Çok güzel görünüyorlar. İştahımızı kabarttın niyetli niyetli
teşekkür ederim canımçok güzel bi topic....
ellerine sağlık..
bende meyve yemeyenlerdenim...
ama bunları görünce inan canım çekti...
CAnım topicin hayırlı olsun bebemm nefis görünüorlardı ben meyve canavarıyım nasıl verirsen ver yerim farketmez ama bunlar hoop armut piş ağzıma düş olmuşlar :)
kocan ağzının taıdnı iyi biliyor demekki bıçakla tabakla getirdinmi yemiyor ama maşallah böyle yapınca yiyorsa demekki görseli seviyor. Bende bazen yaparım böyle yapamazsamda bıcagı tabagı alır kocişimin yanında hazırlar veririm yeriz beraber..
bende arada sofralarımı gönderirim sana hazırladığım tabak sunumlarını felan istersen tabeeeee
teşekkürler canım arkadaşımCanım topikin hayırlı olsun ellerine sağlık tatlım devamını bekleriz.
yok yok sen devam et..basit değil :) emek var bence...beklıyoruz devamınıı
oldu galiba:44::44: (önizleme olarak kalmıs kusura bakmayın)
Eki Görüntüle 757482
canım öncelikle topiğin hayırlı olsun çok güzeller eline sağlık...bunları gördükten sonra kocama acıdım ben meyveyi bi bıçakla veriom önüne
basit seyler canım ama hoş duruyor bende belki sizlere fikir olur diye görsel paylaşayım dedim teşekkür ederimtopiğin hayırlısı olsun nafişcim ben yeni gördüm burayı ve yaptıklarını çok beğendim marifetli arkadaşım menim
yazııııkkkkkkkkk kocişlere...bende öyle turkuazcım
beğenmene sevindim canım teşekkür ederim... madem seviyosun sende görsellikler paylaş bizimle olmazmı?çok güzel görünüyor hepsiellerinize sağlıkkk :))) bende çok severim meyveleri ve özellikle salatayı yemekelri süslemeyi
basit seyler canım ama hoş duruyor bende belki sizlere fikir olur diye görsel paylaşayım dedim teşekkür ederim
yazııııkkkkkkkkk kocişlere...
bu arada canım senin yaptıklarınıda paylaşmanı isterim bak ona göre...
çünkü sadece meyva değil pasta bmrek yemek gibi seylerinde görselliği olsun istiyorum..
tarif isteyen olmadıgı sürece verilmicek...
ayın sonunda ve diğer ayın başında günüm var kısmetse o zaman bişeyler yapıp koyayım resim diyorum..
beğenmene sevindim canım teşekkür ederim... madem seviyosun sende görsellikler paylaş bizimle olmazmı?
paylaş tabiki canım dediğim gibi görsellik istiyorum ben süslü mutfaklarımızdaaabasit olması önemli değil önemli olan verilen emek tatlım o kadar özen gösterip hazırlıyosun güzel olmazmı
bende yaparsam bişeyler paylaşırım
beğenmene sevindim canım teşekkür ederim... madem seviyosun sende görsellikler paylaş bizimle olmazmı?
beklerim canımpaylaşırım tabiki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?