Süslü mutfak

çok güzel bi topic....
ellerine sağlık..
bende meyve yemeyenlerdenim...
ama bunları görünce inan canım çekti...

CAnım topicin hayırlı olsun bebemm nefis görünüorlardı ben meyve canavarıyım nasıl verirsen ver yerim farketmez ama bunlar hoop armut piş ağzıma düş olmuşlar :)
kocan ağzının taıdnı iyi biliyor demekki bıçakla tabakla getirdinmi yemiyor ama maşallah böyle yapınca yiyorsa demekki görseli seviyor. Bende bazen yaparım böyle yapamazsamda bıcagı tabagı alır kocişimin yanında hazırlar veririm yeriz beraber..
bende arada sofralarımı gönderirim sana hazırladığım tabak sunumlarını felan istersen tabeeeee

Topigin Hayırlı olsun tatlımm:))) meyveleri bu şekilde süslemen bile marifet biz kimi bayanlar ugrasmıyoz Valla:)) nafişimm iştahımı kabartın Valla oruç oruçç
teşekkür ederim mehtapcımn
ayrıca napayım canım şimdilik ugrasıyoruz ilerde coluk cocuk olunca ugrasamıcaz zaten inşallah gelir sıpalarda babasıda böyle meyve yiyemez artık
Ellerine sağlık Çok güzel görünüyorlar . İştahımızı kabarttın niyetli niyetli
saol canım teşekkür ederim..valla koydum ama inan bende gözümde kala kala koydum meyve canavarıyım ben
çok güzel bi topic....
ellerine sağlık..
bende meyve yemeyenlerdenim...
ama bunları görünce inan canım çekti...
teşekkür ederim canım
kocişte sen gibiydi ama şimdi benden fazla yiyo hatta bazen kızıyorum bile bana kalmıyo hani sen meyve sevmezdin diye

teşekkürler canım arkadaşım
bende senin gbi nasıl olsa yeim ama eşim agzına sürmezdi böyle böyle alıştırdım 2 günde bir mutlaka meyva çerez faslımız oluo bende ozamandakileri paylaşayım sizlerede fikir olur belki dedim..
ayrıcanam kocacık görsele dedğilde onun için emek verip yaptıklarımı sever bende bu huyunu bildiğimden böyle alıştırdım onu meyvaya

hemde tabiki beklerim yaptıklarını paylaşabilirsin şeker ben burda tariften ziyade gmrsellik olsun snum şekli olsun istiyorum herkese fikir olması acısından
Canım topikin hayırlı olsun ellerine sağlık tatlım devamını bekleriz.
teşekkürler canım arkadaşım

inşallah devamını getireceğim

yok yok sen devam et..basit değil :) emek var bence...beklıyoruz devamınıı

teşekkür ederim iyi dileklerin için..
inşallah devamı gelecek tabi ki..
isterseniz sizlerde paylaşabilirsiniz belki sizlerdende daha farklı sunumlar cıkar

dondurma sevmeyenler veya soğuk hafif tatlı yemek isteyenlere öneririm
karısık mevsim meyveleri,krem santi, cikolata ve fındık 4lüsü

arkadaşlar yeni foto koymaya calısıyorum 1 saattir ama olmuyor..eşimin yeğeni için meyva tabagı hazırlamıstım ama koyamıyorum
yinede ugrasacagım

oldu galiba:44::44: (önizleme olarak kalmıs kusura bakmayın)

Son düzenleyen: Moderatör:
topiğin hayırlısı olsun nafişcim ben yeni gördüm burayı ve yaptıklarını çok beğendim marifetli arkadaşım menim

çok güzel görünüyor hepsi ellerinize sağlıkkk :))) bende çok severim meyveleri ve özellikle salatayı yemekelri süslemeyi

topiğin hayırlısı olsun nafişcim ben yeni gördüm burayı ve yaptıklarını çok beğendim marifetli arkadaşım menim
basit seyler canım ama hoş duruyor bende belki sizlere fikir olur diye görsel paylaşayım dedim teşekkür ederim
bende öyle turkuazcım
yazııııkkkkkkkkk kocişlere...
bu arada canım senin yaptıklarınıda paylaşmanı isterim bak ona göre...
çünkü sadece meyva değil pasta bmrek yemek gibi seylerinde görselliği olsun istiyorum..
tarif isteyen olmadıgı sürece verilmicek...
ayın sonunda ve diğer ayın başında günüm var kısmetse o zaman bişeyler yapıp koyayım resim diyorum..
çok güzel görünüyor hepsi ellerinize sağlıkkk :))) bende çok severim meyveleri ve özellikle salatayı yemekelri süslemeyi
beğenmene sevindim canım teşekkür ederim... madem seviyosun sende görsellikler paylaş bizimle olmazmı?

basit olması önemli değil önemli olan verilen emek tatlım o kadar özen gösterip hazırlıyosun güzel olmazmı

bende yaparsam bişeyler paylaşırım

basit olması önemli değil önemli olan verilen emek tatlım o kadar özen gösterip hazırlıyosun güzel olmazmı

bende yaparsam bişeyler paylaşırım
paylaş tabiki canım dediğim gibi görsellik istiyorum ben süslü mutfaklarımızdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…