beklerim canım mutlaka paylaşMaşallah
Bende dün tabak hazırlayıp sürpriz yapacaktım eşime ama bir uyuşukluk vardı üzerimde.
Yaparsam paylaşırım canımcım
canım uzun zamandır giremiyorum mesajın için teşekkür ederim...ayyyyyyyy bunlar çok güzel görünüyo zaten acıkmışım yapılırmı bu ama yaaaaaaaa :S
evet canım tavuklu şehriye salatası ben renkli sevdiğimden dolayı tursu maydanız mor lahana havuç filanda koydum:)Canım o kase içindeki şehriye mi_?
gel gell bak sana neler yaparım bunlar nekiii ben daha neler döktürüyorum 5-6 kız olacaktık bişey istemediler bende bari her çeşitten olsun dedim..Bende arkadaşın olayım mı :)
Hemen uçar gelirim
gel gell bak sana neler yaparım bunlar nekiii ben daha neler döktürüyorum 5-6 kız olacaktık bişey istemediler bende bari her çeşitten olsun dedim..
belki bahsetmişimdir görümcemler yemeğe gelecekler diye o zaman yapmıstım canım..Daha ne olsun doyurucu şeyler yapmışsın.
Sen döktürürsün bilmem mi becerikli hamarat dostum :)
İftariyelik tabağı ne zaman yaptın ya ben neden görmedim çok hoş görünüyor ellerine sağlık :)
belki bahsetmişimdir görümcemler yemeğe gelecekler diye o zaman yapmıstım canım..
2 yıl bitti 3. yılımızdayız görümcem ilk kez gelmilşti evime yemeğe bi güzel sofra döktürdüm sorma ama biz yemeği yerde yiyoruz o yüzden masayı cekmemşltşm hatta bu tabagı bile son anda yakaladım
ona gittiğimizde özensiz olur hatta kendine cagırır biz gelince kv desinde agırlardı bizi...Söylemiştin canım demek o akşamın iftariyeliği :)
Ahhh o sofrayı da görmek isterdim iftariyelik böyleyse sofra nasıldı kimbilir.
Görümce geliyor diye döktürürmüş bizim hamarat hatun :)
ona gittiğimizde özensiz olur hatta kendine cagırır biz gelince kv desinde agırlardı bizi...
ben 2 sene sonra şükür kv ile evimi ayırdım ramazanda birleştik gene ama olsun öyle diye cagırmıştım görümceleri cok sasırdı kör kepçem bi görmen lazımdı
aynen sekerim aynennAllah iyiliğini versin emi :)
Beklemiyordu böyle becerikli bir gelin tabii.
Eleştirecek kusur da bulamadıysa kendi kendini yemiştir şimdi sinirden :)
senintek kişilik kahvaltı sunumunda cok güzelcanım cok begendim...tabaklarınız çok şık görünüyor,ben de mutfakta süslü sunumları seviyorum. Eşime hazırlamış olduğum pazar kahvaltım:
Eki Görüntüle 791719
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?