Süslü mutfak

dün misafirlerim için iftariyelik hazırladıgım tabaklardan birisi bunu ancak cekebildim

ayyyyyyyy bunlar çok güzel görünüyo zaten acıkmışım yapılırmı bu ama yaaaaaaaa :S

Canım o kase içindeki şehriye mi_?
evet canım tavuklu şehriye salatası ben renkli sevdiğimden dolayı tursu maydanız mor lahana havuç filanda koydum:)

hee bide yeşil biberli zeytini halka halka doğradım

Son düzenleme:
kasedeki tavuklu tel şehriye salatası ama içerisinde havuç mor lahaana yeşil zeytin turşu var..
börek= kıymalı üçgen börek galeta ununa bulayıp kızarttım
tatlı= muhallebili çikolata parçacıklı incir tatlısı

gel gell bak sana neler yaparım bunlar nekiii ben daha neler döktürüyorum 5-6 kız olacaktık bişey istemediler bende bari her çeşitten olsun dedim..

Daha ne olsun doyurucu şeyler yapmışsın.

Sen döktürürsün bilmem mi becerikli hamarat dostum :)
İftariyelik tabağı ne zaman yaptın ya ben neden görmedim çok hoş görünüyor ellerine sağlık :)

Daha ne olsun doyurucu şeyler yapmışsın.

Sen döktürürsün bilmem mi becerikli hamarat dostum :)
İftariyelik tabağı ne zaman yaptın ya ben neden görmedim çok hoş görünüyor ellerine sağlık :)
belki bahsetmişimdir görümcemler yemeğe gelecekler diye o zaman yapmıstım canım..
2 yıl bitti 3. yılımızdayız görümcem ilk kez gelmilşti evime yemeğe bi güzel sofra döktürdüm sorma ama biz yemeği yerde yiyoruz o yüzden masayı cekmemşltşm hatta bu tabagı bile son anda yakaladım

Söylemiştin canım demek o akşamın iftariyeliği :)
Ahhh o sofrayı da görmek isterdim iftariyelik böyleyse sofra nasıldı kimbilir.
Görümce geliyor diye döktürürmüş bizim hamarat hatun :)

Söylemiştin canım demek o akşamın iftariyeliği :)
Ahhh o sofrayı da görmek isterdim iftariyelik böyleyse sofra nasıldı kimbilir.
Görümce geliyor diye döktürürmüş bizim hamarat hatun :)
ona gittiğimizde özensiz olur hatta kendine cagırır biz gelince kv desinde agırlardı bizi...
ben 2 sene sonra şükür kv ile evimi ayırdım ramazanda birleştik gene ama olsun öyle diye cagırmıştım görümceleri cok sasırdı kör kepçem bi görmen lazımdı

Allah iyiliğini versin emi :)
Beklemiyordu böyle becerikli bir gelin tabii.
Eleştirecek kusur da bulamadıysa kendi kendini yemiştir şimdi sinirden :)

tabaklarınız çok şık görünüyor,ben de mutfakta süslü sunumları seviyorum. Eşime hazırlamış olduğum pazar kahvaltım:

tabaklarınız çok şık görünüyor,ben de mutfakta süslü sunumları seviyorum. Eşime hazırlamış olduğum pazar kahvaltım:

Eki Görüntüle 791719
senintek kişilik kahvaltı sunumunda cok güzelcanım cok begendim...
seninde begenmene sevindim
ama benim eşim tek kişilik kahvaltı sunumunu sevmiyo bu kadarcıkmı yedircen bana diyo delüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…