susmak ödül mü.. akıl verin lütfen

benim derdim gitmesi değil.. bunu bile anlamamışsınız siz.. beni gördüğü göz, yaptığı mualmele, çektirdikleri..

anladık tamam incindin kırıldın ama adam vicdan azabı çekmiyorum demiş yani vicdan çarşıda pazarda satılsada alsak bitane ona, gelip senden özürmü dilesin, acı çeksin diyosun nasıl çeksin ne olmasını bekliyosun bi kızı sevsin kız onu terkmi etsin mesela, ya da kazamı geçirsin, sevdiklerinden çıksın demek bence çok ağır, tecavüzemi uğradın diye soruyoruz yok diyosun tutturmuşsun bi sarhoşluk gidiyosun, ayrıca en sinir olduğum şey hoşuna gitmeyince konuma yazma tripleri, hoşuna gitmesi için ne yazmamı istersin ağlaşalım mı burda, sana acıyalım ahlayıp vahlayalım mı, acınmak mı istiyosun yoksa seni silkeleyip kendine getirecek yorumlarmı, adam vicdansız umursamaz, bu kadar, bitti, kafanda ne varsa yap o zaman ailesine söyle o senin ailene söylesin aileler birbirine girsin herkes bi laf söylesin yap bunların hepsini belki acı çeker adam

2 sene sonra 1 kere beraber olunca çekmiş gitmiş.
Anlamadığım neden 1 gün içinde herşeyi sildi attı.
Bu olayı silin atın kafanızdan ve geri dönüp bakmayın.
Anlatmadığınız şeyler olduğu belli .
Ama sonuç önemli.
Hayatınıza yeni bir yön vermeye çalışın ve onu takıntı haline gertirmemeye çalışın.

konu anlaşmak değil seninle kanka olmaya çalışmıyorum ısrarla aynı konuyu 2.kez açmandaki amacı merak ediyorum ne yapmamızı bekliyosun bizden

senden beklemiyorum.. sanırım bu kadar açık olmak yeter.. anlamadığın belli çünkü.. yeterince yardımcı olmaya çalışanlar var.. hoşçakal

Sonradan sarhostuk falan diye eklemissin ama bana daha cok kendi isteginle birlikte olmussun gibi geldi. Ona bedenimi verdim falan yazmissin cunku. Belli ki butun hayatini etkileyecek buyuk bi hata yapmissin. Simdi bu hatanin sonuclarina katlanmak zor gelmis, hirsini baskasindan cikartmaya calisiyorsun. Ama beyhude bir caba, sana bir fayda saglamaz. Eger sen de onun gibi dusunuyorsan, dilerim ''seni bu halinle kabul edecek biri'' karsina cikar. Ama daha onemlisi insalah senin hikayen senin gibi kendi secimi oldugu icin degil, 'nasil olsa evlencez' kandimacasina bel baglayarak bu isi yapabilecek genc kizlara ornek olur.

emrin olur.........................................

ya burda konular amma agresife gidiyor, konu sahibi konu actıgına acacagına pişman oluyor, bazen gerçekten sasırıyorum burası kocasıyla kavga eden kadınların icini bosaltma kulubu mudur nedir? heryerde tartısma ve bir agresiflik var, konu okumayasım geliyor, bu kadar cekemeyecekseniz konu sahibini dövecek kadar kaldıramayacksanız neden konuları okuyorsunuz ki?sonucta insanlar derdine derman arıyor vurun abalıya olmasın lutfen !!

ya burda konular amma agresife gidiyor, konu sahibi konu actıgına acacagına pişman oluyor, bazen gerçekten sasırıyorum burası kocasıyla kavga eden kadınların icini bosaltma kulubu mudur nedir? heryerde tartısma ve bir agresiflik var, konu okumayasım geliyor, bu kadar cekemeyecekseniz konu sahibini dövecek kadar kaldıramayacksanız neden konuları okuyorsunuz ki?sonucta insanlar derdine derman arıyor vurun abalıya olmasın lutfen !!

konuları okuyasım gelmiyor yazacaktım, okumucam zaten az kaldı :)

Ne yaparsanız yapın
Kendinizi daha çok inciteceksiniz.
Ailesi bilse bile değişen birşey olmaz.
Evladı sonuçta birde erkek ne yapabilir ki en agır?
Kendinizi fazlası ile incitende yıpratanda sizsiniz.
Bitmiş,geçmiş, Pişman olabilirsiniz
Güvenmişsiniz ne yazık kı Ama işte BİTMİŞ.
Sukunetinizi koruyun Bırakın ne hali varsa görsün
Siz yolunuza bakın

Canınız yanıyor, bu çok normal. Emek verdiğiniz, inandığınız bir ilişkinin birden bitmesi kolay değil.
Bir kaç böyle intikam çabaları içinde olursunuz ve birgün bir bakarsınız üstü kapanmış yaranızın.
Bu hep böyle oldu, çevremizde hep böyle görmedik mi ? Elbet bitecek.
Bu süre zarfında kendinizi artık koruyun o adamdan. Muhattap olmayın.
İstediğinizi yapın, sizin değerinizen düşürür ona birşey olmaz.
Beddua ederseniz size geri döner. Bırakın akışına.
Bir hakkınız varsa elbet çıkar.
...

Bundan sonraki hayatınızı korumaya alın artık. Evlilik yolundayken bile kimseye güvenmeyin.
Bırakın herşey yaşanması gereken zamanda yaşansın.

ona güvendim seviyodum demişsiniz sonrada zorla oldu diyosunuz
eğerki evlilik öncesi cinsellikten kaçınıyosanız kimseye güvenemezsiniz
şimdi olmuşla ölmüşe çare yok üzülüp hayatınızın geri kalanını ağlamakla geçirmeyin boşuna
bırakın ne hali varsa görsün..sizde kendinize yeni bir yol çizin
ve karşınıza çıkan kimseye gözü kapalı güvenmeyin

teşekkür ederim.. gerçekten çok bunalttılar.. aşağılıyorlar mı ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. herşeyi çok acık yazmak zorundamıyım ben melikeanne.Ben de insanım, hatasız değilim tabiki, duygularımda var.. gerçekten yazdığıma pişman etti beni

Yaptığın şey zehri kendinin içip onun ölmesini beklemekten başka bir şey değil. Önüne bak sen de artık...:19:

Rabbime siginin..onuda Rabbime havale edin. O gerekeni yapacaktir !

Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste..bosuna dememisler..

Back
X