benim derdim gitmesi değil.. bunu bile anlamamışsınız siz.. beni gördüğü göz, yaptığı mualmele, çektirdikleri..
NeMeSiS98235
uzatmaya gerek yok.. sizinle anlaşmak zorunda değilim. sevgiler
konu anlaşmak değil seninle kanka olmaya çalışmıyorum ısrarla aynı konuyu 2.kez açmandaki amacı merak ediyorum ne yapmamızı bekliyosun bizden
senden beklemiyorum.. sanırım bu kadar açık olmak yeter.. anlamadığın belli çünkü.. yeterince yardımcı olmaya çalışanlar var.. hoşçakal
hayırlı işler aynı konuyu haftaya gene bekliyoruz
Bu nasil yorum ya.? Kim kallesce terkedilmeyi hakeder ki.? Evet mektup yazdi icinden atti gitti bence iyi yapmis ama amacina ulasmamis malesef tekrar dene bence bu sefer garantiye al babasi alsin....
Melikeanne teşekkürler:)
emrin olur.........................................
ya burda konular amma agresife gidiyor, konu sahibi konu actıgına acacagına pişman oluyor, bazen gerçekten sasırıyorum burası kocasıyla kavga eden kadınların icini bosaltma kulubu mudur nedir? heryerde tartısma ve bir agresiflik var, konu okumayasım geliyor, bu kadar cekemeyecekseniz konu sahibini dövecek kadar kaldıramayacksanız neden konuları okuyorsunuz ki?sonucta insanlar derdine derman arıyor vurun abalıya olmasın lutfen !!
ya burda konular amma agresife gidiyor, konu sahibi konu actıgına acacagına pişman oluyor, bazen gerçekten sasırıyorum burası kocasıyla kavga eden kadınların icini bosaltma kulubu mudur nedir? heryerde tartısma ve bir agresiflik var, konu okumayasım geliyor, bu kadar cekemeyecekseniz konu sahibini dövecek kadar kaldıramayacksanız neden konuları okuyorsunuz ki?sonucta insanlar derdine derman arıyor vurun abalıya olmasın lutfen !!
Rabbime siginin..onuda Rabbime havale edin. O gerekeni yapacaktir !
Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste..bosuna dememisler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?