- 19 Şubat 2014
- 2.493
- 2.843
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru yazmışsın kadınlar atıp tutmaz boş boş seversede tam sever vazgeçersede tam vazgeçer baktı sabır etti bekledi belki düzelir belki pişman olur ama olmamışsa adam gibi adam ,bırakıverir o adam denen vatandaşı ve adamın 2 kuruşluk aklını alırda giderküsmek,hala birşeyler için mücadele ettiğinizi gösterir.ilişkiyi kurtarmak için,eşinizin birşeyler yapmasını beklemektir.
susmak,tehlikeli olan budur.vazgeçiştir aslında,mücadeleyi bırakmak,pes etmektir,susmak.bana göre.
ayrıca cemal süreya'nın,"kadınlar susarak gider"yazısını okumanızı tavsiye ederim.ben alıntı yapamıyorum malesef.
Bazen susmakda mesajdır tabiki anlayışı olanaBen de eskiden çatır çatır kavga ederdim eşimle. Kendimi anlatabilme savaşıydı bu resmen. Sonra baktım adam anlamıyor ben de susuyorum artık. Bu susma; sana kendimi anlatmaya çalışmakla ugrasamicam artik anlaminda. Konusupta çenemi yormuyorum boşa bu daha iyi!