Susmalı mıyım?

annesı ıcın ne dıyor pekı gıtmıyormuymus

tatlım git dedi mi onuda bilmyrm.
Kadında ne rahatmş hiç ben gdym kız gelsn demiyo benm annem olsa o evde bi dk durmzdı huzurszluk yarattım derdi.Bu mutludr belki ne bilim oğluda bişey demiyosa nye gtsn hazır fıstık gbi ev herşey yepyeni

Sizi üzmemek için yazmak istememiştim ama olayın bu yönde seyredeceği belliydi...
Ne kadar sevse de bir erkek annesine git diyemez...
Ya geri adım atıp evinize gideceksiniz ya da madem bir işe kalkıştınız gittiği yere kadar devam edeceksiniz....

off bu kaynanalar kayınpederler
ev sızın mı kıra mı ?
dha ne kadar beklemeyı dusunuyorsun kı inş hakkında hayırlı olan neyse o olsun

gittiği yere kadar devam edeceğim cnm ben...

yardım etme tabı ne halı varsa gorsun anası odesın faturaları sabah sabah yne sınırlerım oynadı ya
bncede sonuna kdar devam ettır eger bı kere pes edersen snrada hep ezmeye calısıyorlar

yardım etme tabı ne halı varsa gorsun anası odesın faturaları sabah sabah yne sınırlerım oynadı ya
bncede sonuna kdar devam ettır eger bı kere pes edersen snrada hep ezmeye calısıyorlar

bide cnm kadın bana inat bulaşık mak.de 2 tabak 1 bardak yıokamştı abartmyrm sadece 3 pç şey için maknyi açmştı kendi iç çamaşrlrnı yımk için maknyi çalştryodu bde ödersn çalşysn diyodu benn eşşeğim ya emen oğlumu brkp çalşyrm bde onun bu şeylerini ödcm

cıddımısın
bu kadın huzur bozmaya gelmıs anlasılan...bılıyormusun kımsenın yaptgı yanına kalmaz onunda kızı var allah onunda karsısına cıkartır

cıddımısın
bu kadın huzur bozmaya gelmıs anlasılan...bılıyormusun kımsenın yaptgı yanına kalmaz onunda kızı var allah onunda karsısına cıkartır

öyle yapıyo cnm çok sinr oluyodum ama susuyodm hani bundn dolayı da tartşlr mı diye ama çocuğmn rızkı onlr hep ve ben hiç brni hell etmyrm

Son düzenleme:
öyle yapıyo cnm çok sinr oluyodum ama susuyodm hani bundn dolayı da tartşlr mı diye ama çocuğmn rızkı onlr hep ve ben hiç brni hell etmyrm

canım zaten senın dha oncede sorunların olmus bu kadınla esınde bazı seylerın farkına varsın artık gerı donme bence hıcbırseyden de korkma
dun ogrendım bı arkadasım vardı yası 24 ble yoktr belkı esınden ayrılmıs cocuguda var bunlar bankada calısıyor adam bankada arkadaslarının yanında kızı bozuyormus sureklı tabı baska nedenlerde vardr da dha konusamadm yanı evlılıkler cocuk oyuncagı olmus sn yne sukret halıne bnı bılıyosun dha anlatmadgm o kdr sey varkı cok zor cok pes etme sakın

yok cnm benm eşim farklıdır yani sever beni bunu bilyrm ama gene de içimde öfke var onada karş benm yanmd olmalydı dye düşnyrm ama yok

dıyorum ya sukret sen yıne esın anlayıslıymıs adam snınle annesı arasında kalmıs ne yapsın kı annesıde zaten cazgır bırı gbı duruyo adam basedemedı galıba

dıyorum ya sukret sen yıne esın anlayıslıymıs adam snınle annesı arasında kalmıs ne yapsın kı annesıde zaten cazgır bırı gbı duruyo adam basedemedı galıba

cnm beljki haklısın ama ben napıym beni hiç mi düşnmyo oğlumla annemdeym kaç gündür! napıcmı hiç bilemyrm yani babam araya grrse olylar çok kötü bi boyuta gelecek ayrılmaya kadarda gdr bu çnkü annesnn sözne bakıyo

güzel arkadaşım. eşini seviyorsun eşinde seni seviyor. neden kendinize bu kadar eziyet ediyorsunuz da o kadını sevindiriyorsunuz anlamıyorum yaaa
çocuğunu al git evine yepyeni evi o kadına bırakmayı düşünmüyorsun herhalde. Adam karısını tapacak kdar sevse dahi (Tövbe Haşa) gidip anasını evden kovmaz bunu bil. annesidir tek yaşıyor diye kıyamıyordur.
Sen git evine sabah çocuğunu işe giderken götür annene akşam al gel evine o kadınıda yok say her dediğine ters cevapver kocan yokkende az gözünü korkut yalan ben yapmadım de olsun bitsin. güzel canını üzme arkadaşım.

Yapmanız gereken bu açıkcası....
Kendinizi boş yere yıpratıyorsunuz...
Eşinizden annesine git demesini beklemeyin...

olmuyo cnm benm aynı evde bi sn dayanamıyrm ona herşeyi altüst ediyo iğrenç bi kadın...
Eşim kovamaz ama güzel bi dille anlatablr bunu cnm ki böyyle bnm annem yapsa sebpsz bi yere üstelk ben anneme çoktan söylcklrmi blrdm

Yapmanız gereken bu açıkcası....
Kendinizi boş yere yıpratıyorsunuz...
Eşinizden annesine git demesini beklemeyin...

yok bugn konşcm eşimle eğer hala göndermyosa annesni beni ve oğlunu unutsun artık yeter benmde yaşadklrm hep ben m düşüncğm

sen zaten o kadınla aynı evde yasamıssın ondan kurtulmak ıcın kendıne ev acmıssın ne dıye gelıp burnunu sokuyo yenıden
esının senı dusunmesı lazım dusunmuyorsada babanda haklı guzelım ne dıyeceksın

madem öyle neden sen gidiyorsun evinden onlar gitsin ozaman o kadar uğraştın yepyeni bi ev yaptın kendine neden bırakıp gidiyorsun sen kov ozaman ikisinide gitsin polis falan çağır rezillik çıkart ne biliyim gider ozaman belki yüssüz

Hafta sonu merak ettıydım hep gittimi o deli kaynana diye ama gitmemiş. bu bulaşık makinesi olayına ohaaa oldum resmen. piskopat o. resmen huzur bozmaya gelmiş.

cuma gunu konusurken dedıydık ya sana cagır kocanı eve dınlet kaydı falan dıye gelmedi mi?

yok bugn konşcm eşimle eğer hala göndermyosa annesni beni ve oğlunu unutsun artık yeter benmde yaşadklrm hep ben m düşüncğm

bu sekilde dusunme!!! babanı araya sok! baban gıtsın anasıylada eşinle de konussun. ikisine de ayrı ayrı laf soksun. hatta baban gozdagı da versın eşine. madem sen benım kzıımı bu kadar üzüyorsun, evini ocagını bırakmış gitmiş geri dönmesi için yapman gerekenleri yapmıosun, benım kızım sahıpsız degıl ben kızıma da torunuma da bakarım, cık aradan.. desin bakalım napıcak??? ozaman ya annesını gonderır, yada seni gözden cıkarır. ama senden vazgecıcegını hıc sanmıorum. o anasını yollar geri bence. baba kozunu kullan. araya gırmesınden korkma. boşanmaya kadar falan gıtmez. eger gıderse zaten eşinin yuzunden olur senın yuzunden değil. elbette ıstemeyız bırbırını bukadar seven cocuklu bı cıftın ayrılmasını.. oyle bısey olucagını da sanmıorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…