Hafta sonu merak ettıydım hep gittimi o deli kaynana diye ama gitmemiş. bu bulaşık makinesi olayına ohaaa oldum resmen. piskopat o. resmen huzur bozmaya gelmiş.
cuma gunu konusurken dedıydık ya sana cagır kocanı eve dınlet kaydı falan dıye gelmedi mi?
bu sekilde dusunme!!! babanı araya sok! baban gıtsın anasıylada eşinle de konussun. ikisine de ayrı ayrı laf soksun. hatta baban gozdagı da versın eşine. madem sen benım kzıımı bu kadar üzüyorsun, evini ocagını bırakmış gitmiş geri dönmesi için yapman gerekenleri yapmıosun, benım kızım sahıpsız degıl ben kızıma da torunuma da bakarım, cık aradan.. desin bakalım napıcak??? ozaman ya annesını gonderır, yada seni gözden cıkarır. ama senden vazgecıcegını hıc sanmıorum. o anasını yollar geri bence. baba kozunu kullan. araya gırmesınden korkma. boşanmaya kadar falan gıtmez. eger gıderse zaten eşinin yuzunden olur senın yuzunden değil. elbette ıstemeyız bırbırını bukadar seven cocuklu bı cıftın ayrılmasını.. oyle bısey olucagını da sanmıorum zaten.
cnm benm duyduklarının hepsi doğru....aynen bunları yapan bi kadın
evimi ona bırkmaya nytm yok ama babam her gün daha fazla snrleniyo ve ben konştğmda iyi şeyler olmck diyo haklıda ..diyecek hiç bişeym yok babama.ben evime gdp eşyalarımı alamyrm kadın yzndn ne kadarda rahatmş ki hala içi rahat huzurlu bi şeklde o evde oturablyo pis kadın evimin hali nasıldr şmdi allah bilir

Biliyo musun artık kadından çok eşime kızıyorum ve bu kızgınlık nelere dönşr hiç bilmyrm