Susmalı mıyım?

CANIM en baştan sona kadar okudum yazılanları ve azda olsa seni anlıyorum çocuğum henüz yok ama kayınvalidemle ve eltimle birlikt oturduğumdan ne kadar zor olduğunu biliyorum bu tür üzülmelerin ki senin çocukla beraber 2ye katlanıyor eşin hala aramadı sanırım :(

en kısa zamanda kendi evine çık...bunn içinde elinden gelenn fazlasnı yap cnm.bana kalırsa onlrla brlkte yaşadığın süre sakın çocuk yapma! eşim arıyo cnm ama boşu boşuna..

Kod:
[I][B]

peki bu hiç sorun olmuyo mu sizin için hiç mi demiyor eşin  annemle küs kalma falan diye yada kendiside mi görşmyo
[/B][/I]

hayır canım en son hamileyken bebegime beddua etti, eşimde o zaman rest cektı
sımdı ara sıra kendı görüşür
ama lafı bile geçmez evımızde onların
onlar ıstedı boyle olmasını
cıkardık hayatımızdan

kaynanam pişman oldu yaptıklarına ama sonra ben kabullenemedım bebegıme beddua etmesını:49:
2yasında oglum
zaten evlendıgımızde de kustuk
7 senelık evlıyım toplasan 10 defa görüşmüşüzdür
eşim annesini ablasını cok iyi tanıyo
benım bısey yapmama gerek kalmadı yani

akşam aradı cnm pek konşmdm sabhta uyndrmk için aradı konşmdm msj attm ama bu akşam konşmlyz dye oda peki hayatım yazmş..bu kadar

akşam bulusun güzel güzel sınırlenmeden konus
ses kaydını dınlet canım
kımse ıcın yuvanı dagıtma
bunu eşinin anlaması lazım aslında ama erkekler annelerıne kondurabıyorlar ıste

ses kaydını dınlet canım

evet katılıyorum. eminim o da senı ıkna etmek ıcın kuzu gıbı olucaktır :)) ıkınızde kavga etmeden guzelce konusun. ses kaydını unutma. onsuz kötü oldugunuda söyle.. özledıgını hissetsin. ve tekrar eminim oda senın ve oğlusunuzun hasretınden ölüyordur. :(

ses kaydını dınlet canım

keşke benm eşimde anlayabilse ama o beddua bile tese benm eşim yinede senn eşinin yaptığını yapmazdı cnm::(bu akşam konşcm cnm olcğı neysede olsn artık üzüln hep bn mi olcm

evet katılıyorum. eminim o da senı ıkna etmek ıcın kuzu gıbı olucaktır :)) ıkınızde kavga etmeden guzelce konusun. ses kaydını unutma. onsuz kötü oldugunuda söyle.. özledıgını hissetsin. ve tekrar eminim oda senın ve oğlusunuzun hasretınden ölüyordur. :(

ne hssettğini bilemyrm cnm ama bu şklde ikna edemez bni:50:onu defetmeli evden annesyse annelğni bilseydi o da bende anneym sonçta oğlmn böyle bişey yaşamasna asla izin vermezdm:50::50::50:

ne hssettğini bilemyrm cnm ama bu şklde ikna edemez bni:50:onu defetmeli evden annesyse annelğni bilseydi o da bende anneym sonçta oğlmn böyle bişey yaşamasna asla izin vermezdm:50::50::50:

bıtanem tabıkı haklısın o kadının defedılmesı konusunda butun sayfa yorumcuları ve kk editorleri hemfikirizzz :)))) gitmesi konsunda ağırlıgını koyarsın elbette. baktın olmadı baban gırer artık devreye son care... inşaAllah gerek kalmaz

bıtanem tabıkı haklısın o kadının defedılmesı konusunda butun sayfa yorumcuları ve kk editorleri hemfikirizzz :)))) gitmesi konsunda ağırlıgını koyarsın elbette. baktın olmadı baban gırer artık devreye son care... inşaAllah gerek kalmaz

dayanamyrm cnm onun o evde olmasna ben ne zorluklrla kurdm oğlmla kocmla mutl olcktm kendi evmde tv karşsna geçip otrmyrm

dayanamyrm cnm onun o evde olmasna ben ne zorluklrla kurdm oğlmla kocmla mutl olcktm kendi evmde tv karşsna geçip otrmyrm

ayhh böyle üzüldüğünü görünce içim valla nefret doluo taşıo o kaynanana karsı.. keşke yazmaktan baska yapabılcegımız bıseyler olsaydı... :44::15:

inanamıyorum ya bu kadar da olmaz pes doğrusu... ama bence bu kadına istediğini verme amacı belkide sadece ve sadece sizi ayırmak.....

ses kaydını dinlet eşine herşeyi tane tane anlat çocuğun için olduğunu anlat kendini olaya dahil etme ;)

canim esim ise gittikten sonra biraz yatayim dedim inan ruyamda seni gordum evine gitmisim o kaynananla konusuyorum topluyo bavulunu gidiyodu o kadar kafama taktimki seni dusunemiyorum bile valla ver adresini yakinsa ben gider komsun gibi konusurum cok sinir oldum yaaa.

canim esim ise gittikten sonra biraz yatayim dedim inan ruyamda seni gordum evine gitmisim o kaynananla konusuyorum topluyo bavulunu gidiyodu o kadar kafama taktimki seni dusunemiyorum bile valla ver adresini yakinsa ben gider komsun gibi konusurum cok sinir oldum yaaa.

ay cnm benm ya çoook sağol:54:
ne kadar iyi niyetlsn..
evmn adresni verym cnm ama oturmya gel onunla konşmaya değil..oğluşunuda getir:38::23::49:

selın ozel msj kutunu bosalt sna msj gonderemıyorum cnm

sen kaynanayı kov evden :)) bende hadımköye yakın sayılırım, kocasınn ıs yerıne gıdıp hem sekreterı döviyim hemde kocasına ayar cekıyım. :27::27::27:

Back
X