Susmalı mıyım?

ay cnm benm ya çoook sağol:54:
ne kadar iyi niyetlsn..
evmn adresni verym cnm ama oturmya gel onunla konşmaya değil..oğluşunuda getir:38::23::49:

canim o kadin gitsin evden biz geliriz insallah oturmaya bu arada sen benim oglusum olacagini nerden anladin canim:))

sen kaynanayı kov evden :)) bende hadımköye yakın sayılırım, kocasınn ıs yerıne gıdıp hem sekreterı döviyim hemde kocasına ayar cekıyım. :27::27::27:

canim kocasinada yazik annesine git diyemez ama guzel bi konusma sart.

canim o kadin gitsin evden biz geliriz insallah oturmaya bu arada sen benim oglusum olacagini nerden anladin canim:))

canim kocasinada yazik annesine git diyemez ama guzel bi konusma sart.

ne bilim içime doğdu cnm herlde farketmeden yazmşm:54:

shelin dün bu konuyu o kadar takmışım ki gece rüyama girdi :1:Kocan göndermişti o kadını sen de yaşasın evimdeyim diye mesaj atıyordun kk ya :):):)

neeeeeeeee benden habersız kaynanaya dayak atmaya mı gdıyosunuz ask olsunnn:19:

Kac gundur takip ediyorum. Her baktigimda tamam kizlar kaynanam en sonunda pes etti mutlulugumuz icin evine dondu diye yazmani bekliyorumm ama yok!

Gitmiyor kadin ne inatci ne pislik bir kadinmis. Nasil huzurlu huzurlu oturuyor hala evinde????

Esin olacak o adam nasil o eve sigiyor? oglu olmadan esi olmadan nasil hala nefes aliyor? :20:

Anasi hic mi gormuyor oglunun uzuntusunu hic degilse oglu icin gitse yaa! anladik gunahsiz torununa acimiyor madem kendi cocuguna acisin!!!

Pislik bir kaynanan varmis cnm benim yaaaaa, off ALLAH sabir versin sana.

Zaferini kutluyor herhalde!!! Esin kac gundur oglunu gormedi? Telefonlastiginizda gondermeye calisiyorum veya gitmiyor ama sen gel yuvamizi bozma filan demiyormu!!!

Yaaa annesinin bile bile yuvasini bozmaya calistigini nasil gormuyor bu insan!

Bebeginde babasini arardir kesin... Cnm yuva yikmak gercekten cok kolay bak bir pisligin varligi bile yetiyor yikilmasi icin ama sen herseyden once anasin ve hic degilse oglun icin bazi seyleri gormezlikten gelmelisin.

Gerekiyorsa her ALLAH'in gunu yuz asip kavganida edersin kaynanan yokmus gibide davranirsin. Ama ne yapacaksan evinde yapmalisin.

Bu kadin bugun var yarin yok ama sen esin ve oglunu insaALLAH guzel bir gelecek bekliyor o yuzden pes etmek sana yakismaz.

Yarin buyuyunce oglun sana ne olursa olsun ayrilmiyacaktin beni babasiz buyutmeye hakkin yoktu derse bu sana o kadar cok koyar ki bir anda herseyden sogursun.

Esinle bir kafede bulusun sartlarini soyle nasil davranacagini soye senden anasina karsi birsey beklemesin. Sabah oglumu anneme birakacam aksam annemden alacam. Hersey eski tas eski hamam olacak ananin varligina ragmen. Annene karsi benden saygi sevgi bekleme cunku incir agci dikmek icin ugrasiyor filan de.

Evinde otur sabret! sabrin sonu selamet... Mucadele etmek zorundasin.

ALLAH yardimcin olsun cnm.

Kac gundur takip ediyorum. Her baktigimda tamam kizlar kaynanam en sonunda pes etti mutlulugumuz icin evine dondu diye yazmani bekliyorumm ama yok!

Gitmiyor kadin ne inatci ne pislik bir kadinmis. Nasil huzurlu huzurlu oturuyor hala evinde????

Esin olacak o adam nasil o eve sigiyor? oglu olmadan esi olmadan nasil hala nefes aliyor? :20:

Anasi hic mi gormuyor oglunun uzuntusunu hic degilse oglu icin gitse yaa! anladik gunahsiz torununa acimiyor madem kendi cocuguna acisin!!!

Pislik bir kaynanan varmis cnm benim yaaaaa, off ALLAH sabir versin sana.

Zaferini kutluyor herhalde!!! Esin kac gundur oglunu gormedi? Telefonlastiginizda gondermeye calisiyorum veya gitmiyor ama sen gel yuvamizi bozma filan demiyormu!!!

Yaaa annesinin bile bile yuvasini bozmaya calistigini nasil gormuyor bu insan!

Bebeginde babasini arardir kesin... Cnm yuva yikmak gercekten cok kolay bak bir pisligin varligi bile yetiyor yikilmasi icin ama sen herseyden once anasin ve hic degilse oglun icin bazi seyleri gormezlikten gelmelisin.

Gerekiyorsa her ALLAH'in gunu yuz asip kavganida edersin kaynanan yokmus gibide davranirsin. Ama ne yapacaksan evinde yapmalisin.

Bu kadin bugun var yarin yok ama sen esin ve oglunu insaALLAH guzel bir gelecek bekliyor o yuzden pes etmek sana yakismaz.

Yarin buyuyunce oglun sana ne olursa olsun ayrilmiyacaktin beni babasiz buyutmeye hakkin yoktu derse bu sana o kadar cok koyar ki bir anda herseyden sogursun.

Esinle bir kafede bulusun sartlarini soyle nasil davranacagini soye senden anasina karsi birsey beklemesin. Sabah oglumu anneme birakacam aksam annemden alacam. Hersey eski tas eski hamam olacak ananin varligina ragmen. Annene karsi benden saygi sevgi bekleme cunku incir agci dikmek icin ugrasiyor filan de.

Evinde otur sabret! sabrin sonu selamet... Mucadele etmek zorundasin.

ALLAH yardimcin olsun cnm.

ben o eve dönersem ne yapar eder beni delrtr bende eşmden ayrılırım cnm kendmi ve onu tanıyrm çnk artık...
oğlum için şuanda ennmdeym o huzurszlkları yaşamasn diye .Babası oğlunu görüyo tabkide oğlum özlydr bebeğim hiç öyle tartşmalara şaht olmadı k yavrum .O kadınla tartşrken bana öyle sıkı sıkı sarılıyodu ki kuzum hiç öyle görmedm onu gene aynısı olacak cnm ben ayn evde aldrş etmeden duramyrm neden blmyrm ama yapamyrm bunu :50:

O kadından nefret ediyorum iğrenyrm ve hiç görmek istemyrm böyle kafam rahat cnm evet eşim yok aradğnda da yapamyrm diyo gel diyemyo çnk o da biliyo gitmycğmi...

Bu akşam konşcm cnm işten erken çıkıp beni almaya gelecek artık sonu ne olur blmym ama cddi bi konşma olacak..

bi ark daha rüğyasınd görmş rüyaların etrsi çıkmasn :50:
inş öyle bi msj atarım cnm inş :52:

biz iyiye yoralim iyi ciksin canim elbette gidecek hemde en yakin zamanda baktik gitmiyo hepberaber toplanip ckaririz neye ugradigini sasirir valla:kkk::4:

Benim dediğimi yapsaydın bu kadın seninle savaşa göze almış sende evine gidip onu ne huzursuz ediyorsa yapmalıydın kaçmak çözüm değil biliyorum anne evide rahat değil bu savaşı neden göze almadın işyerindede mücadele ediyoruz evimiz,evliliğimiz içinde etmeliydin kadın senin evinde rahat sense rahatsız!

Back
X