- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.305
- 528
- Konu Sahibi maharetcan
-
İki de bir yok bir de kafama s.çsın diyorsunuz. Bu üslupta birine naif davranmaya gerek duymuyordur.Az sağduyu az naiflik az bura benim Evim değil , bağırıp çağırmayayım derim . Annem bu kadın hiç başka evde davransa annemi de uyarırım
Benim evimde davransa yine kırk kere uyarmıştım annemi
Ama annemden hiç böyle bir şey görmedim ben
Bu Kadın da oğlunun yerine ilgileniyor şimdi bebeğimle , yine bakan benim bebeğime , benim de isteğim eşim bir an önce gelsin de kadın dönsün evine , Allah muhtaç etmesin
Canım o konuda değil..Çok şükür evladim var ..Allah nasip etti ..1 yaşında bir kizim var .Benim hayalim dediğim;yalnız kızımı büyütmek .Lohusaligimda çok bunalttilar .Sürekli eleştiri,hurafe şeyler falan...Ondan dedim .Keşke beni de yalnız biraksalardi diye .Herkes çekildi .Bebeğim kolikti .Çok zorduBen evlatlarımın olmasına zorluğuna değil yalnızlığıma ,yardım edenimin olmamasına eşimin daha erken gelememesine üzüldüm arkadaşada çoçuklarımdan değil yalnızlığmndan dert yandımAslında konu sahibi şanslı sadece konuşarak halledebilir daha zor şartlar yaşayan lohusalar var hepimizden .Bir zamanlar ben de evlatlarım olsun diye ağlar yakarırdım o günleri hiç unutmuyorum hissetiklerinizi anlıyorum canı gönülden Rabbime hep dua ediyorum isteyen dileyen kim varsa Rabbim herkese bu sevgiyi tattırsın
Aynen durum buSizi çok iyi anlıyorum. Komşumun çocuğuna da aile büyükleri bakıyor. Yemin ediyorum sesinden ben bıktım. Bütün telefon konuşması bizim daireden duyuluyor. Çocukları kah seviyor, kah tartışıyor bütün ses bizim evde. Her sabah onun sesiyle uyanıyorum. Kocası da geliyor. Çocukların yanında sürekli kavga ediyorlar. Nefret ettim artık kadının sesinden. Komşuyla bir samimiyetim de yok olsa belki uyarabilirim..
Ah hiç fark etmemişim profilinizde de resmi varmış Allah bağışlasın inşallah ben yanlış anlamışım.Tek çocukla yalnız kalmak kolay da iki tanesi ile biri bebek biri de 23 aylık inanın zor yalnız bırakamıyorsunuz tek başlarına her an ne yapacağı belli değil biri uyuyor biri uyanıyor biri oyun isterken bile uyumak istiyor emek istiyor tabi kaliteli yalnızlık belki kuru kalabalıktan iyidir ama genede candan istediğiTek çocukla yalnız kalmak kolay da iki tanesi ile biri bebek biri de 23 aylık inanın zor yalnız bırakamıyorsunuz tek başlarına her an ne yapacağı belli değil biri uyuyor biri uyanıyor biri oyun isterken bile uyumak istiyor emek istiyor tabi kaliteli yalnızlık belki kuru kalabalıktan iyidir ama genede candan yardım eden bir yakın isterdim kalabalık değil Çünkü yeri geliyor biri hasta oluyor ama diğeri hasta değil iyi onu eve bırakmam lazım bırakamıyorsun kimseye çünkü kimse yok etrafta ya da tam tersi sen hasta oluyorsun alıyorsun iki küçük çocuğu tekrar hastaneye taşı Büyük olan park istiyor eğlenmek istiyor küçük küçük çok küçük götüremiyorsun hava soğuk Öyle böyle büyüdüler çok şükür Yalnızlığında zorlı zamanları tarafları var yani ysşayınca anlaşılıyor.Belki ben de kalabalık yaşarsam kalabalığın zorlu yanlarını görürümCanım o konuda değil..Çok şükür evladim var ..Allah nasip etti ..1 yaşında bir kizim var .Benim hayalim dediğim;yalnız kızımı büyütmek .Lohusaligimda çok bunalttilar .Sürekli eleştiri,hurafe şeyler falan...Ondan dedim .Keşke beni de yalnız biraksalardi diye .Herkes çekildi .Bebeğim kolikti .Çok zordu
Ameliyatliydim ama inan huzur doldumOnu söyledim..
Oğlunun yerine bakıyor ,İki de bir yok bir de kafama s.çsın diyorsunuz. Bu üslupta birine naif davranmaya gerek duymuyordur.
Çocuğu da kiminle yaptıysanız bakımından o sorumludur. Nöbet mi bu yerine annesi geliyor eşinizin? Normal sıralama şöyle ilerler çocuktan önce eşinizle konuşursunuz mesela biz çocuk düşünüyoruz ama senin işin yoğun bazen şehir dışına çıkman gerekiyor ben de işe gidiyorum bu çocuk bakımı işi nasıl olacak diye.
Çocuğunuzu siz bakıyor olabilseydiniz tamamen babaannesinin gelmesi gerekmezdi. Sağ olsun zor günümüzde yardım ediyor diyebilmeniz de bir sağduyu bir naiflik mesela.
Allah yardımcın olsun baya zorAh hiç fark etmemişim profilinizde de resmi varmış Allah bağışlasın inşallah ben yanlış anlamışım.Tek çocukla yalnız kalmak kolay da iki tanesi ile biri bebek biri de 23 aylık inanın zor yalnız bırakamıyorsunuz tek başlarına her an ne yapacağı belli değil biri uyuyor biri uyanıyor biri oyun isterken bile uyumak istiyor emek istiyor tabi kaliteli yalnızlık belki kuru kalabalıktan iyidir ama genede candan istediğiTek çocukla yalnız kalmak kolay da iki tanesi ile biri bebek biri de 23 aylık inanın zor yalnız bırakamıyorsunuz tek başlarına her an ne yapacağı belli değil biri uyuyor biri uyanıyor biri oyun isterken bile uyumak istiyor emek istiyor tabi kaliteli yalnızlık belki kuru kalabalıktan iyidir ama genede candan yardım eden bir yakın isterdim kalabalık değil Çünkü yeri geliyor biri hasta oluyor ama diğeri hasta değil iyi onu eve bırakmam lazım bırakamıyorsun kimseye çünkü kimse yok etrafta ya da tam tersi sen hasta oluyorsun alıyorsun iki küçük çocuğu tekrar hastaneye taşı Büyük olan park istiyor eğlenmek istiyor küçük küçük çok küçük götüremiyorsun hava soğuk Öyle böyle büyüdüler çok şükür Yalnızlığında zorlı zamanları tarafları var yani ysşayınca anlaşılıyor.Belki ben de kalabalık yaşarsam kalabalığın zorlu yanlarını görürüm
Yok yok kulakları da her bi yeri sağlamLohusasiniz sandım bende. Meger cocuk 1 yadindaymis. Yenidogansa hak verecektim ruh halinize ama 1 yasinda çocuk babasi 2 hafta yok diye babasinin yerine baksın diye annesi cagrilir mi? Bu adam da parayı kendi basina harcamiyor heralde ailesi icib harciyordur. 1 yaşındaki bebek duzeninizi oturtmus olmanız lazımdı. Havadan konuşmuyorum eşim sık sık is için gider evden. Cocugumla yalniz kalırım. Ama hic aklimada babasinin bakacağıni anasi baksin diye kv çağırmak aklima gelmezdi cok garip geldi. Kulaklari da duymuyordur muhtemelen. Doktora gotururseniz iyi olur
cumartesi ablamla pazar kv ile geçirdiğim zaman bende öyle oluyorum ,
arabaya binince radyo açmıyorum sesleri kulaklarımda çınlıyor günlerce ,
allah yardımcın olsun ,
TamamKulaklarında sıkıntı yok
Çenesinde var
Susmuyor anacım sus mu yor
Ya insan az sağduyulu olmaz mı madem yardıma geldi neden illa katlanmak zorundayım ki ? Bunu anlamıyorum
Bu gerçek bir yardım değil bence
Beynimin içinde stadyum var gibi o derece
Ne kadar konu saptı yaYeni dogum yapmamis ki, cocuk 1 yasinda. Eger benim sesimden, telefonla gorusmemden falan o kadar rahatsizsa bakici tutacak
Kadın evini bırakmış yardıma gelmiş neden katlanmak zorundayım diyorsunuz pes gerçekten.allah yardım etsin inşallah kadının ilerde size ihtiyacı olmaz.yardım eden kadına bunu diyorsanız o zaman neler dersiniz kimbilitKulaklarında sıkıntı yok
Çenesinde var
Susmuyor anacım sus mu yor
Ya insan az sağduyulu olmaz mı madem yardıma geldi neden illa katlanmak zorundayım ki ? Bunu anlamıyorum
Bu gerçek bir yardım değil bence
Beynimin içinde stadyum var gibi o derece
Bakıcıya vermem ücretsize ayrılırımTamam
kv yi gönderin bakıcıya verin
Allah Allah
o kadının bu yaştan sonra huyu değişmez
İnşallah ihtiyacı olmaz banaKadın evini bırakmış yardıma gelmiş neden katlanmak zorundayım diyorsunuz pes gerçekten.allah yardım etsin inşallah kadının ilerde size ihtiyacı olmaz.yardım eden kadına bunu diyorsanız o zaman neler dersiniz kimbilit
Can çıkar huy çıkmaz kadının huyu buKimse hak vermiyor Yani bana ?
Garip
Torun bakımına biraz yardım edecek diye tepeme sçsın yani ?
Biraz sağduyulu olsun susmasın ams bağırmasın dı dileğim
Neyse dünya böyle sanırım
Çile bülbülüm
MaalesefCan çıkar huy çıkmaz kadının huyu bu
Doğruya doğru konuşmayı severim benBakıcıya vermem ücretsize ayrılırım
Konu bu değil
Herkes kv avukatı kesildi
Bol sesli günler diliyorum hepinize
Üslubunuzdan anladık zaten biz sizi iyi ki erkek evladım yokKimse hak vermiyor Yani bana ?
Garip
Torun bakımına biraz yardım edecek diye tepeme sçsın yani ?
Biraz sağduyulu olsun susmasın ams bağırmasın dı dileğim
Neyse dünya böyle sanırım
Çile bülbülüm
İnşallahİnşallah ihtiyacı olmaz bana
Zavallı mağdur babaanne
Bu kadına baktırmam zatenDoğruya doğru konuşmayı severim ben
o zaman ücretsiz izne ayrılın
kadın bu yaştan sonra tekrar çocuk bakacak
üstelik siz uyuyun diye merhamet edip siz uyurken çocuk bakacak
hala bağırıyor çok konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?