Susmuyor

Sen kadınla kendini karşı karşıya getiriyorsun biz ne yaptk. Biz kadının huyu bu değişmez, biliyordun niye kabul ettin ve madem çekemiyorsun gönder diyoruz.. kendi annen gelsin..madem kayınvalideyi çekemiyorsun annani davet etseydin

Ben kv den çekeceğimi çektim fazlası ile kotası dolu,
Sesini kısıp üslubunca konuşsun
Normal konuşsun , susup otursun demiyorum
Bura benim Evim dingonun ahırı değil
Kendi evinde böyle şımarık tavırları yok
Üstelik sürekli travmalarını anlatıyor , tiksindim

Benim annemi karıştırma , ne halde olduğunu ne biliyorsun annemin

O zaman cağirmasaydin
Senin annen gelseydi

Benim annemi karıştırma , ne halde olduğunu ne biliyorsun annemin
Ya senin kafan iyi mi ablacm Allah aşkına ? Anneni çağırsaydın dedim.kötü birşey.mi dedim sanki niye saldırıyorsun Allah etrafınızdaki herkese sabır versin çekilecek dert değilsiniz..

Yeni doğum yapmamış bebek 1 yaşında

Al işte bide kaynana tarafından bak onlarda böyle düşünüyorlardır onlarda gezmek tozmak varken geçmişte çocuklarını büyütüyorlar sonrada torunlarını onlarda haklı

Siz bakcaksınız zaten kimseye güvenip doğurmuyoruz sonuçta.kimse de bu yaştan sonra 1 yaşında yeni ayaklanan bebeğin peşinde koşma meraklısı değil.çocuğu oyalayıp oynatması bile gözünüze batıyor

Çocuğuna bakıyorsa şikayet etme hakkın yok kadını olduğu gibi idare edeceksin o yaştan sonra karekter değişimi olmuyor paran varsa ve eşin razı geliyorsa bakıcı tut onu istediğin gibi uyarırsın
Artık sende anne olduğuna göre bazı fedakarlıklara göğüs gereceksin , sizin anneniz sizi yetiştirirken kim bilir neler çekmiş???!!!!

Sen de çok çok haklısın.Benim ilk bebeğim olduğu için sanırım daha kolay oldu ..Ama senin de dediğin gibi candan bakacak biri lazım.Benim annem çok iyi bakti.Ona bıraktım uyudum .Dinlendim.Esimle dışarı çıktım ..Ama kayınvalidem yaşlı .Sağolsun geldi uzanıp kanepede sabahtan akşama kadar kuran ,yaşın okudu .Hatim yaptı evimde resmen.Ben temizlik yapıyorum .Bebek ağlıyor .Annesiiiiii gell.Butun akrabalarını kadın erkek abartmıyorum aynı anda 20 kişi eve topladı.Daha kırkım çıkmadı.Emziriyorum.Bir de ne ikram edicez diye beni sitrese soktu .Kadın erkek akşam 7 de geldiler.11 e kadar yiyio içtiler 20 kişi evimde.Bebegim gazlı sürekli ağlıyor.Tek bildiği dolma yapip kızını ,akrabalarını evime toplamakti .Bir kere bebeğimin altını bile almadı.Ben boylesinden bahsettim .Olmaması daha iyiydi .Kötü bir kadın değil ama yukumu alacağına istemeden de olsa ama yuk oldu ..İki çocukla ,sana da yararı olacaksa tabi yardımcı lazım..

Al işte bide kaynana tarafından bak onlarda böyle düşünüyorlardır onlarda gezmek tozmak varken geçmişte çocuklarını büyütüyorlar sonrada torunlarını onlarda haklı
Tabi ki,bu insanlar ne zaman dinlenecek,kendileri için bir şeyler yapacak.Bir tanıdık 7 torun büyüttü,kadıncağıza yazık değil mi.
Arada bir işimiz olur,hastalık vs yardım ederler ama fazlasını beklemek bencillik.

aynen öyle kendi annemi söyleyeyim çok yaşlı annem biz 45 li yaşlarında dogmuşuz ikiim o yüzden çogul kullandım hem bizii büyüttü hemde bildim bileli torun büyütüyor herkes işe gider çocuklar anneme bırakılırdı yazık yani garibim hep bahçede çalışmış bayramı bile olmamış şimdide başında torun dolu kreş sanki

Yok aynı dertlerini 85. Kez anlatıyor ,
En özel hallerini bile anlatıyor , yeni tanışmadım
Keşke de tanışmasaydım ....
O zaman kayınvalidenizi evinize davet etmeyecektiniz.. 84 kez dinlemşşsiniz çocuğa baktırmak için çağırmasaydınız 85. Yi duymamış olurdunuz.. Ama maalesef istiyoruz ki hem işimiz görülsün hem herkes bize uysun.. O da olmuyor işte..

Niye mecbur acaba doğururken senet falan mı imzalattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…