- 4 Mayıs 2020
- 506
- 265
- 23
- 41
- Konu Sahibi maharetcan
-
Allah hayırlı evlat nasip etsinÜslubunuzdan anladık zaten biz sizi iyi ki erkek evladım yok
Sen kadınla kendini karşı karşıya getiriyorsun biz ne yaptk. Biz kadının huyu bu değişmez, biliyordun niye kabul ettin ve madem çekemiyorsun gönder diyoruz.. kendi annen gelsin..madem kayınvalideyi çekemiyorsun annani davet etseydinNe kadar konu saptı ya
Bu kadın bebek yokken de böyle konu tek bebek değil
Zaten sevmemeye gelecekti bebeğimi özlemişti kadın
Konu şu ki : kadın çok yüksek sesli ve evimde , misafir , uyarsan uyarmazsın .. iç döküş konu
Neden herkes kv ile beni karşı karşıya getirme derdine düştü anlamadım
Üstelik bakıcılık da yapmıyor
12 aydın o mu vardı ?
Ben kv den çekeceğimi çektim fazlası ile kotası dolu,Aşırı bencilsiniz. Üslubunuz çok kötü
Haftada 2 gün için çağırmayıp bakıcı tutsaydınız 2günlük ya da kendi anneniz gelseydi. Hem çağırıp hem de yakınıyorsunuz.yeni tanımıyoirsunuz kadını
Bir de eltiye laf atılmış onun gibi mi yapıyım diye.Eltiniz kvnizin sesini çekip istediğini yaptirmis. Siz istediginizi yaptırip sesini de cekmek istemiyorsunuz
Benim annemi karıştırma , ne halde olduğunu ne biliyorsun anneminSen kadınla kendini karşı karşıya getiriyorsun biz ne yaptk. Biz kadının huyu bu değişmez, biliyordun niye kabul ettin ve madem çekemiyorsun gönder diyoruz.. kendi annen gelsin..madem kayınvalideyi çekemiyorsun annani davet etseydin
Ben kv den çekeceğimi çektim fazlası ile kotası dolu,
Sesini kısıp üslubunca konuşsun
Normal konuşsun , susup otursun demiyorum
Bura benim Evim dingonun ahırı değil
Kendi evinde böyle şımarık tavırları yok
Üstelik sürekli travmalarını anlatıyor , tiksindim
Benim annemi karıştırmaO zaman cağirmasaydin
Senin annen gelseydi
Ya senin kafan iyi mi ablacm Allah aşkına ? Anneni çağırsaydın dedim.kötü birşey.mi dedim sanki niye saldırıyorsunBenim annemi karıştırma , ne halde olduğunu ne biliyorsun annemin
Benim annemi karıştırma
Kendi annesine baktırsın o zamanKendisi zaten kimseyi sevmiyormus annesi ve cocugundan baska ben hatirliyorum konularini hatta ablasindan bile hoslanmiyor. O derece yani
Yeni doğum yapmamış bebek 1 yaşındaBen size hak verdim, böyle bir durumda size yardıma gelmiş bile olsa sizin evinizde ve henüz yeni doğum yapmış bir hanımsınız daha sakin daha huzurlu bir ortam sağlayabilir size, evde yeni doğmuş bir bebek var biraz daha sessiz olabilir diye düşünüyorum, kesinlikle haklisiniz bana göre evet yardıma gelmiş ama size daha çok dert olmuş böyle olmaz ki
Senin ananı karıştırmıyorum amaBakıcı tutsaydın.
Sen elin anasını karıştiriyorsun ama
Al işte bide kaynana tarafından bak onlarda böyle düşünüyorlardır onlarda gezmek tozmak varken geçmişte çocuklarını büyütüyorlar sonrada torunlarını onlarda haklı"Biraz" yardım diye küçümsediğiniz şeyi kendiniz yapın o zaman.
Hak falan vermiyorum.Allah nasip ederde ilerde torunlarım olursa da,hayallerim arasında torun bakmak değil yorgun yılların acısını çıkarmak,gezmek var.İnsanı zorla kv yapıyorsunuz
Siz bakcaksınız zaten kimseye güvenip doğurmuyoruz sonuçta.kimse de bu yaştan sonra 1 yaşında yeni ayaklanan bebeğin peşinde koşma meraklısı değil.çocuğu oyalayıp oynatması bile gözünüze batıyorHaftada iki işe gidiyorum , eşim bakıyordu o iki gün , işe gitme haricinde hep bende idi bebek , işe giderken bakmak içiN geldi kv, e bi de bir yıldır gece gündüz iş harici bende bebek , uykusuzluktan takatim kesildi , babasının işleri çok yoğun , benimki de can , babası ben işte ikenden hariç ilgilenemiyor , ben yokken annem gelsin benim bakacağımı baksın dedi eşim , kv nin de canına minnet , bakıp bakıp ne bakıyor ? İşlermi yaparken oynuyor , annesi benim ben bakıyorum bebeğime
Sen de çok çok haklısın.Benim ilk bebeğim olduğu için sanırım daha kolay oldu ..Ama senin de dediğin gibi candan bakacak biri lazım.Benim annem çok iyi bakti.Ona bıraktım uyudum .Dinlendim.Esimle dışarı çıktım ..Ama kayınvalidem yaşlı .Sağolsun geldi uzanıp kanepede sabahtan akşama kadar kuran ,yaşın okudu .Hatim yaptı evimde resmen.Ben temizlik yapıyorum .Bebek ağlıyor .Annesiiiiii gell.Butun akrabalarını kadın erkek abartmıyorum aynı anda 20 kişi eve topladı.Daha kırkım çıkmadı.Emziriyorum.Bir de ne ikram edicez diye beni sitrese soktu .Kadın erkek akşam 7 de geldiler.11 e kadar yiyio içtiler 20 kişi evimde.Bebegim gazlı sürekli ağlıyor.Tek bildiği dolma yapip kızını ,akrabalarını evime toplamakti .Bir kere bebeğimin altını bile almadı.Ben boylesinden bahsettim .Olmaması daha iyiydi .Kötü bir kadın değil ama yukumu alacağına istemeden de olsa ama yuk oldu ..İki çocukla ,sana da yararı olacaksa tabi yardımcı lazım..Ah hiç fark etmemişim profilinizde de resmi varmış Allah bağışlasın inşallah ben yanlış anlamışım.Tek çocukla yalnız kalmak kolay da iki tanesi ile biri bebek biri de 23 aylık inanın zor yalnız bırakamıyorsunuz tek başlarına her an ne yapacağı belli değil biri uyuyor biri uyanıyor biri oyun isterken bile uyumak istiyor emek istiyor tabi kaliteli yalnızlık belki kuru kalabalıktan iyidir ama genede candan istediğiTek çocukla yalnız kalmak kolay da iki tanesi ile biri bebek biri de 23 aylık inanın zor yalnız bırakamıyorsunuz tek başlarına her an ne yapacağı belli değil biri uyuyor biri uyanıyor biri oyun isterken bile uyumak istiyor emek istiyor tabi kaliteli yalnızlık belki kuru kalabalıktan iyidir ama genede candan yardım eden bir yakın isterdim kalabalık değil Çünkü yeri geliyor biri hasta oluyor ama diğeri hasta değil iyi onu eve bırakmam lazım bırakamıyorsun kimseye çünkü kimse yok etrafta ya da tam tersi sen hasta oluyorsun alıyorsun iki küçük çocuğu tekrar hastaneye taşı Büyük olan park istiyor eğlenmek istiyor küçük küçük çok küçük götüremiyorsun hava soğuk Öyle böyle büyüdüler çok şükür Yalnızlığında zorlı zamanları tarafları var yani ysşayınca anlaşılıyor.Belki ben de kalabalık yaşarsam kalabalığın zorlu yanlarını görürüm
Tabi ki,bu insanlar ne zaman dinlenecek,kendileri için bir şeyler yapacak.Bir tanıdık 7 torun büyüttü,kadıncağıza yazık değil mi.Al işte bide kaynana tarafından bak onlarda böyle düşünüyorlardır onlarda gezmek tozmak varken geçmişte çocuklarını büyütüyorlar sonrada torunlarını onlarda haklı
aynen öyle kendi annemi söyleyeyim çok yaşlı annem biz 45 li yaşlarında dogmuşuz ikiim o yüzden çogul kullandım hem bizii büyüttü hemde bildim bileli torun büyütüyor herkes işe gider çocuklar anneme bırakılırdı yazık yani garibim hep bahçede çalışmış bayramı bile olmamış şimdide başında torun dolu kreş sankiTabi ki,bu insanlar ne zaman dinlenecek,kendileri için bir şeyler yapacak.Bir tanıdık 7 torun büyüttü,kadıncağıza yazık değil mi.
Arada bir işimiz olur,hastalık vs yardım ederler ama fazlasını beklemek bencillik.
Senin ananı karıştırmıyorum ama
O zaman kayınvalidenizi evinize davet etmeyecektiniz.. 84 kez dinlemşşsiniz çocuğa baktırmak için çağırmasaydınız 85. Yi duymamış olurdunuz.. Ama maalesef istiyoruz ki hem işimiz görülsün hem herkes bize uysun.. O da olmuyor işte..Yok aynı dertlerini 85. Kez anlatıyor ,
En özel hallerini bile anlatıyor , yeni tanışmadım
Keşke de tanışmasaydım ....
Niye mecbur acaba doğururken senet falan mı imzalattınızKv bebeğime bakıyor
Tepeme sçabülürrrr
Anlaşıldı zihniyet
Ayrıca mecbur gelmeye , onların ailede öyle
Ben hep bana uzak olsun dedim , 1 yaşında bebek ilk defa geldi , kendiler önceden de söylediler , ben istemedim , şimdi eşim ısrar etti bana
Yoksa pek de bebeğime bulaşsın istemem sevme harici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?