- 8 Mart 2019
- 2.966
- 4.120
- 133
- 38
- Konu Sahibi maharetcan
-
Yuksek sese alışan bebek top patlasa uyanmaz artik. Bence bu iyi bir sey. Ben de kendi çocuğum olunca alistiracagim.Kızlar Kv bebek bakımına yardım İçin bana geldi , bir hafta oldu ama ben kendimi sıkmaktan beynimi döndürdüm resmen
Susmuyor konuşuyor ve gırtlağında hoparlör var sanki
Susmuyor susmuyor susmuyor susmuyor
Kendinden diğer torunlarından anasından bacısından kendinden ve time kendinden ve yine kendinden bahsediyor ama hoparlör takılmış gibi gırtlağına , normal insna konuşması max seviye 10 sa bu kadının ki 55 !!!!
Susmuyor ve yine susmuyor
Ben konuşmasam telle konuşuyor , ses çok yüksek dedim sabah sofrada konuşurken kadın , biraz kıstı sesini ama sonra yine aynı , bebeğimi ayağında uyuturken de telle konuşuyor , kocası sa aynı şeyden şikayetçi insanı hayattan soğutan bir konuşması var , bebek için yardım ediyor evet veriyorum ona işlerimi yapıyorum uyuyorum ama susmuyor kadın ya , ben uyurken sesi çıkmıyor kapıları örtüyorum ama gün içine beynime ediyor
Geri gitmesini istiyorum .... bir aylık gibi eşime söylemiştim ama sanırım dayanamayacağım ya inanılmaz gerginim
Eşim şehir dışında çalışıyor Şu bir kaç hafta , ben haftanın bir kaç günü işe gidiyorum Bebeğime acıyorum çocuğun kulaklar patlayacak siye , henüz bebeğimle evde tek kalmadılar hiç , ben hem evden gitmek istiyorum hem bebeği nasıl bırakacağım diye düşünüyorum inanın hayattan soğudum bir haftada depresyona girdim
Hayata çok da bağlı değildim zaten orası da ayrı
Pardon da kadın yardım etmek zorunda dahi değilken gelmiş senin çocuğuna bakıyor uyuyabiliyorsun işini yapabiliyorsun ne istiyorsunuz bu kvlerden anlamıyorum ya torunu sadece arada gelip görür sever gidersin budur yani doğuran kv nin başına atıyor bebeği Bi de üstüne beğenmiyor bu adalet değil ya kendi çocuğunuza kendiniz bakın yaşlı başlı insanları yormayın ya da mecbur olmadığı halde gelen bu insana az olsada minnet duyunKimse hak vermiyor Yani bana ?
Garip
Torun bakımına biraz yardım edecek diye tepeme sçsın yani ?
Biraz sağduyulu olsun susmasın ams bağırmasın dı dileğim
Neyse dünya böyle sanırım
Çile bülbülüm
E baktirma o zaman. Evde bir sen bir bebek var. O uyurken yap yemegini temizliğni iki kisilik is biri bebekken ne kadar olabilir ki?Kız yok ben hem çakıştım hem kendim baktım bir yaşında kimseden yardım almadım , eşimle nöbetleşe baktık , nöbetin yüzde doksanı bende tabi , ben de baktırmak istemiyorum babaannesine , eşim iki hafta şantiyede kalmak zorunda o sebeple bakıyor şimdi ,
Asla istemiyorum yoksa
Haftada iki işe gidiyorum , eşim bakıyordu o iki gün , işe gitme haricinde hep bende idi bebek , işe giderken bakmak içiN geldi kv, e bi de bir yıldır gece gündüz iş harici bende bebek , uykusuzluktan takatim kesildi , babasının işleri çok yoğun , benimki de can , babası ben işte ikenden hariç ilgilenemiyor , ben yokken annem gelsin benim bakacağımı baksın dedi eşim , kv nin de canına minnet , bakıp bakıp ne bakıyor ? İşlermi yaparken oynuyor , annesi benim ben bakıyorum bebeğimeE baktirma o zaman. Evde bir sen bir bebek var. O uyurken yap yemegini temizliğni iki kisilik is biri bebekken ne kadar olabilir ki?
İnsan iki kisiye de bir sey hazirlayamazsa bebegi besige koyup yok artik. Iki hafta temizlik yapma hadi olmadi.
Hem karnim doysun hem pastam dursun yok öyle.
Desen ki rahatsizim gitsin istiyorum gitmiyor sana hak verirdim. Ama bu durumda az ye usak tut diye bir atasözü gecerli.
Asla minnettar değilimonun sayesinde uyuyorsun, bu bile ona minnettar olman için yeterli
Oğlu adına biraz ilgileniyor bebekle , tepeme mi çıkarayım, anlatmadık derdi kalmadı geldi geleli, beynim patlıyor zaten yorgunluktan , bi de ona terapistlik mi yapacağım şu halde ,Ben hem birinden yardım alıp hem de rahatsız olmayı doğru bulmuyorum.
Yok aynı dertlerini 85. Kez anlatıyor ,Kayınvalidenizle yeni tanıştınız herhalde???
Gözlerini açıp bakıyor bebeğim ,kadın kendi de farkında , bi duruluyor bebeğimi öyle görünce , sonra yine aynıYuksek sese alışan bebek top patlasa uyanmaz artik. Bence bu iyi bir sey. Ben de kendi çocuğum olunca alistiracagim.
Bravo , olay bu...Yeni doğum yapmış gelinime yardıma gittim bana muhtaç o halde kafama göre davranıp onu rahatsız edebilirim nasılsa yardımı o istedi bağırıp çağırıp sürekli konuşabilirim nasılsa yardım istedi her türlü bana katlanmak zorundaya bu bakış açısı bana çok yanlış geliyor tabiki sizin fikriniz ama ben konu sahibini haklı buldum kayınvalidesi zor bir insan gibi geldi bana susmak ve sakin bir ortam sağlamak ne kadar zor olabilir ki
Kv bebeğime bakıyorPardon da kadın yardım etmek zorunda dahi değilken gelmiş senin çocuğuna bakıyor uyuyabiliyorsun işini yapabiliyorsun ne istiyorsunuz bu kvlerden anlamıyorum ya torunu sadece arada gelip görür sever gidersin budur yani doğuran kv nin başına atıyor bebeği Bi de üstüne beğenmiyor bu adalet değil ya kendi çocuğunuza kendiniz bakın yaşlı başlı insanları yormayın ya da mecbur olmadığı halde gelen bu insana az olsada minnet duyun
Amin .. Kayınailenin deYorumları bir okudum da tüylerim ürperdi valla Allah insanı iyi insanlarla karşılaştırsın. Hele gelinin en hayırlısı. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?