Susmuyor

Lohusasiniz sandım bende. Meger cocuk 1 yadindaymis. Yenidogansa hak verecektim ruh halinize ama 1 yasinda çocuk babasi 2 hafta yok diye babasinin yerine baksın diye annesi cagrilir mi? Bu adam da parayı kendi basina harcamiyor heralde ailesi icib harciyordur. 1 yaşındaki bebek duzeninizi oturtmus olmanız lazımdı. Havadan konuşmuyorum eşim sık sık is için gider evden. Cocugumla yalniz kalırım. Ama hic aklimada babasinin bakacağıni anasi baksin diye kv çağırmak aklima gelmezdi cok garip geldi. Kulaklari da duymuyordur muhtemelen. Doktora gotururseniz iyi olur

Yuksek sese alışan bebek top patlasa uyanmaz artik. Bence bu iyi bir sey. Ben de kendi çocuğum olunca alistiracagim.

Haklısın da yapacak bişey yok. Ya çok rahatsız olduğunu söyleyip yavaş konuşmasını rica etsen, o unutup bağırmaya başlayınca ki unutup gene bağırarak konuşacaktır, anne yavaş diye sürekli hatırlatsan. Belki üç beş seferden sonra dikkat etmeye başlar.

Pardon da kadın yardım etmek zorunda dahi değilken gelmiş senin çocuğuna bakıyor uyuyabiliyorsun işini yapabiliyorsun ne istiyorsunuz bu kvlerden anlamıyorum ya torunu sadece arada gelip görür sever gidersin budur yani doğuran kv nin başına atıyor bebeği Bi de üstüne beğenmiyor bu adalet değil ya kendi çocuğunuza kendiniz bakın yaşlı başlı insanları yormayın ya da mecbur olmadığı halde gelen bu insana az olsada minnet duyun

E baktirma o zaman. Evde bir sen bir bebek var. O uyurken yap yemegini temizliğni iki kisilik is biri bebekken ne kadar olabilir ki?

İnsan iki kisiye de bir sey hazirlayamazsa bebegi besige koyup yok artik. Iki hafta temizlik yapma hadi olmadi.
Hem karnim doysun hem pastam dursun yok öyle.
Desen ki rahatsizim gitsin istiyorum gitmiyor sana hak verirdim. Ama bu durumda az ye usak tut diye bir atasözü gecerli.

Haftada iki işe gidiyorum , eşim bakıyordu o iki gün , işe gitme haricinde hep bende idi bebek , işe giderken bakmak içiN geldi kv, e bi de bir yıldır gece gündüz iş harici bende bebek , uykusuzluktan takatim kesildi , babasının işleri çok yoğun , benimki de can , babası ben işte ikenden hariç ilgilenemiyor , ben yokken annem gelsin benim bakacağımı baksın dedi eşim , kv nin de canına minnet , bakıp bakıp ne bakıyor ? İşlermi yaparken oynuyor , annesi benim ben bakıyorum bebeğime

Ben hem birinden yardım alıp hem de rahatsız olmayı doğru bulmuyorum.
Oğlu adına biraz ilgileniyor bebekle , tepeme mi çıkarayım, anlatmadık derdi kalmadı geldi geleli, beynim patlıyor zaten yorgunluktan , bi de ona terapistlik mi yapacağım şu halde ,
Sağduyu yok , bebek onun torunu , oğlu evde duramıyor iş yüzünden , oğlu rica etti bir kaç hafta bakacak , beynimi şişirmeye hakkı yok

Bravo , olay bu...
Buradakiler çemkirmek için beni bekliyorlarMış gibi davranıyorlar
İlginç
Ha başıma tokmakla vurmuş ha öyle çığlık atan borazan ses tonu ile beynimi delmiş....
Burda gelip kv kepçe ile kafama vurdu desem , bebeğine bakıyor vuracak tabi ses etme mi diyeceklerdi acaba ?
İnsanalr pek zorba
Düşmeyegör
Çok şükür düşmedim de
Bebeğime yine de ben bakıyorum

Kv bebeğime bakıyor
Tepeme sçabülürrrr
Anlaşıldı zihniyet
Ayrıca mecbur gelmeye , onların ailede öyle
Ben hep bana uzak olsun dedim , 1 yaşında bebek ilk defa geldi , kendiler önceden de söylediler , ben istemedim , şimdi eşim ısrar etti bana
Yoksa pek de bebeğime bulaşsın istemem sevme harici

Yorumları bir okudum da tüylerim ürperdi valla Allah insanı iyi insanlarla karşılaştırsın. Hele gelinin en hayırlısı. Amin.
Amin .. Kayınailenin de
Kimse yaşamasan bilemez
Tanımadan bilemez
Sanırım sizden empati bekledim ama nasıl yapacaksınız ki ?
Benim kayın tarafı tanımadığınız İçin ....
Ama tanımadan da ben okusam bu konuyu kv sağduyulu olsun bağırıp çağırmasın derdim
Ben kendimi kv nin evine hayal ediyorum ya da annemi gelininin evinde ... benim kv gibi dingonun ahırına çevirmiştim ben kv nin evini ??? Ne de olsa bana muhtaç diye ...
Asla yapmam yapamam !!
Az sağduyu az naiflik az bura benim Evim değil , bağırıp çağırmayayım derim . Annem bu kadın hiç başka evde davransa annemi de uyarırım
Benim evimde davransa yine kırk kere uyarmıştım annemi
Ama annemden hiç böyle bir şey görmedim ben
Bu Kadın da oğlunun yerine ilgileniyor şimdi bebeğimle , yine bakan benim bebeğime , benim de isteğim eşim bir an önce gelsin de kadın dönsün evine , Allah muhtaç etmesin

Sizi çok iyi anlıyorum. Komşumun çocuğuna da aile büyükleri bakıyor. Yemin ediyorum sesinden ben bıktım. Bütün telefon konuşması bizim daireden duyuluyor. Çocukları kah seviyor, kah tartışıyor bütün ses bizim evde. Her sabah onun sesiyle uyanıyorum. Kocası da geliyor. Çocukların yanında sürekli kavga ediyorlar. Nefret ettim artık kadının sesinden. Komşuyla bir samimiyetim de yok olsa belki uyarabilirim..

Konu sahibeciğim, ikide bir “oğlunun yerine bakıyor.’’ diyorsunuz ama öyle bir dünya yok. Siz o bebeği kaynananızla değil, eşinizle yaptınız. Dolayısıyla kimse kimsenin yerine geçemez.

Buradakiler kayınvalide tepenize s.çabilir demiyor, bir türlü idrak edemiyorsunuz sinirden. Siz kadına gıcık olduğunuz için batıyor konuşmaları. Gelmiş zor zamanınızda size yardım ediyor, idare ediverin diyoruz. Kadın fitne yapmıyor, eşinizle aranızı bozmaya çalışmıyor, “çalış köle gelin!’’ moduna girmiyorsa mazur görün. Sesli konuşması beyninizi patlatıyormuş da, sürekli aynı dertleri anlatıyormuş da bilmem ne. Geçin bunları. O kadına muhtaçsanız bunu da çekmek zorundasınız. Çekmek istemiyorsanız az yiyin de bakıcı bulun.

Siz yüksek sesle konuşmayı kabalık olarak görüp nezaket bekliyor olabilirsiniz ama o kadın bunun farkında değil belki de. Olsa bile senelerin alışkanlığını iki hafta için bırakamaz. Kaldı ki kulaklarıyla ilgili bilmediği bir sağlık problemi de olabilir. Kırmadan uyarın. Düzelirse ne ala.

Bi parca pamugu vazelin ile guzelce islat koy kulagina. Sesi yari yariya azaltir. Ha bu ne dersede kulagim cok agriyor ilac kullanamiyorum nette bu yaziyodu iyi gelir diye yaptim dersin.

cumartesi ablamla pazar kv ile geçirdiğim zaman bende öyle oluyorum ,

arabaya binince radyo açmıyorum sesleri kulaklarımda çınlıyor günlerce ,

allah yardımcın olsun ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…