Hayir bu aksam anlaticam...kalabalik bir ortamda oldugu icin konuşamadım...zaten esim icin rahatlatır benim konusmama izin vermez ailesi ile ilgili...ben evimde oturuyorum kimseye ne karisirim ne ederim...sosyal medyadan silmek demek ben seninle konuşmak gorusmek istemiyorum demek degil mi???? E o zaman siz hala neyin aradi aramadi derdindesiniz....Siz bu içinizden geçenleri yani onların da sizin hastalık durumunda ailenizi atamadık katını hatırlattıniz mı.
Esimin bir akrabasi rahatsizlandiginda yine kv yi aradim ben hemde kac kez...sonra beni yapmadigim birsey icin sucladi neyse allahindan bulsun diyip yine gittim evine yuzume bile bakmadi...inanin ne aramak ne gorusmek ne konuşmak istiyorumYuzlerine vur sizde benim ailemden biri hasta olunca aramadiniz sizi örnek aliyorum de ve aramada
Bir defa baba evine dönmüştüm ayrilmak istiyordum o vasita ole duydular...kendi oğullarının nasil bir insan olduklarini bildikleri halde yaptiklarinin hepsini bana mal ettiler...gorumceler ile bir kez bile konusmadik o gunden beri kv yide ben aradim esimun annesirir yaslidir vs ile...hep surat hep tavir...icimde zerre sevgileri kalmadiButun sorun su: esinizin ailesi neden aile icindeki kavganizdan haberdar?
Cunku siz el kizisiniz. Kimse yogurdum eksi demez. Onlar aileler, birbirlerinin her seyini unuturlar ama sizinki unutulmaz. Aldirmayin siz de,gorusmeyin aramayin.Bir defa baba evine dönmüştüm ayrilmak istiyordum o vasita ole duydular...kendi oğullarının nasil bir insan olduklarini bildikleri halde yaptiklarinin hepsini bana mal ettiler...gorumceler ile bir kez bile konusmadik o gunden beri kv yide ben aradim esimun annesirir yaslidir vs ile...hep surat hep tavir...icimde zerre sevgileri kalmadi
Evet aynen oyle oldu..hemde hicbir sebep yokken tek suclu kendi oğulları oldugu halde ailem beni savundugu icin onlarada tavir aldilar...ananem hastanede yatıyor kimse aramiyor annemi..lakin esimun teyzesi rahatsizlaniyor bzimkiler aramiyor diye suclu olunuyor..ailemin haberi bile yok soylemedim soylesem bile aramazlardi hakli olarakSiz niye arıyorsunuz ki anneyi madem size tavır yapılıyor.
Ne ekerlerse onu biçmeliler. Çocuk gibi facebooktan silmeler falan...
Inanin onlar iyi olmasa bile ben iyi olmaya calistim...hic sebepten aileme ve bana tavir aldilar...tavir almasi gereken benim ailemken ustelik..bir kez bile esime tavir almadilar ki alsalarda cok hakli sebepleri vardi....son damla ailemi sosyal medyadan silmeleri oldu madem gorusmek istemiyorlar gorusmeyelim o zaman dediler haklilarda..ama esime yine ailesi yuzunden tavir almadilar...esim sinirlendi agzina geleni söyledi her defasinda aileme...bende hats ben o kadar seye ragmen annesink yine arayip sordum evine gittim hicbirsey olmamis gibi davrandim..inanin ki hataymis onların yaptigi gibi kestirip atmak en iyisiymisBizim kayın aileler birbirini çok sevmediler. Konusan konuşmayan bir sürü insan.. Biz hepsiyle ayrı ayrı görüşüyoruz Eşimle birlikte tabi.. Kim niye küs karismadik Tabi ailelerimizde tepki göstermiyor En azından sizin adınıza olması gereken de bu netice de.. Onlar nasıl davranıyorsa sizin de öyle davranmak halkkiniz neticede.. meseleyi ailesiyle değil eşinizi kaale alarak tartışın düzeltin.. Bırakın onlar desinler etsinler.. dinleyin he deyin onemsemeyin .. Kimse görüşmek zorunda değil. Sizi buna zorlamalarina fırsat vermeyin.. Eşiniz nasıl adım atıyorsa karşılığını verin..Iyiyse misliyle iyi, Kötüyse tepkisiz Ama canınızı sıkmadan..
Aynen oyle ne dogru dedin...ailesi oldu kanatsiz melek ben oldum seytan insan bu kadar kor olamaz ya 2 gun once ayaklarima kapanıyordu affet diye bugun yaptigina bakOrtamı geldiğinde durumu acıklardım ben olsam, her zaman konusmaktan yanayım.
Ha umursamadılarmı canları cehenneme daha pas vermem umursamam bende, nefret ediyorum kibirli insanlardan lan sen kimsin sen de 9 aylıksın bende ama o esinde adam degil senin hastana nasıl gelmez koca koca olursa karısını savunmayı bilirse esin aileside ezemez anca arkadan konusurlar sahsen bize oyle bizimkiler bende sallamıyorum.
Sana tavsiyem on yıllık evlılıgımden ogrendıgım esıne ailesi Hakkında en ufak tek kelime etme, ona gire dediğin gibi onlar melek sen mikser oluyorsun sinirlensende hıc yorum yapma o zamn zamanla degısımlerı göreceksin.Aynen oyle ne dogru dedin...ailesi oldu kanatsiz melek ben oldum seytan insan bu kadar kor olamaz ya 2 gun once ayaklarima kapanıyordu affet diye bugun yaptigina bak
Inanin onlar iyi olmasa bile ben iyi olmaya calistim...hic sebepten aileme ve bana tavir aldilar...tavir almasi gereken benim ailemken ustelik..bir kez bile esime tavir almadilar ki alsalarda cok hakli sebepleri vardi....son damla ailemi sosyal medyadan silmeleri oldu madem gorusmek istemiyorlar gorusmeyelim o zaman dediler haklilarda..ama esime yine ailesi yuzunden tavir almadilar...esim sinirlendi agzina geleni söyledi her defasinda aileme...bende hats ben o kadar seye ragmen annesink yine arayip sordum evine gittim hicbirsey olmamis gibi davrandim..inanin ki hataymis onların yaptigi gibi kestirip atmak en iyisiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?