Amaaannn taktiğın şeye bak. Huzurunu bozarsa konuşmaz gidip gelmezsin olur biter. Kimse alamaz çocugunu korkma.. ismi de önceden söylemeyin he deyin geçin ama dikkat edin eşiniz de onlarin kafasindan gidip size bir yanlış yapmasın isim konusunda..Kizlar bu nasıl bir anneye söylenir..2 gün oldu esimin memleketine geleli kv cok iyi davraniyor kalma kizim yat otur al süt kaynattim ic sunu ye bu zararli yeme hep yanımda buraya kadar sıkınti yok ama gunde 10 defa biz cok cocuk aradik cok ugrastik sizin hemen oldu ne guzel cocuga ben bakıcam ben büyütücem herkese oglum geliyo diyorm hamile misin diyorlar yok ama torun benim diyorum diyo ..süt hakki dolsun vermem kimseye dedi defalarca ..eşimin yaninda demiyo ama bende esime soyledim sevdiginden ne dicegini şasirmis o diyor ben hic oyle anlamadim en son bugun çocugun egitimi terbiyesi herseyi anneye bırakılmalı dedim oda niye benim cocuklar terbiyesiz mi dedi esimin yaninda kv si bakmis ismini bile koymus x diye sevip duruyor kp adi x..oglum ruya gordum bütun cocuklarinin ismini ben koyuyordum sende cok seviniyordun demez mi bana inat ya bana inat bende zaten zor günler geciriyorum duymamazliktan geldim esim ise gayet mutluydu bu durumdan ..nasıl davranmaliyim bilmiyorum ismi ben koyuyorum ama eşimle konustuk bunu iki ismi olucak kv hàla bunu bilmiyo nasil söyleyelm eşim dogunca kimligi gösterelm diyo..bebegime cok karısacaklar ve ben nasil mesafe koyacagimi bilmiyorum
niye verdin anne yırtarım o kaynanayı dedim ona muhtaçtım kocam çalışmıyodu anam babam yoktu cesaretim yoktu hemde aynı evdeydik diye bişey yapamadım ama çocuk büyüyüncede ayrılmadı ondan diyo kaynanam almaya gidermiş babaannesi kaç kaç oğlum ormana kaç annen gidince ben gelir seni bulurum dermiş, lisedeyken yoldaki askerlere tutun çevirin köye gitmesin dermiş kaynanam eşim ormandan gider yine gidermiş köye allah kötüye düşürmesin
Benim annemde aynı sizin düşüncede :) Bu yaştan sonra çocuk bakamam bu saatten sonra eşimle gezcem bana güvenip doğurmayın diyo kadın açık açıkçalışıyo musunuz da 6 aydan sonra ben bakıcam diyor?
ortayaşı geçkin olsam çocukla günümü doldurmak istemem, bu anneanne babanneler neden illa bebek bakma sevdasındalar anlamıyorum.
Eşimide babaannesi büyütmüş annesine vermezmiş emzirtmemiş bile inek sütü vermiş hasta etmiş eşimi bebekken sonrada doktora götürmüş doktor emiyomu diyince emiyo diye yalan söylemiş doktorda anne sütü yaramıyo vermeyin demiş güyaaa mamayla büyütmüş annesi emzirmesin diye kaynanam gece verirmiş memesini sabaha kadar gizli gizli uyumaz emzirirmiş. Babaannesi sırtına sararmış sanki onun çocuğu gibi eşim hep onlarda dururmuş ailesi ilçede eşim köyde babaannesiyle yaylada dururmuş babaannemde babaannem ayrılmazmış büyüyünce düzelmiş ama şimdi annesine çok düşkün
ayy yok yok annesi emzirirmiş eşimi kaynanasından gizli eşim görmeden hızlı hızlı yazınca karışmış demek ki:)Resmen sapikmis kadina bak ya. O porsumus memeleriyle cocugu sabaha kadar emzirmek ne demek kuru kuru. Ay valla sapik!
Valla işin çok zor görünüyor allah yardım etsinKizlar bu nasıl bir anneye söylenir..2 gün oldu esimin memleketine geleli kv cok iyi davraniyor kalma kizim yat otur al süt kaynattim ic sunu ye bu zararli yeme hep yanımda buraya kadar sıkınti yok ama gunde 10 defa biz cok cocuk aradik cok ugrastik sizin hemen oldu ne guzel cocuga ben bakıcam ben büyütücem herkese oglum geliyo diyorm hamile misin diyorlar yok ama torun benim diyorum diyo ..süt hakki dolsun vermem kimseye dedi defalarca ..eşimin yaninda demiyo ama bende esime soyledim sevdiginden ne dicegini şasirmis o diyor ben hic oyle anlamadim en son bugun çocugun egitimi terbiyesi herseyi anneye bırakılmalı dedim oda niye benim cocuklar terbiyesiz mi dedi esimin yaninda kv si bakmis ismini bile koymus x diye sevip duruyor kp adi x..oglum ruya gordum bütun cocuklarinin ismini ben koyuyordum sende cok seviniyordun demez mi bana inat ya bana inat bende zaten zor günler geciriyorum duymamazliktan geldim esim ise gayet mutluydu bu durumdan ..nasıl davranmaliyim bilmiyorum ismi ben koyuyorum ama eşimle konustuk bunu iki ismi olucak kv hàla bunu bilmiyo nasil söyleyelm eşim dogunca kimligi gösterelm diyo..bebegime cok karısacaklar ve ben nasil mesafe koyacagimi bilmiyorum
Ne mesafesi...neyin sakinligini yasiyorsunuz siz pardon??6 aylik olana kadar sende gerisi bende demek istiyor ben mesafe koymak istiyorum((
esinde dememismi kaynina sana ns oluyor diyeÖyle şeymi olur onu alamazlar senden merak etme. Sen onun annesisin. Benim oğlum doğarkende kaynım burnunu soktu ben isim koycam diye. Narkozdan uyanır uyanmaz aradı şu isim koyun dedi ama eşim ben tahmin ettim herkes bişey söylücek diye seninle konuştuğumuz isme kimliğini çıkardım dedi :-D benim kaynımla KV çatladı tabi :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?