Kv kesinlikle doktora gitmesi gerek, psikolojik sorunları var sanırım. Çok sevmek, heves etmek falan değil bu... Bildiğin ruh hastası kadın?
Benimki de sürekli der, torunumu bana bırakın, torunumu da yanımda götüreyim, çalarım sizden diye. Ama şaka tabi ki. Şaka yaptığı halde bile cevabını veririm, rüyanda görürsün diye
K.valide bir daha söylerse o anda telefona kayıt edin,sonrada eşinize dinletin bunu..
Sonrada tüm ilişkinizi koparın gitsin.
Benim anlik kararlarim hic iyi sonuc vermedi bugunde oldugu gibi keske gelmeseydimesime soyledim ofa annem sevgisinden şasirmis sende vermem bi daha boyle konusmayin de dedi..bende dinlemiyo ki tekrarlayip duruyo dedim benim yanimda söylesim bakalm bekliyorum dedi ama soylemiyor kadin bi söylese esimin tepkisini bende merak ediyorum
Ben de dengeyi tutturup bu olumsuz gibi görünen durumu lehine çevirebilir fevri davranmazsa diye düşünüyorum. Evet öyle insanlar ama o kadar olmaz ya .sya ben şunu hayal ediyorum (şahit olmuşluğum var), burada da bu örnekte yorum yapanlara rastladım.
kadının kendi annesi veya kv si çocuğa bakıyor, çocuğa bu şekilde ben senin annenim diyor veya annem diye seviyor (iyi niyetli olalım), çocuk da en nihayetinde aklı erinceye kadar o kişiye anne diyor.
bunu normal bulanlar var, ne var canım diyenler var.
şahsen ben bunu duymaktansa dediğim gibi işi bırakırım, kendi annem veya kv fark etmez.
Benim babannemde abimi almış annemdenaynı evde yaşıyorlarmış gece bile vermiyormuş emmesine bile izin vermemiş annem ilk bebeği olduğundan yaşıda 17 olduğundan sesini çıkartamamış,abim bizim evimize geldiğinde orta okula başlamıştı,ben ve diğer abim evde kesinlikle istemiyorduk
zavallı annem abim duyacak diye çok üzülüyordu bizde çok acımasızdık ama küçükdük daha bi süre sonra alıştık tabi.
Eğer sorarsanız abimin ergenliği çok zor geçti hep anneme karşıydı,babannem doldurur hep kavga çıkartırdı bunlar benim hatırladıklarım,en sonunda 17 yaşında daha liseden mezun olmadan abimi sözlediler tabi bu işde babaannemin yüzünden oldu onuda çok net hatırlıyorumabim şuan eşinden boşanmak istiyor.
Her şekilde hep zararı abim gördü,annem ona karşı hep mahçup hep boynu bükük adı geçse gözleri doluyor,tabi bide babaannemin evlatlarıda tamamen abimin üstüne yıkmış durumda onu geçen bu yüzden gene sorun çıkdı bitmiyor hiç bitmicek
Konu sahibi çocuk senin, şu yazımdan sonra gerisi sana kalmış.
Tabi bide abim babanneme anne demiş,annemede babanne
Babam askermiş canımYatacak yeri yok babaannenin kudurmuş resmen...Bir şey yazacaktım ama banlanırım.
Ona dişlisi denk gelmemiş başkası olsa polise ihbar edip çocuğumu çaldılar diye şikayet eder şikayetini de geri almaz süründürürdü...
Babanız bir şey demedi mi bu duruma
Benim babannemde abimi almış annemdenaynı evde yaşıyorlarmış gece bile vermiyormuş emmesine bile izin vermemiş annem ilk bebeği olduğundan yaşıda 17 olduğundan sesini çıkartamamış,abim bizim evimize geldiğinde orta okula başlamıştı,ben ve diğer abim evde kesinlikle istemiyorduk
zavallı annem abim duyacak diye çok üzülüyordu bizde çok acımasızdık ama küçükdük daha bi süre sonra alıştık tabi.
Eğer sorarsanız abimin ergenliği çok zor geçti hep anneme karşıydı,babannem doldurur hep kavga çıkartırdı bunlar benim hatırladıklarım,en sonunda 17 yaşında daha liseden mezun olmadan abimi sözlediler tabi bu işde babaannemin yüzünden oldu onuda çok net hatırlıyorumabim şuan eşinden boşanmak istiyor.
Her şekilde hep zararı abim gördü,annem ona karşı hep mahçup hep boynu bükük adı geçse gözleri doluyor,tabi bide babaannemin evlatlarıda tamamen abimin üstüne yıkmış durumda onu geçen bu yüzden gene sorun çıkdı bitmiyor hiç bitmicek
Konu sahibi çocuk senin, şu yazımdan sonra gerisi sana kalmış.
Tabi bide abim babanneme anne demiş,annemede babanne
Malesef doğru
Hayatımda ilk defa böyle bişey duydum. Ben şok...
Bela anmak istemiyorum ama rahat rahat ölemez o kadin..!Babam askermiş canımgittiğinde annem gebeymis,geldiğinde 2 yaşındaymış hemen hemen,demiş demesine ama ne çare Babannem çok bilmiş bir kadın olan olmuş,38 sene önce oluyor bu olay şimdi sen ben olsak kesin gideriz polisede ozaman çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?