öylemi diyormuş konu sahibine diyecektim eksik olmuş k.bakmayınçıkarın beni bu konudanilk çocuk tecrübeyle büyür ne yahu.. ay konu sahibi bunlara sustum deme sakın..
bence sen gerçekten boşuna abartıyorsun tekrarlayıp dursun bunun ne önemi var eşinin tepkisini niye merek ediyorsunki adam ne söyleyeceğini sana söylemiş zaten sen sana söylendiğinde kendi tepkini koy sen bi annesin biraz sesin çıksınBenim anlik kararlarim hic iyi sonuc vermedi bugunde oldugu gibi keske gelmeseydimesime soyledim ofa annem sevgisinden şasirmis sende vermem bi daha boyle konusmayin de dedi..bende dinlemiyo ki tekrarlayip duruyo dedim benim yanimda söylesim bakalm bekliyorum dedi ama soylemiyor kadin bi söylese esimin tepkisini bende merak ediyorum
calısan bır bayan ıcın altın degerınde sozler bunlar... sız nankorsunuz bence..
arkadaşım çocuğu ver ben annelik yapayım benim olsun diyormuş anlayamadınız sanırımcalısan bır bayan ıcın altın degerınde sozler bunlar... sız nankorsunuz bence..
calısan bır bayan ıcın altın degerınde sozler bunlar... sız nankorsunuz bence..
Gecici bi sürelegine ayni sehirdeyiz hep yanimda ama ne yapmaya calisiyor ben nasil davranicagimi bilmiyorum
O insanlara benim oğlum desin varsın bişey olmaz. Kimse onu ciddiye almıyordur emin ol.
Evet dogru anladın annelik ic güdüsüyle evi terk edesim geliyo şuan..nasil susturabilirim bu kadıni ben kendinin olmuyomusherkese ogluma bunu sunu ald diyomus millet hamile saniyomus bunlar ne demek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?