- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 35
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Sanırım inisiyatif var mesela ben 8 -5 calışıyorum kaçta çıkmam lazım 2 mi?Memur dedikten sonra hepimiz icin aynıdır. Ben kullanıyorum. Süt izni 657 deveet memurlari kanununda 104. Madde olmasi lazım der ki bize süt izni kadin memura isteği üzerine doğum sonrası analık izni bittikten sonraki ilk 6 ay içerisinde günde 3 saat, ikinci 6 ay içerisinde günde 1.5 saat olarak kullanılır der. Ben öğretmenim biz de meb izin yönergesine göre kullaniyoruz. Ama kanun her zaman yonetmelik tüzük ve yonerge üzerindedir esas alınır. Degisiklikler belki de amirin inisiyatifine göre farklılaşıyor olabilir.
12-1 arası öğlen molası acaba onu kullanmayıp 1 de çıkabilirmiyim?Yani bunu dilekçenizde belirtebilirsini mesela sabah 1.5 saat gec gidip öğleden sonra 1.5 saat erken cikabilirsiniz. Yani topran degil boyle parçalı da kullananlar var. Burda biraz degiskenlik gösterebilir. Mesainiz 1.5 ta başlıyorsa amirini öğleden sonraki yarom saat idare edebilir sizi.
12-1 arası öğlen molası acaba onu kullanmayıp 1 de çıkabilirmiyim?
Uzak 1 saatHim olabilir tabi
Hangi kurumda caliaiyorsunuz da ogle yemeğini mesaiye saydirmayi düşündünüz? Ama yemek.molasi da gayet hakkınız. Evinizle is yeriniz uzak mi?
Benim de ev 1 saat sürüyor oyüzden Doğuma var ama araştırayım dedim sanırım Doğuma yakın amirimle konuşurumöğlen molası yasal zorunluluk değil mi ? onu saymak ileride başka işler açabilir başa..
ben özeldeyim ama kurumsal olduğu için kanunlara uygun oluyor bizde tüm bu izinler. burdaki arkadaşlar ya doğum iznine ekleyip toplu kullanıyorlar ya toplayınca 1 iş gününe denk geldiği için 1 gün gelmiyorlar yada sabah geç gelme-akşam erken çıkma seçeneğini kullanıyorlar.
ama ev işe uzaksa sabah geç akşam erken olayı çok mantıklı olmuyor. genelde izne ekleme yada haftada 1 gün gelmeme durumlarını seçiyorlar.
Aaa doğmamış daha cok iyi. Siz iyi bir süt sağma makinesi alın. Doğumdan itibaren bebek uyudukça sağın. Makineyi yaninizda götürüp is yerinde de sagabilirsiniz. Bol bol sütünüz olsun inşallahBenim de ev 1 saat sürüyor oyüzden Doğuma var ama araştırayım dedim sanırım Doğuma yakın amirimle konuşurum
Biz 8 5 çalışıyoruz.Sanırım inisiyatif var mesela ben 8 -5 calışıyorum kaçta çıkmam lazım 2 mi?
İnsallahAaa doğmamış daha cok iyi. Siz iyi bir süt sağma makinesi alın. Doğumdan itibaren bebek uyudukça sağın. Makineyi yaninizda götürüp is yerinde de sagabilirsiniz. Bol bol sütünüz olsun inşallah
İnisiyatifmi böylemi oluyor hepBiz 8 5 çalışıyoruz.
Arkadaşlarım ilk 6 ay 12 de ikinci 6 a çy 3 de çıktı.
2 senedir bu kurumdayım.İnisiyatifmi böylemi oluyor hep
Benim de ev 1 saat sürüyor oyüzden Doğuma var ama araştırayım dedim sanırım Doğuma yakın amirimle konuşurum
Benim öğle aram 12-1 arası o yüzden merak ettim2 senedir bu kurumdayım.
4 hamile gördüm.
Hepsi bu şekilde kullandı.
Öğle araso var zaten 12 den sonra 1 saat.
Onda da kurumda durmayacağını göre gittiler evlerine.
Günlük 3 saat oluyor o zmnbu arada hamilelik süresince işe 1.5 saat geç gitme veya 1.5 saat erken çıkma hakkınız var.
Bizim de 12 1 arası.Benim öğle aram 12-1 arası o yüzden merak ettim
Valla mı?bu arada hamilelik süresince işe 1.5 saat geç gitme veya 1.5 saat erken çıkma hakkınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?