• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi süt sağarken...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SiBeL

oğlum ve kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
516
9
296
kızlar selam,
süt sağarken bugün göğsümden beyazımsı böyle hani olurya sütün kaymağı gibi bişi çıkıyo.sağma işlemi bitince göğsümün ucunda gördüm bugün 2 oldu..nedir acaba var mı böyle olan?

Belki cnm göğsün catladıysa göğüs ucundan kopmus olabilir banada arada oluyo emmeden yarılan göğsümden kücük parcalar cıkabiliyo ıslanınca CADIARZU

olabilir canım belkide öyledir zaten sütüm az olduğu için çok uzun emiyor bebeğim tekrar çatladı ucu..ama sanki içinden çıkmış bişey gibi geldi bana.zararlı birşey olmasında bebeğim için..ondan korktum asıl

ben de sütümü sağarken ilk sağmaya başladığımda dediğin gibi sütün kaymağı gibi beyaz bi süt geliyo ilk başta. sonra sulu süt, sonra daha koyu süt.
anormal bi durum olduğunu düşünmüyorum..

Back
X