Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar selam,
süt sağarken bugün göğsümden beyazımsı böyle hani olurya sütün kaymağı gibi bişi çıkıyo.sağma işlemi bitince göğsümün ucunda gördüm bugün 2 oldu..nedir acaba var mı böyle olan?
olabilir canım belkide öyledir zaten sütüm az olduğu için çok uzun emiyor bebeğim tekrar çatladı ucu..ama sanki içinden çıkmış bişey gibi geldi bana.zararlı birşey olmasında bebeğim için..ondan korktum asıl
ben de sütümü sağarken ilk sağmaya başladığımda dediğin gibi sütün kaymağı gibi beyaz bi süt geliyo ilk başta. sonra sulu süt, sonra daha koyu süt.
anormal bi durum olduğunu düşünmüyorum..