- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
- Konu Sahibi FatElephant
-
vitamalt alin icin emzirirken. benim de sutum azdi, makine ile sagiyordum. bunu ictigim an biberon doluyordu.arkadaşlar iki gündür sütüm çok az , artması icin ne yapmam gerek siz neler yaptınız sütüm yetmio mamaya baslamak istemiyorum daha 2.ayımız dolmadı:/ regl iken azalma var diyen var ne alaka diyen var ve pompayla süt artar mı azalır mı? Herkes herşeyi farklı farklı söylüyo kafam allak bullak oldu. Hemde emzirmeye yeni başlamışken bi keyfini cikaramadim:/ aclıktan huysuzlanınca içim acıdı resmen ..:/
Başka bi malt icecek aldiricam zaten yarın olmazsa vitamalt aldirayim bir iki gün icmistim vitamalti o da dogumu yeni yaptigimda henüz süt az mı cok mu anlamadigim icin dikkat etmemistim bilmiyorum ne kadar etkisi oldugunu yarın denicem hemen teşekkürlervitamalt alin icin emzirirken. benim de sutum azdi, makine ile sagiyordum. bunu ictigim an biberon doluyordu.
Bende pompayı yeni biraktim yaralarım yeni geçti ve sütüm azaldı anlamiyorum nedenini doktorumada bi sorayım belki de dediğiniz gibidir , tesekkurlerÇocuk doktorun yanında staj yapmıştım ve bir tane anne pompa kullandığını söyleyince doktor sütü azalır demişti
rica ederim. hala satiliyor ise muhakkak alin. benim hem sezaryen dolayisiyla hem de asiri stres sebebiyle sutum neredeyse kesilecek halindeydi; vitamalt ile artti. sayesinde 6-7 ay sut verebildim.Başka bi malt icecek aldiricam zaten yarın olmazsa vitamalt aldirayim bir iki gün icmistim vitamalti o da dogumu yeni yaptigimda henüz süt az mı cok mu anlamadigim icin dikkat etmemistim bilmiyorum ne kadar etkisi oldugunu yarın denicem hemen teşekkürler
Aklıma geldikçe içiyorum ama yeterli mi olmuyo anlamiyorum. Çay kahve kola vs icmiyorum hiç içmedim daha dogumdan beri. Yarından itibaren yeşilliğe ete tavuğa yükleneyim , birde doktorum balık yeme demisti bana siz ilk günden beri yediniz mi?Sürekli su için benim için sadece su yetmişti. Akliniza geldikçe için.
Ben cay kahve ve kolanin sütümü azalttigini fark etmistim. Zaten zararli.
Dut kurusunun da artirdigini biliyorum.
Saglikli besinler tüketim dereotu gibi yesillikler (maydanoz hariç) et tavuk balik
Haslanmis etin suyu da süt artiriyor
Ay allah razı olsun yarın aldırıcam depodan getirdiklerini söylemislerdi icim rahatladı biraz da oldarica ederim. hala satiliyor ise muhakkak alin. benim hem sezaryen dolayisiyla hem de asiri stres sebebiyle sutum neredeyse kesilecek halindeydi; vitamalt ile artti. sayesinde 6-7 ay sut verebildim.
sifa olsun bebeginize, iyi geceler :)Ay allah razı olsun yarın aldırıcam depodan getirdiklerini söylemislerdi icim rahatladı biraz da olda
Doktorum bi çok şeyi yasakladı ya çıldırmıştım zaten meyvelerin nerdeyse hepsi!! Süt ve süt ürünleri!! Balık vs .. Uykusuzluk cok fazla , emziren anneler için çay içiyorum artı rezene ıhlamur papatya meyve suyu bol bol suGunde 3 litre sut
Lactamil emziren anneler icin sutlu icecek (gunde 3 bardak)
Fırsat buldukca uyu dinlen
Bebegine dokunmuyorsa sut yogurt tuket
Mercimek corbasi ve bulgur pilavi sebze meyve tuketmekte sut yapar. Sunu unutma sadece su icerek yada sadece yogurt yiyerek sut olmaz bir gunde sutunu yogurdunu yiyeceksin suyunu tuketeceksin corba iceceksin meyve yiyeceksin doktora gidip vitamin hapi yazdirabilirsin veya lactamil kullanabilirsin sende gucsuz dusmemis olursun bebeginde daha iyi beslenir
Bende pompayı yeni biraktim yaralarım yeni geçti ve sütüm azaldı anlamiyorum nedenini doktorumada bi sorayım belki de dediğiniz gibidir , tesekkurler
Anlayamadım bebek sütü nasıl yaniSütun yetmiyoRSA bebek sütü ver yine çocuk aç kalmasın süt dolana kadar bi zararı olmaz bazıları hiç emxiremiyo malesef inşallah sütun artar bol bol yemek ye sıvı tüket
Ama sanki pompadan sonra azaldı yada yorgunluk ekstra arttı bilemiyorum.. Vitamalt aldiriyorum yarın hemen. Ihlamur iciyorum ama süt yasak ve huysuzlanıyo bebiş.. Tesekkurlersütü sağmak sütü azaltır, pompa asla bebek gibi çekemez
vitamalt çok iyi arkadaşların dediği gibi
bir de adaçayı içmeyin, sütü azaltır
ıhlamur ve süt için bol bol
Devam sütü demek istemiştim bende verdim sütum vardı ama gece yatmadan veriyodum sütun kesilmez inş emzirirsin yavrunu doya doya anne sütü gibi yokAnlayamadım bebek sütü nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?