Sütüm çok :/

5 dk da bir emzir uzun uzun çeksin memeyi.arz talep dengesi bebeğin emdikçe beyin süt ürettirecek.pompa azaltır bu arada
Bende bi problem var o zaman pompayla 250ml süt cikiyodu daha bi kaç gün önceye kadar simdi 100anca cıkartıyorum zorla

mrb bende sutumu sagiyordum herhangibir azalma olmadi.tam tersi cok bereketliydi.600 ml sagdigimi bilirim.buzluk dolmustu.bende 1.5 yas buyuk kardesinede verdim tam 5 ay abiside icti.ufaklikta 1.5 sene icti.lansinoh el pombasi bar onunla sagdim.on numara .ayrica dedikleri gibi bol bol sivi tuket yemeklerdende bulgur pilavi cok ye .inanilmaz artiriyor.yemene dikkat etmelisin.bide stres yapma.bol bol dus al.ve lansinohun gogus kremini kullan.hic yara olmadi bende.ama bunlara ragmen kesilirse uzulme.bebegin saglikli olsunda varsin devam sutuyle buyusun.Allah kolayliklar versin.

pompayla sağarken şuna dikkat et her iki memeyi de süt gelsin gelmesin 10 ar dakika sağ.benim sütüm bitmek üzereydi bebeğim de küvözdeydi bu şekilde günlük 1 litreye çıkarmıştım.püf nokta süt kesilince pompayı kapama 10 dk boyunca sağ.bir kaç dk sonra tekrar süt akışı başlıyor.aslında bebek emerken de süt aralıksız gelmiyor aralarda boşa çekiyor sonra süt birden takrar fışkırıyormuş.sadece şeffaf olmadığı için göremiyoruz.ben de o zamanlar bu bilgiyi internetten öğrenmiştim ve paylaşanlara dua etmiştim

Canım biberonu sakın verme yoksa iki aya kalmaz seni bırakır devamlı gogusunu temas ettir ve asla sütum yok deme beyinle çok alakasi oluyor .ben halen kara üzüm Kompostosu yapıp içiyorum çok güzel süt yapıyor tere,roka,kuru incir,su,kimyon,tarçın,polen hem süt hemde sütun kalitesini artırıyor bebek daha çabuk kilo alıyor benim dört yavrum var bu sonuncuda tecrübeli oldum gel git sıvı gıdalar tuket en önemlisi gün içinde bir saat uyuyup dinlenirsen çok güzel süt doluyor unutmadan Mayalı gıdalar çok tuket boza,Pogoca gibi

benimde emzırırken degıl sagarken artıyodu sanki .. Ispanagın etkisi oldu biraz sanki bulgura henüz bakamadim yarin inş:) amin sagolun:)

Boşaldıkça artar dedikleri bu demekki cok sevındım buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…