- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
AyricaSutun tam anlamiyla 4. Gun gelecek 3 saatte her gogsunu 20 dk emzir.. gelecek sabir
Öncelikle hayırlı olsun. Şu an memeni siktiginda beyaz sut gelmez zaten bala benzer bir sivi gelir.
Sen sürekli emzirmeyi dene, bebeğini sürekli kucağına al ten teması çok önemli.
Bebeğim ilk doğduğunda enfeksiyon riski vardi kuveze alacaklardı biraz bekleyelim emzir düzelme olursa almayız demişlerdi ve ben onu duyunca saatlerce emzirmek için uğraştım benim de meme ucum yoktu ama cabaladim ve 1 saat uyuduktan sonra koltuk altına kadar memelerim sut doldu sisti ki benim sezaryendi hemen geldi. Sakin ol ve emzirmek için uğraş.
Bi de benim başına geldi hastanedeki emzirme danışmanı beni yaniltmisti silikon meme uçları iyi degil bebek memeyi emmez falan diye bu yuzden 3 gun cok zahmet cektim bebegimi de yordum.sakin böyle şeylere inanma ben bebegimi meme ucum çıkana kadar yaklasik 1 ay silikon ucla emzirdim sonra hic meme reddi falan yaşamadık.
AyricaLiona Esposito neden mama veriyosun? Verme sakin cunku findik kdr midesi doyuyodur merak etme.
Normal dogum yaptysan dogumdan heMen sobra iki gogsunude 20 ser dakika emzirdin degil mi?
Ben mamayı şöyle verdim bebeği emzirmeye çalışırken o tam memeyi tuttuğu anda annem de mamayı şırıngayla ağzının kenarından akıttı, yani sanki o içtiği şey benim mememden geliyormuş gibi kandırmaca yaparak verdik. Sıcak duşu deneyeceğimAç olduğunu düşünüp mama niye verdiniz.bebeğin şekeri falan mı düştü.bebeğim aç mı acaba diye daha ilk günden mama dayarsanız çook pişman olursunuz. Böyle tanıdıklarım var ilk günden bebek açtır mama verelim diye dayadılar mamayı,biberondan şakır şakır süt gelen bebekler de anneyi emmek istemediler ve şuan o kişiler çocuklarını emzirmiyorlar.
bebek biberondan mamaya alışırsa sizin damla damla gelen Sütünüz için çenesini yormak istemez.annelik kolay değil bu sizin ilk sınavınız.bu yüzden gerekirse her saat başı her iki memeden bebeğinizi emzirin süt öle şakır şakır gelmez zaten ama gelen de bebeğe yeter.
Sütünüzün artması için kuru erik kayısı üzüm incir kompostası için ama öyle bi iki bardak değil 2lt falan.eve geçince sıcak duşta göğüslerinize uzun süre sıcak su tutun ve unutmayın sık sık emzirin ve daha da mama vermeyin.çook pişman olursunuz
Bugun kacinci gunun canim? Kac gun oldu doguma yani? Birde sezeryan mi oldun? Buarada goguslerin sertlesti mi? Oyle agrirki sut inmeye baslayinca dokunsan acir.tontriko bugün hala sütüm gelmedi ama sanki varmış gibi emzirmeye çalıştım göğüs ucumda kan toplandı bu normal mi? Minik minik iki tane su kabarcığı gibi bisey oluştu ama rengi kırmızı, yani kan toplanmış gibi. Çok canım sıkılıyor bu ne şimdi ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?