canım oğlun kaç aylık bilmiyorum ama 50 ml çok az geldi bana.En az 100 olmalı sanki düzenli sağdığında.Tüm gece sağmadıysan 150-200 normal.
inşallah canım.still tea kullanıyor musun?İyi geldiğini söylüyorlar.Ben süt içtiğimde ve incir yediğimde çok olur
merhaba
neden sütünü sağdığını merak ettim sakıncası yoksa
emzirmeni tavsiye ederim ne olursa olsun.benimde ilk bir ay sütüm yetersizdi.göğüslerim boş boş gibiydi.mama vermiştim o dönem ama günde bir ya da iki kere.
humana içtim düzenli olarak ve hergün üşenmeden mevsim meyvelerinden şekersiz komposto yaptım 7 8 çeşit meyveden yaptığım oluyordu en az bir litre bu şekilde tükettim
süt demişsin süt yerine ayran içmeni tavsiye ederim süt gaz yapıyor farkedeceksin içtiğin zaman.bir litrede ayran içerdim ben. ve 1 litrede su+humana yani 3 litre sıvı tüketirdim. geceleri de içerdim pet şişeler yanımdan eksik olmazdı vee sütüm cidden çok arttı.
birde sütünün artacağına inanmalısın moralin iyi olacak bebeğimi sadece emzireceğim bebeğimin gelişimi iyi olacak diye kendine telkinde bulun bol bol
kolay gelsin
Canım emzirmek için ısrar et.Az da olsa emzir zamanla meme ucunu alabilir bebek.
Bi arkadaşımın da göğüs ucu yoktu ve sağıp veriyordu hem sağmanın hemde arada bebeği emzirmeye çlışmanın etkisiyle şimdi hiç sağmasına gerek kalmıyor.Sadece emziriyor.Pes etme hemen.
BEnimde sütüm seninki gibi tam dolu olduğu zaman bunu nerden anlıyorum kendi kendine akmaya başlıyor, o zaman sağdığımda 90 cc çıktı.Tam dolu olması 4 saat sürüyor.Bende günde 2 kere mama takviyesi yapıyorum.
Evet zamanla sütün biraz artıyor.
Ememesede beebk memeyi ver ara ara.Bol sütlü günler canım.
Bende her yolu denedim ama potansiyelinde varsa ileride hiç sağmana gerek kalmaz.
Bebeğin daha küçükmüş canım,kızım o kadarken ben 60 cc mma veriyordum doyuyordu.Şimdi 90 veriyorum.Kızım 2. ayını doldurdu bu arada.
90 yerine 60 cc yeter.
benim oğlum çok açgözlü teyzesi :ecrin_bebek: 90 cc nin altında verirsem iki dakka sonra kıyamet kopuyo. üstelik mamayı 90 cc alıyor, süt vermeye kalktığımda daha fazla vermem gerekiyor, sütde sınır tanımıyor ama benim memeler o kadar seri süt üretimi yapamıyor haliyle. o nedenle sütümü verdiğimde bile kısa bir süre içinde yine mama vermem gerekiyor.
kendi mememi vermeyi çok istiyorum ama şimdi bir de ev topluyorum, bir kaç gün içinde taşınıcaz, eşyaları taşıncağımız eve bir atsak gerisiyle hiç ilgilenmicem, odamıza çekilip ağlaya sızlaya emzirme çalışmaları yapmaya başlicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?